Şimdi Ara

Godaddy'den 1 $' a domain

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.860
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu söyleyeyim kendim aldım ve sorunsuz çalışıyor. icann vergisi ile birlikte Toplamda 1.18 $ oluyor türk lirasıyla 2 tlden daha az bir ücret ediyor.

promo kodu: GOBBLE

-kredi kartı ile alımlarda geçerlidir.
    -1 hesaptan 1 domain kaydı yapılabilir.
    -bitiş tarihi: 15 aralık yada 10.000 domain
    -geçerli olan uzantılar:
    .COM, .NET, .ORG, .US, .MOBI, .BIZ, .CA, .CO.UK and .IN

son olarak şunu söyleyeyim limiti fazla olan kredi kartı ile almak yerine sanalkartla almanızı tavsiye ederim. godaddy piyasanın lideridir fakat birazda üçkağıtçı bir firmadır. Bir de domainle birlikte hosting geliyor ilk ay ücretsiz ikinci ay 5 $ civarında otomatik yenilemenizi kapatmanızı önderirim. bu yüzden internetten alışveriş yaparken sanal kart kullanmak en iyisi kullandıktan sonra kapatırsanız hiçbir zaman mağdur olmazsınız. bu arada sanal kart nedir merak edenler için bahsedeyim sadece internette kullanmak için açtığınız istediğinizde limit değişikliği yada kapatma yapabileceğiniz fiziksel olmayan kart türüdür. kredi kartınız varsa üzerinden açtırabilirsiniz. kredi kartı olamaynlar için r10 da bir kaç tlyesanal kart sağlayanlar var

• bi deneyelim
  • Yenilemede çalışmıyor maalesef
  • Verilen hosting paketi ile birlikte ücretsiz mail adresi mevcut mu?
    1 adet bile olsa yeterli.

Edit : Normal Economy pakette 1 adet mevcut gözüküyor ama 1 aylık trial oluncada aynı işlemi uygularlar sanırım.
    Satın alan arkadaşlar bir kontrol edebilirlerse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 21 Kasım 2010; 14:57:24 >
  • Yıllardır godady firması ile çalışıyorum hiçbirzaman sanalkart kullanmadım bir sıkıntıda olmadı bundan sonrada olacağını sanmam kayıt esnasında yönergelere dikkat ederseniz sadece domain ücretini alırlar 20 gün öncede 0.99 idi almıiştım tek domain olduğu için sık sık yapıyorlar bu kampanyaları

@FasTBoY

hiç hosting almadım bu firmadan fakat olması gerekir ..
  • Süper.
    Hemen register ettim bi' tane :)
  • Teşekkürler haber verdiğin için,ben de aldım bir tane :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler kaydettim direk!
  • çok teşekkürler haberdar ettiğin için. kafamda 1-2 web projesi vardı. register ettim domainlerini. yapmasak da giden 3 lira olacak.
  • çok teşekkürler.

Bu arada godady ücretsiz küçük bir web alanı falan veriyormu acaba? 10mb falan bile olsa bana yetecek ama :)
  • ilac gibi geldi, cok tesekkurler arkadasim. redemption daki domainimide kurtardim sayende
  • Hala çalışıyor mu kod?
  • Godaddy'de domain who is bilgilerini gizleme seçeneği mevcut mu ?. Mevcutsa da extra bir ücret alıyorlar mı ?.
    Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa minnettar kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancez

Godaddy'de domain who is bilgilerini gizleme seçeneği mevcut mu ?. Mevcutsa da extra bir ücret alıyorlar mı ?.
    Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa minnettar kalırım.

ITEM PRICE
    1 .NET Domain Name Registration
    - 1 Year (recurring)
    $1.18

1 Private Registration Services
    Length: 1.0000 Year(s) $6.99

Subtotal: $8.17
    Shipping & Handling: $0.00
    Tax: $0.00
    Total: $8.17

1 ay önceki kampanyada domainimi gizli almıştım 7 dolar fazladan para vermiştim domaini adıktan sonrada bilgilerinizi gizliytebilirsiniz isterseniz
  • Kod şu an çalışmıyor ama.
    Bende sabah bi' tane aldım fakat şu an deneyince ücret düşüyor iyi güzel CC bilgilerini girdikten sonra kodu da giriyorsunuz hata veriyor. Kod geçersiz fln diyor.
    İsterseniz deneyin...
  • @bbaday açıklama için teşekkür ederim.
    Who is bilgilerini gizlemede extra ücret olduğu için domaini yine ihs.com.tr 'den almak daha mantıklı. Şiddetle tavsiye ederim.
    Tasarım olarak Godaddy gibi yorucu, kafa karıştırıcı değil. Destek açısından da sorunsuz. Kendini kanıtlamış Türk firması sonuçta.
  • godaddy.com dan aldığınız domain adı ve diğer hizmetleri takip edin. Renewal yani otomatik yenileme ile kredi kartınızdan otomatik para çekerler. O yüzden account managerdan auto renewal opsiyonunu kaldırmayı unutmayın. Default olarak "on" konumunda...
  • who is bilgilerini neden gizlemek istenir ki, +18 içerikli sayfa açmayı düşündüğünüzdenmi?
  • Hemen +18. Tek aklımıza gelen bu

Aile reisi olduğunuzda daha iyi anlarsınız. İnternet ortamında ev adresi ve telefon numarasının görünmesi, google tarafından indexlenmesi bazen rahatsız edici olabilir. Dengesizin biri gece yarısı telefonu çaldırsa, bu bile bir anda çoluğunuza çocuğunuza huzursuzluk vermeye yeter. En azından ben bu konuda rahat olamıyorum, öyle söyliyeyim.

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

who is bilgilerini neden gizlemek istenir ki, +18 içerikli sayfa açmayı düşündüğünüzdenmi?
  • iyi de kişisel bilgileri gizlemek için illa gizlilik paketi satın almanıza gerek yok ki. atıyorum mesela arabapazari.com açacaksiniz. yazın oraya

isim: araba
    soyisim: pazari
    adres: istanbul
    telefon: 5555555
    posta kodu: 33333

böyle register edin siteyi. olsun bitsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.