GOW gibi epik sahnelerin kralını yapan bir serinin düştüğü durum içler acısı. Hadi 2018'de epik sahne yapamadınız. Ragnarok'taki son savaş neydi öyle ? O kadar üzüldüm ki... Bence bir sonraki oyunda Kratos savaşa tamamen karşı olacak ve düşmanlarına güller verecek. Kırlarda piknik yapacak, çocuklarla balon uçuracak. 5 sene sonra Kratos temsili... ![]() |
GOD OF WAR: RAGNAROK | PS4/PS5 | TÜRKÇE DİL DESTEĞİ | 9 KASIM 2022 (473. sayfa)

-
-
Ekranın yarısını zaten Kratos kaplıyor. Bu kamera açısıyla epik bir savaş yapmak zaten çok zor. Adamın kaslarından manzarayı izleyemiyoruz.
Bu kamera açısı değiştirilmediği sürece gow 10 çıksa bile epiklik bence imkansız.
Yürüme kısımları da çok uzun. 2 dakika savaş 5 dakika yürü. Yürüdükçe yürü... Yetmez biraz daha yürü...
-
Bence böyle daha iyi, knight oynar gibi tepeden izleyerek oynamak istemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun 20 saat sürüyorsa bari 2 saatlik kısmını uzak açı kamerayla yapsalar. O 2 saatte bizi epik sahnelere boğsalar...
Şu kamera açısıyla epik sahneler gerçekten imkansız. Omuz kamerasıyla GOW oynuyoruz. Yapay zekaya sordum o bile kamera açısı yüzünden epik sahneler zor diyor.
-
-
2018 sürümünde epik sahneler çok az olunca kimse yadırgamadı. Sony GOW serisi baştan yaratmıştı. Tabii ki eksiklikler olacaktı. Herkes Ragnarok'ta muhteşem sahneler olacağına inandı. Ancak dağ fare doğurdu. Demek ki epik sahneler yapılamıyor. Yapılacak olsa Ragmarok'ta yapılırdı. Kurt savaşı hariç hiçbir epik savaş yoktu. Odin savaşı tam bir faciaydı. Ben yapsam daha iyisini yaparım.
Grok'a ve Chatgpt kamera açısıyla ilgili aynı şeyleri söylüyor. SONY bu kamera açısıyla devam edebilir ancak bence yine de fazla epik sahneler yapamayacaklar. Bu kamera açısıyla olmaz.
-
God Of War serisinin tamamını platinum trophy ile 3-4 defa bitirmiş biri olarak Ragnarok bir God Of War fanı olarak yorumluyorum beğensemde beklentilerimi hiç karşılamadı. Hikayede detay yok, epic sahneler ve legendary mücadeleler çok az ve yetersizdi. NW+ yapıp tekrar denemeyi düşünüyorum ama zevk alamayacağım gibi görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel kanı aksine ben bu kameraylada epik sahnelerin çıkabileceği kanaatindeyim illa savaşın kendisinin epik olmasına gerek yok özel boslarda mekan ve arka plan çevre detayları epik olsa boss ta sigrun gibi gna gibi komplike olsa bitişide baldurun veya ilk oyundaki ejderha savaşının bitişi gibi olsa gayet yeterli olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
playstation resmi sitesinde şöyle bir ibare bulunduğunu farkettim. umarım remake veya remastered yerine yepyeni bir oyundur.
-
Bunu böyle alenen söylemezler. Cep telefonuna çıkan betrayalı da saymışlardır muhtemelen.
8 ana oyunu var god of war serisinin cep telefonu hariç
-
God of War'ın 20. yılını God of War Ragnarök Dark Odyssey Koleksiyonu ile kutlayın.!
Kutlamalarda ayrıca 20. yıl dönümüne özel yeni ürünler, hayran seti ve daha fazlası yer alıyor.
Dark Odyssey Koleksiyonu – God of War Ragnarök İçin Oyun İçi Güncelleme
Çıkış Tarihi: Perşembe, 20 Mart
God of War Ragnarök'e sahip olan herkese bir hediye olarak, 20 Mart'ta PlayStation ve PC'deki tüm oyuncular için Dark Odyssey koleksiyonunu ek ücret ödemeden içeren bir güncelleme yayınlayacağız.
God of War'un (2005) çalışma isminden ve ilk olarak God of War II'de oyunu Tanrı Modu zorluğunda bitirmenin ödülü olarak ortaya çıkan görünümden esinlenerek, 20. yıl dönümü için klasik siyah ve altın temasını getiriyoruz.
Güncelleme yayına girdiğinde, temel oyundaki herhangi bir Kayıp Eşya sandığından veya Valhalla'dayken otomatik olarak aşağıdaki koleksiyona erişebileceksiniz.
Kratos için Dark Odyssey Zırhı ve Görünümü
- Dark Odyssey Kratos Görünümü
- Kratos için Dark Odyssey Zırh Seti (Dark Odyssey Göğüs Zırhı, Dark Odyssey Bileklikleri, Dark Odyssey Kemeri)
Dark Odyssey Yoldaş Zırhı
- Atreus için Dark Odyssey Giysisi
- Freya için Dark Odyssey Cadı Elbisesi
Dark Odyssey Silah Görünümleri ve Eklentileri*
- Dark Odyssey Leviathan Balta [Görünüm] ve Dark Odyssey Topuzu [Ek]
- Dark Odyssey Blades of Chaos [Görünüm] ve Dark Odyssey Handles [Ek]
- Dark Odyssey Draupnir Spear [Görünüm] ve Dark Odyssey Hind [Ek]
Dark Odyssey Shield Görünümleri ve Rönd
- Karanlık Odyssey Muhafız Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Korkusuz Kalkan [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Taş Duvar Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Parçalanma Başlangıç Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Saldırı Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Spartan Aspis Kalkanı [Görünüm]
- Karanlık Odyssey Yuvarlak
*Lütfen unutmayın, silah görünümleri her silahın tam yükseltilmiş versiyonu için yapılır ve yalnızca o yükseltmeye ulaşıldığında kullanılabilir hale gelir.
Silah ve Kalkan Ekleri için Görünümü Düzenle
20 Mart'ta yayınlanacak yamayla birlikte Dark Odyssey'e yeni silah eklentileri ve kalkan rönd'ün eklenmesiyle birlikte Kratos'un cephaneliğindeki bileşenlerde 'Görünümü Düzenle' özelliğini kullanma özelliğini ekleyeceğiz.
Yapınız için istediğiniz işlevselliğe sahip, görünümünüze uygun görseli seçebileceksiniz.
Blog ve daha Fazlası :https://blog.playstation.com/2025/03/14/celebrate-god-of-wars-20th-anniversary-with-god-of-war-ragnarok-dark-odyssey-collection/
-
2018 di sanırım gow1 i bitirdim ps4 pro da
2025 mart.. gow2 de bitti ps5 proda
ne macera ama... görsel şölen bambaşka boyutlarda.
-
God of War 20th Anniversary - Dark Odyssey Collection In-Game Cosmetics | PS5, PS4 & PC Games
PlayStationyoutube
https://www.playstation.com/en-us/games/god-of-war-ragnarok/ Celebrate God of War’s 20th Anniversary with the Dark Odyssey collection! As a gift to everyone who owns God of War Ragnarök, on March 20th we will be releasing an update for all players on PlayStation and PC that includes the Dark Odyssey collection at no additional cost. Inspired by the working name of God of War (2005) and the skin that originally appeared in God of War II as a reward for beating the game on God Mode difficulty, we are bringing the classic black and gold theme for the 20th anniversary. Once the update is live, you’ll be able access the collection below from any Lost Items chest in the base game or automatically while in Valhalla. *Internet connection required #ps5 #ps5games #ps4 #ps4games #pc #pcgameshttps://www.youtube.com/watch?v=4z-N3tiX8_Y -
-
Lyngbakr 'ın üstündeki şu kulemsi bulmaca mekanına hiçbir şekilde ulaşamıyorum, ilgili rıhtım da havaya kalmış. Nasıl yaparız bilen? Ne var yok tamamladım ama bi burası kaldı. Karşı platformdan gördüğüm kadarıyla balta fırlatıp mührü dondurduğumuz bir alan burası, yandan dolanılılıyor da olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Mart 2025; 14:34:30 >
-
Yanlış hatırlamıyorsam o görünen balina. Bir yan görevle yukarı çıkıyor . Öyle ulaşıyorsunuz. Baya oldu tam hatırlamıyorum . Youtube dan gow whale yazarak yardım alabilirsiniz
Şöyle oynayamadım şu oyunu
ROHAN Gamingyoutube
GOf War Ragnarok Hardrefill The Callous Harðrefill the Callous is one of the twelve Berserkers that can be fought as an optional boss in God of War Ragnarök. Located in Svartalfheim, Harðrefill is likely the first Berserker the player will encounter after getting the Hilt of Skofnung. Rtx Hdr Gaming 60fps/Ps5pro Hdr Gaming Harðrefill the Callous Biographical Information Title(s) The Callous Alias Harðrefill the Callous Birthplace Midgard Deathplace Svartalfheim Location Midgard (formerly) Svartalfheim Citizenship RuneHelheim Dead Nationality Norse Status Deceased Physical Information Race(s) Mortal (formerly) Berserker Gender Male Eye Colour Green Skin Colour Green Relationship Information Family Ymir (ancestor) † Auðumbla (ancestor) † Ask (ancestor) † Embla (ancestor) † Loyalties Hrólf Kraki Equipment Weapon(s) Giant Executioner’s Sword Power(s) Superhuman Strength Superhuman Durability Item(s) Asgard's Fortitude Behind the Scenes Voiced by Michitake Kikuchi (Japanese dub) Appears in God of War: Ragnarök God of War Ragnarök: Valhalla More Harðrefill the Callous is one of the twelve Berserkers that can be fought as an optional boss in God of War Ragnarök. Located in Svartalfheim, Harðrefill is likely the first Berserker the player will encounter after getting the Hilt of Skofnung. Norse Tradition In Hrólfr Kraki's saga, Harðrefill was one of the twelve berserkers who served King Hrólf Kraki. Personality Harðrefill was documented to be a very cruel and a sadistic warrior during his time being alive. In every battle he participated, Harðrefill will always try to prolong his foes' pain until they die slowly. Biography Early life Harðrefill was a warrior in the Midgardian kingdom of Lejre who served under Hrólf Kraki, along with eleven fellow berserkers. He participated in Hrólf's seizure of the crown, where he earned the epithet "the Callous". Upon his death, Harðrefill's spirit went onto inhabit the Hilt of Skofnung. God of War Ragnarok/God Of War Egypt Best Gameplay Rtx 5090 God Of War Ragnarok 4k Hdr 60fps Coming Soon 2025 GOW. Kratos defeated Harðrefill's spirit and channeled his powers through Skofnung. Harðrefill's gravestone is found in Niðavellir during the return from The Forge with the Draupnir Spear. During his fight with Kratos, as before, Harðrefill shows huge loyalty to his king and being very arrogant & overconfident about his fight. Description "A follower of the false King Hrólf. According to Mimir, he was known for his particular cruelty in battle. Harðrefill's skill with a blade was precise, and he used this precision to extend the suffering of his victims. Instead of beheading them in one swift move, he would dismember. Slow and deliberate. A vile practice. He will be forgotten." God Of War Ragnarok Dark Odyssey Quotes "For the King!" ”For King Hrólf!” ”Thief! That sword does not belong to you!” "Fall before me!" "Tremble, false god!" "Weak godling!" ”Even now, none can best me.” ”Your failure was inevitable.” ”I warned you.” ”You never had a chance.” Trivia Despite Kratos being able to fight any Berserkers at the start, Harðrefill is arguably the starter boss of the berserkers as the story does lead to his tombstone directly. When Kratos documents his encounters with the berserkers, it shows that Harðrefill is the only berserker he scorns the most than the rest. God Of War Ragnarok Next-Gen Realistic Ultra Graphics 4k Hdr 60fps Rtx Hdr Gaming #gaming #godofwar #rtxgamer #4kgaming #4khdr60fps #gowragnarok #berserker #gowhttps://www.youtube.com/shorts/ALxCr9mMQhU?si=5SJuPqumNsiT4w5Q
o esnada , hanım yanımda izlerken
haldur huldur tuşlara abanıyordum
en az 6 sefer öldürmüştü o garavel beni
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X