Şimdi Ara

Ω | GOD OF WAR | PS4 ANA KONU | GOTY 2018 | Ω (762. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.385
Cevap
96
Favori
694.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Su anda oyun ile ilgili en buyuk dilegim ilerleyen zamanında işledikleri mitolojileri sentezleyerek birlestirmeleri olacak. Oyun bu manada guzel ilerliyor fakat Asceniondaki Primordial muhabbeti bu durumu biraz olsun baltaliyor. Midgard da dünya üzerinde olduğuna göre nasıl bir senaryo olacak oldukça merak konusu.



    Bir ikincisi de Tyr. Tyrin diğer diyarlara yunan mitolojisi de dahil gittiğini biliyoruz. Acaba god of war 3 esnasında veya öncesinde Tyr Zeus'u Odin hakkında uyarmış olabilir mi? Zeus'un tek çekincesinin aslında Kratos olmaması mümkün mü? Bilindiği üzere Odin elinden gelse erişebildigi tüm topraklari kontrol etmek niyetinde Yunanistan da bunlardan birisi olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü oyunun 2015 demosu yayınlanmıştı full insan vardı sürekli muhtemelen Kratos koskoca Tanrı insanlarla savaşacak kadar düşürmeyelim dediler. sonra demo da ateş yakıp yemek yiyorduk muhtemelen avcılık vardı geyik avı gibi başka hayvanları avlama olacaktı. 2016 demosunu hatırlarsanız şey vardı şu kadın heykel canlı bir şekilde bizi izliyordu havada sallanarak. Sonra uluyan kurtlar vardı bizi görünce kaçan tepe de uçan böcekler ters asılmış dev cesedi daha yeni soymuşlar vücudunu. Zaten şuan senaryo da İnsan dünyası lanetlenmiş anladığım kadarıyla yani cüce diyarı vb orada canlılar daha fazla olacaktır. Yani ben hep dedim Spider man ekibinin başında ki adam vaktimiz yoktu aslında senaryo daha uzundu kestik biraz diyor Cory barlog Boss sayısı azdı çünkü vakit yoktu diyor bunlar şu bence. Hani Adamlar kısacası Sony ps 5 gelmeden oyunları bize bitirtmeye çalışıyor biraz hızlandırıp demeye getiriyorlar ama tabi diyemiyorlar ama muhtemelen öyle hani. Yani Sony umarım ps 4 bitmeden bir gow daha yapın demez de bu adamlara rahat rahat ps 5 dönemine gow geliştirirler şöyle 2022 2023 dönemlerine kadar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Su anda oyun ile ilgili en buyuk dilegim ilerleyen zamanında işledikleri mitolojileri sentezleyerek birlestirmeleri olacak. Oyun bu manada guzel ilerliyor fakat Asceniondaki Primordial muhabbeti bu durumu biraz olsun baltaliyor. Midgard da dünya üzerinde olduğuna göre nasıl bir senaryo olacak oldukça merak konusu.



    Bir ikincisi de Tyr. Tyrin diğer diyarlara yunan mitolojisi de dahil gittiğini biliyoruz. Acaba god of war 3 esnasında veya öncesinde Tyr Zeus'u Odin hakkında uyarmış olabilir mi? Zeus'un tek çekincesinin aslında Kratos olmaması mümkün mü? Bilindiği üzere Odin elinden gelse erişebildigi tüm topraklari kontrol etmek niyetinde Yunanistan da bunlardan birisi olabilir mi?
    Try Zeus'u Odin hakkında uyarması konusu düşündürmüyor değil ama aynı şey Odin tarafında da olabilir. Diyar arası yada Mitolojiler arası geçiş olacaksa bu mümkün kılanabilir.

    Birde şu olay var ki kafalarda soru işareti bırakıyor bir kehanet bir döngü olayı var..
    Döngüyü değiştiren Kratos oldu ve ounun gidişatı gerçekten bambaşka yerlere gidebilir sürprizler ile dolu olduğunu söyleyelim. :)

    Ama Mimir'de bazı olaylardan ve olacaklardan bihaber gibi.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KishouArima

    Çünkü oyunun 2015 demosu yayınlanmıştı full insan vardı sürekli muhtemelen Kratos koskoca Tanrı insanlarla savaşacak kadar düşürmeyelim dediler. sonra demo da ateş yakıp yemek yiyorduk muhtemelen avcılık vardı geyik avı gibi başka hayvanları avlama olacaktı. 2016 demosunu hatırlarsanız şey vardı şu kadın heykel canlı bir şekilde bizi izliyordu havada sallanarak. Sonra uluyan kurtlar vardı bizi görünce kaçan tepe de uçan böcekler ters asılmış dev cesedi daha yeni soymuşlar vücudunu. Zaten şuan senaryo da İnsan dünyası lanetlenmiş anladığım kadarıyla yani cüce diyarı vb orada canlılar daha fazla olacaktır. Yani ben hep dedim Spider man ekibinin başında ki adam vaktimiz yoktu aslında senaryo daha uzundu kestik biraz diyor Cory barlog Boss sayısı azdı çünkü vakit yoktu diyor bunlar şu bence. Hani Adamlar kısacası Sony ps 5 gelmeden oyunları bize bitirtmeye çalışıyor biraz hızlandırıp demeye getiriyorlar ama tabi diyemiyorlar ama muhtemelen öyle hani. Yani Sony umarım ps 4 bitmeden bir gow daha yapın demez de bu adamlara rahat rahat ps 5 dönemine gow geliştirirler şöyle 2022 2023 dönemlerine kadar.
    Oyunun demosu bir nevi yapım aşaması gibi birşeydi. Yani oyunun içinden eledikleri bir çok şey olmuş ve olacaktıda.
    Demoda birçok şey gördük eklenebilir şeyler ama sonra bizim gözümüzden bakmaları gerekti ne derece olması gerekli Avcılık/Kamp kurma / İnsanlar ile iletişim ve bunun gibi şeyler oyunu baltalar mı baltalamaz mı kafa yordukları belli.
    Ters asılmış dev yani Troll derisini soyuyorlardı hepsi gerçekten ince detaylar ama birinci oyunda çıkarılan yada eklenmeyen şeyler çok gibi yada yer değiştirdikleri diyelim.

    Bende öyle düşünüyorum God of War'ın ikinci oyunu PS dönemine denk gelecektir.

    Ama artık ellerinde hem yepyeni jenarasyon bir cihaz kaliteli dokular mekanlar ve hikaye kurgusu işleniş olarak bizlere çok güzel şeyler sunacakları. :)

    Ama Yukarıda bahsettiğin gibi Cüce diyarı ve bunun gibi bilmediğimiz diyarlarda ele alınabilir etraflıca. Bekleyip görelim derim ama insan sabırsızlanıyor nedense. :)




  • God of War - Environment design



















  • Jotunheim Interior - God of War





















  • guzel oyun , gow 5 in ps5 e cıkacagını bilmek kötü

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vip Üye

    guzel oyun , gow 5 in ps5 e cıkacagını bilmek kötü
    Kaynak?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kratos' House









































  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

    Kaynak?

    Alıntıları Göster
    gow yaklasik 4-5 yılda bir çıktığı için gow un yeniside yeni cikti sayilir o yüzden net olarak hemde gow 5. oyunu ps5 e cikacak net hemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    aslında reboot gow'a kadar ana oyunlar arasında 3 yıl var ama 2020 gibi ps5 geleceğini düşünürsek bence de ps5'e gelir. ps5 2021'e sarkarsa bir ihtimal ps4'e çıkabilir.
  • GOW5 ps4 neslini finale erdiren son oyunlardan olacak fakat gow4-5 ps5'te backwards compatibility sayesinde oynanabilecek
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    ps5 kutusunun uzerinde God of war paketli oldugunu düşün manyak bir satis yapar Spiderman falan hikaye kalır en cok satilan paket olur gibi geliyor. zaten ps5 in en az xbox one x performansında olmasi gerekiyor o kaliteyi yakalamak için anca baslasalar bitirirler. iki 3d de birsey yapiyorumda acayip zaman aliyor simdi onlar ciddi kaliteli yapmalari şart olacak istege bagli degil kesin ps5 kalitesine göre yapmalari gerek ps4 pro gibi istege bagli bagzi oyunlar kaliteli bazisi uyumsuz olarakta degil. O yüzden oyun yapimcilari simdiden ileriyi düşünüyordur. oyun yapimcilari ise tamamen duygusal bakiyor ps4 icin oyun fiyatiyla ps5 oyun fiyati arasinda rahat %30 fark eder gibi geliyor "-bu cihaz yeni cikti bu cihaza bu kadar para veren oyunada verir" misali ki ilk alanlar mecbur verecek cihazi alip oyun fiyatının dusmesini aylarca bekleyecek olan kisi hic ps5 almasin zaten, bayagi pahali olacak oyunlarıda.
    ekleme: playstation, büyük oyun firmalarina yeni oyunlarinin ps5 e cikmasi icin cok ciddi para bile verir şahsen ben ps5 uretici olsam, ps5 in insanlarin almasi için yeni istenilen oyunlarin bu cihaza cikartmak olur. butun beklenilen saheser olan oyunlari ps4 te oyna eee sonra ps5 in guc harici baska bir cazibesi olmadıgi zaman insanda alma istegi gelmez - suan zaten guzel oyunlari oynuyorum ben ps4 te ne zaman guzel oynayamadigim oyunlari gorursem ps5 te o zaman almayi dusunurum der. Playstation da gow ureticileride uyanik olduğu için işin kaymagini her turlu yiyecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 13 Kasım 2018; 15:36:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ragnar lothbrok reis de oyunda olsaydı iyi olurdu örneğin boss olsaydı fena olmazdı

  • God of War Visual Development: Peaks Pass

  • God of War - New Generations Kratos

  • Oyunu ilk çıktığında platinlemiştim. Müzikler, oynanış, mekanlar herşeyiyle müthiş bir deneyimdi. Yeni nesil gow için beklentim çok çok yüksek. Hele ki şu after credisten sonra gelen arkadaştan sonra Bu sene yılın oyunu ödülünü de alacak sanırım öyle hissediyorum
  • Cizgi roman çıkmış biraz uğraşılırsa online okunabiliyor. Fakat beklediğime değdiğini söyleyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar god of war da kaç tane karakter var? Kimin kim olduğunu kısaca yazabilir misiniz? Odin duydum, malgir mi ne vardı bide baldur vardı herhalde. Hikayede kim oluyor bunlar kısaca özetleyebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 760761762763764
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.