Şimdi Ara

GOD OF WAR III REMASTERED (PS4) - TÜRKÇE - 1080p/60fps - 14 TEMMUZ 2015 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
9
Favori
39.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kenan.z

ps now bulut sistemidir. sony ps2-ps3 teki 114 oyunu buraya aktarmış. 7 günlük deneme süresi var uygulamanın bu süredeki bu oyunları ücretsiz oynayabiliyorsunuz. 7 gün sonunda 1 aylık 45 TL 3 aylıkta 100 lira seviyesinde üyeliği var. bunlardan birini ister seçip devam edebilirsiniz isterseniz etmezsiniz.... ben bu sürede boş olduğum için Gow-1-2-asc., Uncharted 1-2, İnfamo.1-2 yi bitirdim.

buluttan oynadığımız oyunlarda kendi hesabımıza tropy falan kazanılabiliyor mu acaba ?
  • Benim gibi 30 yaşından sonra PS4 sahibi olan biri için bulunmaz nimet.
    Keşke serinin başından itibaren yapsalar.
  • quote:

ps now bulut sistemidir. sony ps2-ps3 teki 114 oyunu buraya aktarmış. 7 günlük deneme süresi var uygulamanın bu süredeki bu oyunları ücretsiz oynayabiliyorsunuz. 7 gün sonunda 1 aylık 45 TL 3 aylıkta 100 lira seviyesinde üyeliği var. bunlardan birini ister seçip devam edebilirsiniz isterseniz etmezsiniz.... ben bu sürede boş olduğum için Gow-1-2-asc., Uncharted 1-2, İnfamo.1-2 yi bitirdim.

hocam nasil oynadiniz ps now oyunlarini?? suan bizde aktif degilki yani oyle biliyorum ben denedim olmadi..nasil oynayacagiz 7 gunluk denemeyi? ayrica kupa alabiliyormusunuz aldiginiz kupalar hesabiniza ekleniyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Tropi.toplaniyor. ps now suan için sadece uspsn hesabi üzerinden aktif edilip kullanilabilinir durumda.
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Aynen ;)
     GOD OF WAR III REMASTERED (PS4) - TÜRKÇE - 1080p/60fps - 14 TEMMUZ 2015
  • quote:

Tropi.toplaniyor. ps now suan için sadece uspsn hesabi üzerinden aktif edilip kullanilabilinir durumda.

anladim hocam bende us psn kullaniyorum..kurcaladim ama becerememistim birdaha deneyeyim tesekkur ederim

Hocam indirmen lazim uygulamayi .yanliz sakin unutma deneme sürümü 7 gün. Benden tavsiye 7 gün boş kalacağınız zamana denk getirip baslatin. Çünkü süre bitince kupalari başka deneme hesabında devam ettiremiyorsun.
  • quote:

Hocam indirmen lazim uygulamayi .yanliz sakin unutma deneme sürümü 7 gün. Benden tavsiye 7 gün boş kalacağınız zamana denk getirip baslatin. Çünkü süre bitince kupalari başka deneme hesabında devam ettiremiyorsun.

uygulama zaten otomatiman 2.50 guncellemesiyle geldi..girdim icine 7 gunlugu sectim sonrasinda aylik mi yillik mi diye sordu orayi atlayamadim geri ciktim :) zaten oynamak istedigim 1-2 oyun var hafta sonuna bile denk getirsem yeter :)

Hocam bende 1hafta denemek için uğraştım ama axses kart var onu girdim kabul etmedi sen nasıl yaptın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frostxxx07 kullanıcısına yanıt
    Bendede tanimamisti.Hesap bilgilerimdeki adresi abdede bir yer belirtttim.oyle tanidi
  • Adamlar çıkarcak oyun bulamayınca eski oyunları ps4 e koyup satıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

Hocam bende 1hafta denemek için uğraştım ama axses kart var onu girdim kabul etmedi sen nasıl yaptın

ben yapamadim iste hocam :) denedim olmadi bir haftaligi..yapan arkadaslar var..adana elektrikler surekli gidip geliyor bugun makinayi acmam ama yarin deneyecegim tekrar bedava 1 haftaligi

• quote:

hacı ps now da 1 de var. gow hd, 2, asc. var sadece 3 yok. benim bağlantı hızım normalde 8 mbps 7 günlük deneme sürümü ile tüm seriyi bitirdim ve hızım 3 mbps ye düştü fakat hız takılma atma gibi bir sorunla karşılaşmadım..

Psnow oyun listesi.
    http://www.playstation.com/en-us/explore/psnow/subscriptions/

Eyvallah. Google'da aratınca GoW1 çıkmamıştı.

8 mbit'le sorun çıkmaması iyiymiş. Bloodborne'u bitirince, bir GoW2 atalım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Nisan 2015; 15:56:22 >

• Pişmanım şu ps4 ü aldığıma.

Cihaz remastered dan geçilmiyor.

garip olan milletin manyak gibi remasteredları alması. Abi çıldırıcam kafayı yicem aklınzı peynir ekmekle mi yediniz siz ?
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    uncharted, gow serisini ve ICO' yu bu sayede oynayabilirsem süper olur, ben de deneyeyim ps now ı teşekkürler bilgilendirme için

tek sıkıntı bende de sendeki gibi 8 mb - 3 mb internet var. hız düşünce nasıl olur muammam.

grafik ve akıcılık açısından nasıl değerlendiriyorsun sistemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

Pişmanım şu ps4 ü aldığıma.

Cihaz remastered dan geçilmiyor.

garip olan milletin manyak gibi remasteredları alması. Abi çıldırıcam kafayı yicem aklınzı peynir ekmekle mi yediniz siz ?

Last of Us'tan cesaret aldı diğer yapımcılar. Halbuki sen kimsin remastered yapıyosun? Last of Us arkadaş o oyun. PS5'e de remastered yapılsa yine hakeder. Ama diğerlerine ne oluyor onu hiç anlayabilmiş değilim.

Çirkin kız özgüveni var hepsinde resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Nisan 2015; 16:20:30 >
  • Bu oyunun remastered'ı neden bazılarının zoruna gidiyor anlamak gerçekten güç. Oyunu daha önceden oynadıysan bu konuya girmene bile gerek yok. Ne diye saydırıp duruyor insanlar anlamadım. Ben ps3 döneminde bu oyunu bilerek veya bilmeyerek ıskaladım ve şimdi bu platforma gelmesine aşırı memnunum açıkcası. Oynuyamadığım bir oyuna daha kaliteli haliyle daha ucuza sahip olabileceğim. Burada herkes kendini düşünüyor. Ben oynadım ne gerek var falan filan. Size birşey diyen yok zaten bari diğer oyuncu arkadaşlar mutlu olsun deyip geçebilirsiniz. Ps5 zamanında bloodborne remastered yapılsa emin olun ağzımı açıp birşey demem. Kaliteli oyunların her nesile getirilmesini destekliyorum. Bundan her oyuncu faydalanabildiği kadar nasiplenmelidir.

• renzokuken kullanıcısına yanıt
    gow 3 hariç tüm seriyi bitirdim.unch.aynı şekilde.. akıcılık netin hızıyla ilgili biraz açıkçası.. ben unchartedi oynarken hız çoktan 3 e düşmüş takılmadığı için hiç farketmedim bile.. dizi izlerken takılıyordu. öyle öğrendim. grafiklere gelince ps3 te bu oyunları oynamadığım için karşılaştırma yapamam ama bana göre gayet iyi oldukça keyif aldım oynarken... bence psnow bulunmaz bir nimet.eski oyunları oynamak için en iyi yöntem.tutupta oynamak için tekrar ps2-3 alıp 1-2 bin lira masraf yerine 3 aylık 90 TL ye kiralayıp oynamak çok daha avantajlı
  • Kenan.z kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler
  • Niye şikayetçi diyen arkadaşlar bir sonraki nesile ps4te oynadıkları oyunların ultra 4k editionları geldiginde durumu daha iyi anlayacaklar diye umit ediyorum. Geriye uyumluluk yerine sony müşterilerini açık açık yoluyor bunun başka bir açıklaması yok gibi. Yanlış anlamayın ama herkesin istediği oyuna istediği zaman ulasabilmesinden yanayım sadece bu çıkar gozetme olayı canımı sıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.