Şimdi Ara

GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.473
Cevap
105
Favori
472.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam da tahmin ettiğimiz gibi oldu şükür ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki oyunun sonunda külleri dağda serpmemiz öylesine bir olay değildir herhalde, o kadar kehanet hazırlamış devler duvara resmetmiş. Mutlaka büyük bir etkisi olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War (2018) in çıkış tarihi 27 Ocak 2018'de duyurulmuş ve Nisan 2018'de çıkmıştı! Bence Ragnarok'un çıkış tarihinin duyurulması çok yakın!

• Mart Ayı God of War : Ragnarok ayı olsun, yağsın bilgiler, Açılsın ön-siparişler. :)

• Herhangi bir erteleme durumu olursa ps5i satarım şuan için cihazı açıp oynamak istediğim tek bir oyun yok malesef sadece oyalanıyorum FIFA22 ve farklı oyunlar ile
    Bu state of play etkinliğinde inşallah tarih netleşir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 99-USD olarak gördüm oyun fiyatını umarım yanlış görmüşümdür, sadece dolar kuruna vurunda 1485-TL çıkıyor oyun. Hadi yanlış gördüm 60-USD çıktı diyelim oda kemiksiz 900-TL ediyor.

• Rusya'ya yaptırım kararı alan Sony oyundan kış temasını kaldırdı, yeni oyun Mısır'da geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 28 Şubat 2022; 10:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön siparişte çıksa artık keşke

• State of Play tarihi kesinleşti mi?

• brnbry kullanıcısına yanıt

10 Mart diye bi söylenti vardı hocam.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt

4 Martta GT7 çıkıyorsa State of Play'in bu tarihten önce olması gerekmez mi mantıken?

• brnbry kullanıcısına yanıt

Sonra olması daha iyi onlar için GT7 nin çıkış 2. Plan da kalır yoksa.

• ukrayna da savaştan dolayı mart ayının sonunda oalbilir. Bu arada sanırım yapmazlar

• Haziran olacağını sanmıyorum beyler oyunun bir pr çalışması olacak 3 ay yeterli bir süre değil bunun için.
    umarım haziran'da çıkar

• GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Aynen 2023 Haziran'dan bahsetmiyorsak :)

• Press a Key kullanıcısına yanıt

Ben oyunun 2022 Sonu diye duyurulup 2023'te çıkacağını düşünüyorum nedense inşallah yanılırım

Bana da öyle geliyor, Elden Ring varken çıkmasın zaten.

• O zaman duyuruyu çok erken yapmış olacaklar daha çok tepki alır Sony. :)

2020'de Duyurusu oldu.

2021'de 2022'ye ertelendiğini duyurdular.

2022'den 2023'e kaydırmaları demek oyunu 3 Yıl ve uzun bir süreç olduğu için bir çok oyuncuda hayal kırıklığı yaratacağını düşünüyorum. :))

Playstation etkinliğinde büyük ihtimal çıkış tarihi duyurulur ve ön-sipariş için hazırlıklara başlanır.

3 veya 4 Ay gibi uzun bir sürede güzel bir PR çalışması da olur bunu Sony çok iyi yaptığını Horizon Forbidden West'den biliyoruz haliyle. :)

Afişler,n asılması, Maketlerin konması 1 Ay içerisinde gerçekleşti ve güzelde olduğunu düşünüyorum.

Yaz mevsimi oyunlar açısından durgun olur genelde. Fuarlar etkinlikler oluyor hep yaz aylarında. Ki Mart'a girdik Haziran söylentileri doğru olsa bile PR için yeterli süre değil. Bahsettiğimiz oyun PlayStation'ın marka yüzü sonuçta.

Genelde çok beklenen bu tür oyunlar yabancıların holiday diye tabir ettiği dönemde çıkıyor. Hem daha fazla satsın hem de konsol sattırsın diye mantıklı bir hamle olabilir.

Bence ilk State of Play'de detaylı oynanış gösterip tarihi verecekler ama Haziran değil Ekim-Kasım diye düşünüyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 1 Mart 2022; 0:9:47 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.