Şimdi Ara

GoDaddy sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, GoDaddy'den 2 yıllık hosting aldım dün saat 13:00 - 14:00 arası. 24 saat geçmesine rağmen hosting'te hala "Pending Setup" yazıyo. Ben de sabah aradım 2 kez müşteri hizmetlerini, yarım yamalak ingilizceyle anlattım derdimi. İlgilenecez dediler ama hala bir gelişme yok. Sitede max 24 saatte açılır diyo. Mail de attım, cevap gelmedi. 3. ye arayamam, kontörüm yok. Ne yapmam gerektiğini bilen biri anlatırsa sevinirim. Sinirlerim tavan yaptı çünkü.

• Bende domain almaya çalışıyorum Paypal'ımda para var ama illahi kredi kartı istiyor. Ne anladım ben bu "paypal" seçeneğinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

Bende domain almaya çalışıyorum Paypal'ımda para var ama illahi kredi kartı istiyor. Ne anladım ben bu "paypal" seçeneğinden?

Paypal içindeki ayarlardan olabilir. Biraz kurcala bence.
  • Hosting Control Center'da görünen bu. Acaba yapmam gereken bir şeyi yapmadığım için mi burada kaldı acep??

• Daha bekle Godaddy zaten 24 saat diyor ama mail felan atarsan 72 saat içinde olucağını belirtiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gimildenn

Daha bekle Godaddy zaten 24 saat diyor ama mail felan atarsan 72 saat içinde olucağını belirtiyor

Elalemin sitesi yarım saatte açılırken ben niye 72 saat bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turksauron

quote:

Orijinalden alıntı: Gimildenn

Daha bekle Godaddy zaten 24 saat diyor ama mail felan atarsan 72 saat içinde olucağını belirtiyor

Elalemin sitesi yarım saatte açılırken ben niye 72 saat bekliyorum

Şans

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Domain: Godaddy.com
    Host: Hostgator.com
  • quote:

Bende domain almaya çalışıyorum Paypal'ımda para var ama illahi kredi kartı istiyor. Ne anladım ben bu "paypal" seçeneğinden?

paypaldaki paranla, alışveriş yapacağın paranın birimi aynı olmalı, paypal bakiyesinden çekmesi için.
  • Ah be kardeşim . Hostgator , Dreamhost , Bluehost Varken Niye Uğraşırsın Godaddy İle ?

İnşallah sorunun en yakın zamanda düzelir Pending SetUp dediklerine göre sunucuyu kuruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

Ah be kardeşim . Hostgator , Dreamhost , Bluehost Varken Niye Uğraşırsın Godaddy İle ?

İnşallah sorunun en yakın zamanda düzelir Pending SetUp dediklerine göre sunucuyu kuruyorlar

O zaman 0 sunucuya mı host edilcek sitem?
  • Bilmiyorum Belki Prosedürler öyledir , Belki de Yeni Sunucu Kuruyorlar Belli Olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

paypaldaki paranla, alışveriş yapacağın paranın birimi aynı olmalı, paypal bakiyesinden çekmesi için.

Zaten aynı ancak Godaddy'den ödeme yerinde Paypal'a tıklıyorum bir sayfa açılıyor Paypal ID ve Password'ümü girdiğimde Kredi Kartı bilgileri istiyor. Ben kredi kartı olmadan diğer sitelerde rahatlıkla kullanabiliyorum sorun nedir?
  • Hala pending diyo, Allah'ım neydi benim günahım....
  • Şöyle söyliyeyim, bu tür işlerde USA yada Europa vatandaşı değilseniz malesef bu şekilde uzadıkça uzar, ancak kayıt işleminden sonra, godaddy gayet hızlıdır.
  • benim site 15 dk da açıldı(godaddyden aldığım)
  • Acep ismim "Muhammed" olduğundan böyle bir geciktirmeye maruz kalmış olabilir miyim?
  • quote:

Acep ismim "Muhammed" olduğundan böyle bir geciktirmeye maruz kalmış olabilir miyim?

Benim de Adım Selahattin
  • quote:

quote:

Acep ismim "Muhammed" olduğundan böyle bir geciktirmeye maruz kalmış olabilir miyim?

Benim de Adım Selahattin

Memnun oldum da sen GoDaddy'den hosting almadın sanırsam.
  • quote:

quote:

quote:

Benim de Adım Selahattin

Memnun oldum da sen GoDaddy'den hosting almadın sanırsam.

Hayır . Para iadesi yapabilirsen yapmaya bak bence .

Ben Kuponlarla

1 Yıllık Hostgator Hatchling Paketini ( Limitsiz HDD , BW " Ancak 1 Domain " ) 59$'a almıştım

Ayrıca Hostgator'da Sefa Adlı bir Türk Arkadaşımız da Destek Vermekte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.