Şimdi Ara

God of War'un Fiyatı Arttı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkesindeki durumdan, kurlardan, ekonomik rezaletlerden haberdar olmayan A Haber izleyici kitlesi gelmiş yine "bik bik bik" !

    1 dolar 1 tl oldu da adamlar 300 liraya oyun sattı sanki !

    Deluxe sürümü 60 euro ön siparişteydi. Şu anda 60 ila 70 dolar/euro arasında değişiyor piyasada.

    Sen bunu 4 ile 5 ile çarpınca maalesef ortaya çıkan sonuç pek yakışıklı olmuyor. Biz euro bölgesinde olduğumuz için durum ortada.

    Nasıl Almanyada 1500 birime satılan arabayı sen burada 50.000'e alıyorsun, nasıl 1000 dolarlık iphonex sende 6-7k aynı durum burada da geçerli işte... 400 dolarlık ekran kartları 2500 tl falan...

    Sen önce ülkeye laf at sonra Sony'e atarsın. Bu gerçekler dışında bir hatası varsa...
  • Fiyatta şaşırılacak birşey yok. Ön siparış fiyatı Nisan öncesine aitti. Sonra Nisan'da KDV ÖTV vergisi geldi. Oyun çıkınca ön sipariş bitti güncel KDVli fiyat devreye girdi arttı. Artık bütün oyunlar KDVli olur. Buraya değil, hükümete ağlayın. Amerika'da 60$ fiyatlar sabit
  • Skandal bir fiyata imza atmışlar Sony TR kötü işlere imza atmaya devam ediyor. Önce max ederi 1500₺ olan PS Pro yu 2299₺ yaptılar şimdi de ex oyunlarını 299₺ ye çekiyorlar. Bu fiyat politikaları ile kimse ne konsolu alır ne oyunları. Kur filan hikaye sen ülkelerin ekenomik durumuna göre marketine fiyat çekeseksin öyle avro fiyatını direk tl ye çevirip satışa koyarsan senden ne köy olur ne kasaba. Sony Türkiye bu saatten sonra bitmiştir bu fiyat politikası ile satışları dibe vurunca o zaman akılları başına gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Kitsuragi -- 21 Nisan 2018; 8:51:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum anlatamadığımız mesele şu; niçin kur üzerinden fiyat belirleniyor. Madem öyle niçin PlayStation Türkiye adına bir kurum açmış Sony? Bu herifler ithalatçı mı? Bunların görevi ülkede reklam yapmak, ülkenin alım gücüne göre fiyatlandırma istemek. Oyun Hacı bu oyun. Yani yazılım. Telefon, bilgisayar konsol değil. Onların sistemi farklı.

    Konu nasıl olduda hükümete geldi onu hiç anlamadım.

    Bkz. Bilkom. Adamlar 200 den gidecek oyunu 69 dan getirdi. Daha da bir şey demiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 22 Nisan 2018; 1:8:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey bildiğiniz yok ezbere konuşuyorsunuz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de god of war kitlesi olduğu için böyle yapıyorlar horizonin trde tutmayacağini bildikleri için arttirmadilar fiyatı kur aynı değildi evet ama o zamanda değişkendi ön siparişte 180 lira olan oyun 180 lira kaldı bakalım detroitte days goneda vs aynısı olacak mı olursa lafımı yutabilirim ama hiç sanmıyorum en fazla direk 299dan çıkarırlar oyunları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lextor

    Dostum anlatamadığımız mesele şu; niçin kur üzerinden fiyat belirleniyor. Madem öyle niçin PlayStation Türkiye adına bir kurum açmış Sony? Bu herifler ithalatçı mı? Bunların görevi ülkede reklam yapmak, ülkenin alım gücüne göre fiyatlandırma istemek. Oyun Hacı bu oyun. Yani yazılım. Telefon, bilgisayar konsol değil. Onların sistemi farklı.

    Konu nasıl olduda hükümete geldi onu hiç anlamadım.

    Bkz. Bilkom. Adamlar 200 den gidecek oyunu 69 dan getirdi. Daha da bir şey demiyorum.
    Bu tip yazı yazanlara aldırış etme dostum. Bunlar bizim ne dedigimizi anlıyorlar aslında. Konsol fiyatı pahalanır, olabilir. Telefon pahalanabilir, olabilir. Bir kere verilir, alınır. Ama oyun fiyatları faiş düzeye çıkarsa istendigi kadar bahane bulunsun alınamaz. Tek bir oyun alınmıyor sonuçta. Ben bu ülkede bildim bileli dolar/euro/vergi/ara giderler (oyun getirenler) bahaneleri var. Zannediyorlar ki zamanında 180 nasıl kitledi isek 300 de kitleyecegiz diye düşünüyorlar. Bakalım o dünya öyle mi, satamayınca artık kime aglar ise aglarlar. Diliyorum 2. El (microsoft'un formülü) ve kardeşlik sistemi de yeni jenarasyonla kalkar da bu şirket savunucuları da bunlarla beraber yok olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiyarDilimPırasa -- 21 Nisan 2018; 9:35:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Makarna yiyip akşamlarıda survivor izliyorum god of war dan banane..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antikaruh

    Ülkesindeki durumdan, kurlardan, ekonomik rezaletlerden haberdar olmayan A Haber izleyici kitlesi gelmiş yine "bik bik bik" !

    1 dolar 1 tl oldu da adamlar 300 liraya oyun sattı sanki !

    Deluxe sürümü 60 euro ön siparişteydi. Şu anda 60 ila 70 dolar/euro arasında değişiyor piyasada.

    Sen bunu 4 ile 5 ile çarpınca maalesef ortaya çıkan sonuç pek yakışıklı olmuyor. Biz euro bölgesinde olduğumuz için durum ortada.

    Nasıl Almanyada 1500 birime satılan arabayı sen burada 50.000'e alıyorsun, nasıl 1000 dolarlık iphonex sende 6-7k aynı durum burada da geçerli işte... 400 dolarlık ekran kartları 2500 tl falan...

    Sen önce ülkeye laf at sonra Sony'e atarsın. Bu gerçekler dışında bir hatası varsa...
    Steam'deki oyun fiyatlarına bak insanların aslında ne demek istediğini daha net anlarsın.




  • Dün satın alayım diye psstore girmem ile çıkmam bir oldu. 299 tl ye biraz zor o işler sonyciğim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CaSsErDoDo

    Birkaç ay sonra 60 TL'ye alırız sıkıntı değil.


    Bi kac aya 60 a bulursan benim nickimi not et sana ben alicam soz.
    Konuya gelirsek,
    Arkadaslar bende isterim her oyunu alinabilir bir fiyattan almak. Ancak birde hayatin gerçekleri var. Sony nin bir cok dilde PSN servisi var ve sony fiyatlari dengeli tutmaya calisiyor cunki sen eger TR de isen mecbur tr den üyelik alicaksin gibi bir mecburiyet getiremiyor. Getiremeyince de yerel fiyat uyguladiginda (mesela gow 209 TL idi buda 40 Euro yapar ve MHP nin .... neyse konuya dönelim) oyuncular uyanik nerde hangi bölgede ucuz var oraya yigilma oluyor. Ben her ülkeden bir kac oyun forumuna bakarim herkes zenginde olsa alim gucu guclu de olsa palamud gibi izmaridi kaçırmak istemez. TR de 40 euroya geliyor dedim mi adam hemen uçuşuyor. SImdi siz size haksizlik yapildigini düşünüyorsunuz ya ? Diyelim ki almanyadan birisi de tr de 40 Euro ama kendi ülkesinde 60 Euro olduğunu ogrendiginde sence ne düşünüyordur ? Üstelik birde bu kullanici bilinçli bir kullanici ise ve almanyada o oyunun tr den belkide 100 kat daha fazla satildigini biliyorsa ne dusunur sizce ?

    Cozum mu istiyorsunuz ? Devamli ağlamaktan zirlamaktan biktiniz mi ? Oyundan cok oyun fiyatlari konuşmak zorunuza mi gidiyor. Oyunlar cikmadan once doktordan kanser miyim değil miyim acaba gibi terleye terleye bu sefer ne fiyat cikacak acaba gibi seylerden SIKILDINIZ mi ? O zaman napacazzzzzzz bos konusmayi birakip daha cok calisicaz ülkemizi gelistiricez kişi basi milli geliri 30000 dolar seviyesine cekicez ki bu sanirim bi 200 yilimizi alir ondan sonra böyle bir derdimiz kalmaz diye düşünüyorum.

    Gulenleri gorur gibiyim. (naasrettin hoca alacakli koyun yun ip satmap konusuna bkz) Ucuz oyunu duyunca nasilda siritirsiniz değil mi ahhh sizi ahhhh uckaatcilar.




  • Ya kaç defa dendi, oyun bölümünde siyaset konuşmayın kardeşim. Gidin bunun ilgili bölümleri var, ne kusacaksaniz orada kusun. Halk TV, Fox izlemekten, Yılmaz Ozdil okumaktan mantara baglamissin.

    Bu kitleye göre yüzde elli makarna yer, AHaber izler, kafa bu kadar basıyor. Tabii altında o kendini beğenmiş elitist yaklaşıma girmeyelim.

    Herkesin kurlarla, ekonomik durumdan bilgisi var, Rusya da niçin dolar bazında daha ucuz oyunlar veya Çin de? Milletin beklediği de bu işte, özel fiyatlandırma politikası. Tabii siz kafayı iktidarla kırdığınız için bunu göremiyorsunuz ya da işinize geldigi gibi yaklasiyorsunuz.

    Bu kadar nefret kusmaya gerek yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 21 Nisan 2018; 19:12:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gow 3 u oynamaya çalışıp hiç alışamadım. Ama gow4 harika olmuş videolarından belli dedim acaba downgrade filan var mı ama internette ki oynanış videolarında bile grafikler mukemmel. Bence abartı olsa da bu oyuna bu para verilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makarnacılar toplanmış gene suçu kendileri dışında herkeste arıyorlar
  • Bize 20 euro ucuza satıyorlardı kutulu az satınca normal fiyatına çıkarmışlar , kutulu daha ucuz kutulu alın kutular tükendikçe dijitalde indirime girer
  • God of war çıksın da isterse 500 TL olsun alırım diyenler Nerdesiniz :D seneye alırsınız üzülmeyin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı hep 209 da tutmalılardı. Kendi özel oyunları sonuçta her kesimden ps kullanıcısının oyuna ulaşması lazımdı. Bir anda şaka gibi 299 yaparsa hemde haber vermeden insanlar tabiki tepki gösterecek bu duruma almak isteyen de almaz şimdi dijital

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100tl ustune oyuna para vermeyin. indirimlerle idare edin.
  • Ubisoft oyunlarına,EA oyunlarına, call of duty,battlefıeld e gereğinden fazla para verirken kimsenin sesi çıkmıyor.Playstatıon Türkiye elinden geldiği kadar oyun fiyatlarını aşağı çekerek belli bir seviyede tuttu ama güçleride demekki belli bir yere kadar dayanabiliyor.Adamlar kafalarına göre yükseltmiyor,zorunda kalıyor sonuçta.Yinede diğer oyun firmaların oyun fiyatlarına göre makul seviyede.Playstatıona özel oyunlar sanki 2 oyun alıyorcasına dopdolu içerik ve doygun oynanış sunuyor, parasını fazlasıyla hakediyor.Ubisoft,EA v.b firmalar tam anlamıyla emek sarfetmeksizin çıkardığı oyunlar,parasını karşılamıyor.Siz oyunların verdiğiniz paraya değiyormu değmiyormu ona bakın.Biz kimseye zorunan şu oyunu alın demiyoruz sadece herşeyin bilincinde olun haksız ithamlarda bulunmayın diyoruz.Sizin yaptığınız iftira atmak gibi birşey,insanların hakkını yiyorsunuz.Şu anda en uygun fiyatlı oyunlar Playstatıon özel oyunlarında.Siz bunada söyleniyorsanız,sizin düşüncenize göre hiçbir oyunu almıyor olmanız gerekir çünkü diğer firmaların oyunları Playstatıon özel oyunlarına göre hem daha pahalı ve hemde içi boş oyunlar...Bize biri keriz demiş, biz kerizler sayesinde oyunları daha uygun fiyata alabiliyor ve kaliteli içeriklere sahip olabiliyorsunuz çünkü siz bilinçli bir oyuncu değilsiniz vede mağarada yaşıyorsunuz galiba hiçbirşeyden haberiniz yok...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    Ya kaç defa dendi, oyun bölümünde siyaset konuşmayın kardeşim. Gidin bunun ilgili bölümleri var, ne kusacaksaniz orada kusun. Halk TV, Fox izlemekten, Yılmaz Ozdil okumaktan mantara baglamissin.

    Bu kitleye göre yüzde elli makarna yer, AHaber izler, kafa bu kadar basıyor. Tabii altında o kendini beğenmiş elitist yaklaşıma girmeyelim.

    Herkesin kurlarla, ekonomik durumdan bilgisi var, Rusya da niçin dolar bazında daha ucuz oyunlar veya Çin de? Milletin beklediği de bu işte, özel fiyatlandırma politikası. Tabii siz kafayı iktidarla kırdığınız için bunu göremiyorsunuz ya da işinize geldigi gibi yaklasiyorsunuz.

    Bu kadar nefret kusmaya gerek yok...
    Mükemmel tespit etmişsin Forumun durumunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.