Şimdi Ara

god of war ın başlarında takıldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar god of war a yeni başladım YANİ BAŞLARINDAYIM DIAŞRI ÇIKTIM VEDEV ARES ŞEHRİ BOMBALIYOR SOLDAKİ YOLA GİDNCE BİR MAĞRAYA GİRİYORUM ORADA YARATIKLARI ÖLDÜRÜRKEN BASILDIĞINDA AÇILAN BİR KAPI VAR ONUNÜZERİNDE ÖLDÜRÜP KAPIDAN GEÇİYORUM BİR SÜRÜ EV VAR HEPSİNE GİRİYOR VE OIRADAKİ YILAN VE OKÇULARI ÖLDÜRÜYORUM AMA BAŞKA BİRŞEY YOK GERİ GİSİP BU SEFER SAĞ TARAF GİDİYORUM ORDA BİR KAPI VAR BÜYÜK AMA AÇAMIYORUM ORDA KALDIM ACABA GERİDE EKSİK BİRŞEYMİ YAPTIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN acaba evlerin orda bir şeymi var gizli bulamıyorum (alperx35)

• abi o evli caddenin sonunda küçük bi uçurum gibi bişey var ( Barikatlarını kırmıştın hani ) İşte tam orda tutunman için bir ip var. Tam uçtan ona atlayacaksın. Ayrıca unutmadan 2. ipe atladıktan sonra yönünü heykele çevir sallan ve atla. İşine yarıyacak bi sandık var. Bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellowmoon -- 13 Aralık 2005, 10:00:26 >
  • soldaki yolun sonnudaki tahtaları kır ordan gidiceksin sagdan şimdi gidemessin ordan sonra gidiceksin daha erken sen soldan git bu arada aldıgın o kırmızı kan gibi şeyleri silahlarını upgrade etmeyi unutma biliosundur sanırım çok işe yarıo çünkü sana ii oyunlar oynu dehşet yaa 2si çıksada alsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: turans

soldaki yolun sonnudaki tahtaları kır ordan gidiceksin sagdan şimdi gidemessin ordan sonra gidiceksin daha erken sen soldan git bu arada aldıgın o kırmızı kan gibi şeyleri silahlarını upgrade etmeyi unutma biliosundur sanırım çok işe yarıo çünkü sana ii oyunlar oynu dehşet yaa 2si çıksada alsak

topicklerden birinde arkadaşın biri gow3 çıktı indirdim oynuyorum demiş isterseniz bi üzerine gidin ben yazdımda cevap alamadım. Bu işin aslı var mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc için God of War
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.