Bildirim
GOD OF WAR ASCENSiON (PS3 ANA KONU) CIKIS TARiHi 13 MART (108. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SmithAhmet
quote:
Orijinalden alıntı: Errolflyn
Bi söylentiye göre oyunun ertelenme durumu varmış , doğrumudur.
Hayir hocam.. tam tersine dun toddy pepi( oyun yonetmeni tam hatirlayamadim ismini) twittir atmisti gow ascension oyun cd si ile beraber. yani oyle birsey yok, Aman Allah korusun
https://twitter.com/ToddPapy
Sol saraftaki resimlerden bakmak isteyen bakabilir. Herşeyi tamamdır oyunun
-
Ben şu oyun için DMC'yi bekletiyorum. God of War'a çok güveniyorum fakat DMC çok hızlı oyun. Şimdi ona başlarsam ve hıza alışırsam GOW yavaş gelir sevmem diye bir his var içimde
Şu GOW bir bitsin onda sonra DMC'ye şans vereceğim.
Demoyuda oynamadım. Nasıl olsa seve seve alacağım oyunuo yüzden hiçbir şekilde ön bilgim olsun istemiyorum. Çıkan videolarında hepsini izlemedim. Heyecanımı korudum bekliyorum kralı
-
Single Player Trailer tek kelime ile harika. Tüylerim diken diken oldu.
Aksiyonun ve şiddetin tavan yaptığı bir Gow oyunu yine bizleri bekliyor -
çıkış videosunun altyazılı hali paylaşan olmadıysa
bir yerde okuduğum kadarıyla oyun kratosun karısını ve kızını kesmesinden 6 ay sonrasından başlıyor arese olan yeminini bozduğu için de "hiddetliler"in eline düşüyor işkence görüyor v.s. demo da tam burda başlıyor zaten
http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-GoW_Ascension__Cikis_Videosu_TR_Altyazili-5274.htm -
-
Demoyu gördüm , oynadım ve ağladım Özlemişiz seni Kratos
-
quote:
Orijinalden alıntı: Three Dimensions
quote:
Orijinalden alıntı: QReal
Beyler Bu Oyunun Konusu Ne?
Zeus u Da Öldürdü. Geriye Kim Kaldı Ki ?
Zeus'tan sonrasını değil öncesini anlatıyor.Ares ile savaşmaya başlamadan öncesini.
Hmm. Teşekkürler -
Demo güzeldi ama çok saçma biryerde bitti -
En iyi hack and slash God Of War. Daha iyisini yapamıyorlar. Demo çok güzel. Adam kesmeyi özlemişim. -
Bu oyun ps3 aldirir . Ps4 e de insallah cikacak. Sony ps4 satisi artsin diye gow a baski yapabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PSN maillerinizi kontrol edin. Demin Sony'den bana msj geldi. God of War Ascension Dinamik Temasının ücretsin indirme kodunu yollamışlar. Temada yakıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_hell_86 -- 28 Şubat 2013; 17:58:38 > -
Anladığım kadarıyla Kratos köyü bastıktan sonra Sparta'ya dönüyor ve ordu işlerinden elini eteğini çekiyor. Bu zaman zarfında Furiyalar Kratos'u şehirde kıstırıp ele geçiriyorlar ve Ageon'a hapsediyolar. Titan boyutunda dedikleri hapishane dedikleri doğruymuş bu arada. -
gow chains of olympus zaten öncesini anlatmıyormuydu? -
quote:
Orijinalden alıntı: defected
Türkçe dublaj'ın ne kadar gereksiz, ne kadar rezalet olduğunu anlamak için demoyu önce Türkçe oynayıp bitirin.
Sonra İngilizce oynayın.
Ben daha bir şey demiyorum. İngilizce bilmeyenler altyazı Türkçe yapıp oynasın. Orijinal seslerden mahrum etmeyin kendinizi.
şöyle yorumlar yapanlar ne gıcık tipler yaa
-
quote:
Orijinalden alıntı: denizaya
quote:
Türkçe dublaj'ın ne kadar gereksiz, ne kadar rezalet olduğunu anlamak için demoyu önce Türkçe oynayıp bitirin.
Sonra İngilizce oynayın.
Ben daha bir şey demiyorum. İngilizce bilmeyenler altyazı Türkçe yapıp oynasın. Orijinal seslerden mahrum etmeyin kendinizi.
...demoyu önce Türkçe oynayıp bitirin.
Sonra İngilizce oynayın.
-
quote:
quote:
quote:
Sonra İngilizce oynayın.
Sonra İngilizce oynayın.
biraz emeğe saygı
-
-
quote:
quote:
quote:
Sonra İngilizce oynayın.
Sonra İngilizce oynayın.
alcaksın senin gibileri sallandırcaksın taksimde
utanmadan hala konuşuyor
biz türkçe dublaj diye ölüyoruz burada
-
Yav he he diyin geçin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X