Şimdi Ara

GOD OF WAR III REMASTERED (PS4) - TÜRKÇE - 1080p/60fps - 14 TEMMUZ 2015 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.013
Cevap
9
Favori
39.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Remastered oyunların konsolu PS4 böyle devam

Keşke sizinde Remastred yapacak oyununuz olsaydı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Gelsin hocam benim icinde sorun yok ama yeni oyunlar gelse daha iyi olur :)

Zaten yeni god of war geliştiriliyor.O çıkana kadar yeni ps kullanıcıları bu oyunla seriyi tanımış olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Gelsin hocam benim icinde sorun yok ama yeni oyunlar gelse daha iyi olur :)

Zaten yeni god of war geliştiriliyor.O çıkana kadar yeni ps kullanıcıları bu oyunla seriyi tanımış olur.

Bunun yerine ascension yapsalardi daha iyi olurdu bence.

• GeoW serisi var ama yapmıyorlar çünkü yeni oyunun üzerinde çalışıyorlar ben iki konsolda da Remastered oyunlara karşıyım tabii 20 Milyon satmış PS4 var ortada alacak olan kesim elbet olacaktır ne kadar satsam o kadar kar hesabı!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben xboxtan ps4 e geçtim ve hep gow oynamak istemişimdir tüm seri çıkana kadarda oynamayı düşünmüyorum özellikle konusu ve oynanışı çok iyi bir oyun. serinin ortasından oynamak istemem bence tüm seri çıkacaktır.
  • Keşke ilk iki oyunu da remake olarak getirseler tadından yenmez.
  • Bu sefer tepki büyük yurtdışında. Sonunda ne halt yediklerini anlayabildi çoğunluk. Biz GTA 5'ten beri söylüyorduk bunu.

Bu PS4'e duyurulmuş son remastered olabilir. Çok fena karşı tepki geldi Sony'ye sonunda.
  • Ascension ı Remastered yapsalardı neysede 3 ü yapmaları garip olmuş. Bari hepsini yapsalardı daha iyi olurdu.

• Serinin en iyi oyunuydu bence ancak oyun yapmayıp, eski oyunları makyajlayıp 200 küsür liradan satmaları nereye kadar devam edecek bakalım..

• En az 5 milyon satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Santa Monica oyunda 4'e dair ipuçları verebilir, hatta oyunun sonunda P.T. gibi teaser bile verebilir. Keza God Of War böyle bir seri, böyle bir proje... Beklentilerinizi kesinlikle düşürmeyin! Çünkü "tamamen" ticari kafayla düşünülen bir proje olsa Ascension'ı 1080p çıkarır satarlardı. Kaaaaaaaaaaaç yıllık oyunu 10.yıl ayağına triology olarak değil de God Of War 3 Remastered olarak veriliyorsa kesinlikle GOW 4'e bir göndermedir. E3'te de bunun şovunu yaparlar diye düşünüyorum. Türkçe dil de gelirse defalarca oynamama rağmen tekrar alır oynarım.

Kesinlikle sana katiliyorun ascension degilde gow3 cikardiklarina gore E3 de gow4 u kesin duyuracaklar. Zaten video nun sonundada kucukten bir degindirme yaptilar

• Arkadaşlar bu kadar remastered oyunlara kızmayın sony nin yaptığı anketlere göre ps4 ü alanların ciddi bir kısmı 3 sahibi değilmiş yani bunların hepsi
    kafalarına göre bir sürü pazar araştırmalarından sonra karar veriliyor benimde ps3 üm yoktu kesinlikle alacağım fiyatıda last of us remastered gibi uygun olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Master chief collection remastered sayılmıyor
    Sanırım sana göre!

• Bu oyunun cıkması sarttı istemeyen almaz. 3 sahibi iken oynayamadım yeni bir duyuru bu benim icin.

• Ne gerek vardı ki. Şu konsola Forza Horizon 2 gibi açık dünya yarış/araba oyunu gelse keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

hala uyduruk konsolu mu savunuyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle remastered oyunları savunanlar olduktan
    Sonra daha çok remastered oyun görürüz oyun şirketleride tabi paragöz biri yapıyo remastered
    Öteki bakıyo benim neyim eksik bende çıkarayım
    Mantığıyla giderlerse bu nesil çöp olur almıcaksınız satamayıncada vazgeçerler remasteredlardan bu kadar basit!

• Grafikler etkileyici görünüyor. Sallamasyon bir remastered olmamış. Gökyüzü enfes özellikle. 1080 p + 60 FPS olması ayrı bir güzellik. Remastered olayları benim hoşuma gidiyor, beğenmeyen tercih etmeyebilir.

Xbox tayfasını kaale almayın. 6 ay önce master chief collection çıktı konsola hala online oyun bulmuyor, alakasız kişileri eşleştiriyor. Sözde Xbox ın en büyük markası ele, ayağa dusmus. Yazik adamlar neden medet umuyor. 85 inci update ini alır artik oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 21 Mart 2015; 13:55:00 >
  • ps3'de platinlemiştim ve en çok sevdiğim gow oyunudur. Alır yine platinleyene kadar zevkle oynarım. Ama 40 usd olmaz, resident evil remastered 20 usd'ye çıkmıştı. Bu fiyat yüksek, fiyatı 20 usd seviyesine düşmeden hayatta almam.
  • daha önce xbox sahibiydim gow serisini hiç oynamadım umarım ertelenmez çok övülüyordu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.