Şimdi Ara

Godaddy, Alantron, Hostgator ile yaşadıklarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu yazıda kimseden yardım istemiyorum, hakkında bilgi de almak istemiyorum sadece şuana kadar yaşadığım durumları sizlerle paylaşacağım. Amacım sadece benim gibi sorun yaşayanların yalnız olmadıklarını bilmek istememdir. Yani sadece sorun yaşamış arkadaşlar cevap atarsa memnun olurum.

    1) Godaddy: Dünyanın en bilenen firması diye bilinir. Domain alımları sudan ucuz oluyor. Ben de google reklamlarında gördüm adıma bir domain aldım. Sadece 4.5 tl verdim ve aldım almaz olaydım !!! Bu büyük firma dediğimizin destekten, müşteri hizmetinden yana hiç bir hizmeti yok yani soru sormak için +44 numaralı hatları var ararsan heralde 40 liran gider bilemiyorum. Saadete geleyim domaini aldım alantrondan da 6.5 liraya hosting hizmeti aldım aylık olarak sonra alantron ns1.kendiadim.com olarak 2 adet dns verdi birtürlü com domaine giriş yapamadım. Sadece ben değil başka weble ilgilenen birisinden destek aldım o da giremedi 3 saat giremedik. Sonra tk uzantılı bedava domaine gireyim bakalım sorun neymiş dedim ona da dns ler girmedi. Daha sonra godaddy ne olduysa com uzantılı domainim suspended neyse o oldu yani param uçtu. Yani desteği olmayan yabancı firmalardan hizmet almamanızı öneririm. Hatta desteği olandan da almayın derim devamını okuyun anlayacaksınız.

    2)Alantron: Adındaki firma mı artık adamlar akıllarından dns uydurup müşteriye veren hizmet veriyormuş gibi görünen firmaya gelelim. Bu Türk arkadaşlardan aldık hizmet alırız alamazsak yapamazsak destek alırız dedik dns ler YALAN !!! çıktı. Lütfen sen yapamamışsın falan diye yazmayın resmen yalan hiçbiryere girmiyor dns hatalı diyor :/ Neyse destekten ticket denen bilet açtım sorumu sordum 2.5 saat içince cevap verir demelerine rağmen 3-4 saat sonra cevap attılar. Attıkları cevap 2 cümle mesaj uzunlu resmen yarım sayfa :) Sonra dedim ben sizin dnsleri giremiyorum hiçbir yere olmuyor hostingi sildim paramı iade edin dedim ondan sonra ses seda yok yani o para da uçtu gitti anlayacağınız dolandırıcı dolu etrafta ! Sanırsın 5 milyon müşterileri var da 3 saatte cevap atıyorlar ! O para da gelmedi gitti yani

    3) Hostgator: En iyisi dedim .tk uzantılı adıma açılmış domaine şu hostgatordan aylık 15 liraya bir hosting alayım deneme yapayım şu web işlerini çözeyim dedim. Sonra kayıt oldum aldım iyi güzel 2 gün hizmet aldım 2 gün snra trafik 24 ftp den 5 ftp ye indirildi sonra da durduk yere suspended oldu. E-mail kutuma baktım benden fatura doğrulaması için kimlik fotokopisi ve kart fotokopisi istendi. Yolladım ve aradan 9 saat geçti ses seda yok canlı desteğe girdim 30 dk bekletiyorlar her seferinde, nedeni yani canlı destek mestek almayın üç kağıta getirtik sizi diyorlar. Neysse bağlandım derdimi soyledim bana tekrar e-mail geldi canlı desteği nezaketsiz olarak yüzüme kapadılar bu nasıl iş anlamadım insan sorar başka sorunuz var mı diye ? Her neyse e-maile baktım, bize hesap ekstresinden görüntü gönderin diyor gönderdim ve 30 dk yine bekledim canlı desteğe girdim dedim yoladım sonra yine e-mail geldi kart numarası uyuşmuyor kartınızın fotografı ile adresinizi yazın gönderin diyor sonra yüzüme yine kapatılan canlı destek penceresinden snra kredi kartımı cektim fotosunu 3.5mb foto ıle adresimi yazdım gönderdim. Sonra 30 dk bekledim yine girdim canlı desteğe , herseyi yolladım sitemi açın dedim içine girip bakıyorum dedi bakması yalan yok 50 dk surdu 50 dk snra bana benimle misin dedi evet dedim snra 5 dk snra canlı destek yine bitirildi. E-mail adresime baktım hiçbişey yok heralde iyice inceleyecekler açarlar sabaha dedim 2.5 da uyudum . Toplam 3-4 saat bunlarla uğraştım şuanda 12-13 saat oldu ne mail var ne de site açık ! Yani nerde dolandırıcı var onları bulmuşum. Allah belalarını versin. Bir vng kuralım dedik hiçbir firmadan hayır görmedik.



    Özet olarak okumadan yukarıda yazılanları anlamak isteyenler şurayı okuyabilir.

    1) Godaddy: Domain alırsınız suspended olur durduk yere ne olduğu anlamazsınız daha kullanmadan kapanabilir . Destek mestek yok hak getire sadece tlfn numarası var aramaktan korkarsınız hattaki tüm tl ler 5 dk da gidebilir . Numara +44 lü !!!

    2) Alantron: Hizmet vermez Dns ler geçersizdir. Milyon müşterisi varmış gibi postanıza 3 saat sonra cevap atarlar bir çözüm bulamazsınız paranız gider kurtaramazsınız.

    3) Hostgator: Hostgator 2gün hizmet verir sizde oo güzelmiş burası dersiniz 3. gün posta gelir siteniz durduk yere kapanır hmm doğrudur fatura doğruluyorlar dersin sonra kimliğini kartını istedikleri için oları yollarsın beklersin 10 saat sonra cevap gelmez sen canlı destek alayım haberleri olsun dersin (oysa haberleri var ama günün geçsin hatta hiç hizmet vermemek için uğraşırlar, bezdirirler kısacası) sonra 30 dk beklersin lanet olsun dersin adamlar canlı destek sayfasını sonlandırır posta gelir adres ister tekrar bişeyler isterler sonra gönderirisin postaya cevap veren olmaz canlı desteğe girersin 1 saat bişey olacak sanırsın ama OLMAZ ! Canlı destek 1 saat sonra kapanır ve FINISH sonu görebilirsiniz.

    Bu yazımda sadece mağdur olanlara atıf yaptım. Lütfen akıl vermeye kalkmamanız rica eder, Saygılarımı 'Dürüst Vatandaşlarımıza' Sunarım.

    İyi Hafta Sonları.







  • 3 kuruş para için yapamayacakları şey yok. bilgilendirme için teşekkürler.
  • Hostgator hesabımı açmayınca tekrar canlı yardımdan bağlanıp ya hesabımı aktif edin yada ödememi iade edin dedim yarım saatten fazla bekletildikten snra ödememi iade ettiklerini söylediler. Bilmiyorum bekleyip iade edilip edilmediğini göreceğim.
  • Alantron, hizmet alınmayan ödeme tutarı iadesine dair mesajlarıma hiç cevap verilmemesine rağmen şuanda kredi kartı ekstremde tutarın iade edildiğini gördüm. İade ettiler fakat hizmet alınacak bir firma olmadıklarını da bu durumda anlamış oldum.
  • Merhaba benim hostingimde şu anda hostgator site açılma hızı, dosya yüklemeleri çok yavaş gerçekleşiyor. Hostingimi değiştirmem gerek dün akşam mail atmıştım hızla alakalı birkaç eklentiden bahsetmiş ancak hızı düşürdüğü iddia edilen eklentileri zaten dün kurmuştum. Ben 5 aydır hızla ilgili sorun yaşıyorum. Hostgator çok kötü yeni alacak arkadaşlar lütfen dikkat edin. Teknik destek konusunda internetteki araştırmama göre destek oranı çok düşük, inanılmaz vasat maalesef.
  • Sorun sizde sanırım.
  • GoDaddy ile 3 sene geçirdim bu sene ağustos ayında Deluxe Hosting hizmetim bitti. 3 yıl boyunca hiç bir sorunla karşılaşmadım ve destek de var sitede. Sorun nedir anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynen hostgatora ücret ödeyen bi müşterimin hesabı daha öder ödemez suspended dedi. adamlar bildiğin milletle taşşak geçiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.