Şimdi Ara

Turkticaret.net transfer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkticaret.net'te kayıtlı bir alan adını satın aldım ama transfer işlemini yapamıyoruz. Kolay olsun diye ben de orada bir hesap açtım. satıcı müşteri işlerine talepte bulunması gerekiyormuş. Onu yaptı. Bu sefer alıcı da talepte bulunması lazım dediler. İnsanı iyice sinir ediyorlar. Her defasında iki üç gün beklemek lazım. En kısa transfer en az 5 gün sürüyor bu durumda. Zaten şu an 5 gün geçti daha 5 gün geçer bu gidişle. Diğer taraftan benim kullanıcı bilgilerimi beğenmediler. Oradan da sorun çıkarıyorlar.

    Benim godaddy, namecheap ve moniker de hesabım var ve hepsinde dahili transferi kendim anında yapıyorum.

    Başka firmaya transfer yapsaydık daha mı kolay olurdu? O zaman da EPP kodu gerekecek ve kilidin açık duruma getirilmesi gerekecek. Bana EPP kodu gönderin diyen oldu mu içinizde? Ne kadar zamanda gönderiyorlar. İsim kilidini açmak için ayrıca mı yazıyorsunuz? Kilidi kendin açabiliyor musun?

    Bu firma beni kanser edecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil -- 10 Aralık 2006; 17:29:06 >







  • Evet.. 2006'da açılan bu başlığa 11 sene sonra 2017 yılında cevap veriyorum. Değişen çok şey var ama turkticaret.net'in saçma salak transfer politikası ve müşteri temsilcisiyle sürekli muhatap olma zorunluluğu aynı. Kesinlikle çalışılmaması gereken bir firma. Tecrübeyle sabit.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.