Böyle giderse hakem kalmayacak Bizim maçlarımızı yöneten hakemler birer birer sezonu kapatıyor.
Fenerbahçe-Gaziantepspor maçının olay hakemi Hüseyin Göçek'e gözlemci raporunda sezonun en düşük notu verildi. MHK'nin Göçek'e bu sezon için bir daha maç vermemesi gündemde.
SARACOĞLU'NA KAPAMA YOK
Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı hem hakem hem de olaylarla gündeme damgasını vururken; Hüseyin Göçek'in kötü yönetimi ve son dakikada çıkan tartışma bir süre daha gündemde kalacak. Sarı lacivertli camia yaşananlardan dolayı "Saha kapanır mı?" endişesi yaşarken, temsilci raporu temiz çıktı
3 maç yönetmiş koca sezon zaten bi maçtada bizi buldu
7.1 .. AZiz başkan hakemi satın almış
Bak bu habere sevindim.Aslında en önemlisi Niang'ın durumu.
Niangda sadece ödem var diye duymuştum ama yanlış olmasın. yanlışsa düzeltsin bilen arkadaş. aslında haksız kart cezalısı olmasa bu hafta oynayabilirdidiye düşünüyorum.
Ne olursa olsun ilahi adalet eminim yüzünü göstericek boşverin çöp ligimizi, çöp futbol federasyonumuzu hakikatten Lucescu'nun dediği kadar var..Italya ligine döndük :)
quote:
Orijinalden alıntı: o3
o değilde gene gördük her zamankini .. fb aleyhine en küçük hata yapan hakemin düdüğü a-sı-lır. bizimkiler bir tane astırsa böyle belki düzgün maç yönetilir inönüde!!
fb'nin duvardaki düdüğü bol maçları rahat
Ali Aydınlar diye hakem vardı hatırlarmısın. Sizin bir gs maçınızdan sonra hakemlik hayatı bitti. Yani birilerine laf atarken önce geçmişe bir bak derim.
quote:
o değilde gene gördük her zamankini .. fb aleyhine en küçük hata yapan hakemin düdüğü a-sı-lır. bizimkiler bir tane astırsa böyle belki düzgün maç yönetilir inönüde!!
Sen git adam gibi maç yönetmemiş hakemi önemli bir maç'a ver hatalar yapsın sonra da neden düdüğü asıldı. Ben olsam yerin dibine gömerim.
Ne saçma yorum Fenerbahçe'ye hata yapanın düdüğü asılırmış. Hata yapmak ne demek adam yakıyordu bizi. Koca sezonu bitiririuordu.
Niangin sarısına da itiraz edilecekmiş.
Lugano'nun bileğe küt diye zıplayarak basışına da itiraz edecekler miymiş ?
Bütün sezon ağız dolusu küfürler saçan hakeme " o. çocuğu " dediği lig tv'den bile duyulan Emre B. için de itiraz edecekler miymiş ?
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
Ali Aydınlar diye hakem vardı hatırlarmısın. Sizin bir gs maçınızdan sonra hakemlik hayatı bitti. Yani birilerine laf atarken önce geçmişe bir bak derim.
Adam Beşiktaşlı yalnız
o itirazi sen yapma istersen... çok meraklisin... Gören duyanda sütten çıkma ak kaşık zannederler. Ayıp ya..Ayıp
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Bütün sezon ağız dolusu küfürler saçan hakeme " o. çocuğu " dediği lig tv'den bile duyulan Emre B. için de itiraz edecekler miymiş ?
Takım arkadaşların biçilsin, 2 tane penaltıyı verme ve olaylara göz yum bak bakalım sanada küfür edecekler mi, etmeyecekler mi?
2 penaltı verilse idi Lugano'dan böyle bir hareket bekleyemezdik. Yaptığı son derece yanlış. Ancak hala bunu mazlum edebiyatı olarak kullanmanız canımızı sıkıyor. Bizde hoşnut değiliz Lugano'nun yaptıklarından. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz. Bize giydireceğinize gidip Lugano'nun kendisine giydirin. Sanki taraftar yaptı o hareketleri sahada. Bizim ne günahımız var?
Lugano hakkında konuşanlar Emre'nin neden atılmadığını yazmıyor merak ediyorum.
adam gibi maç yönetsin o zaman, duygularını karıştırmadan bank asyada başarılar sana..
quote:
+ neden saha kapanmıyor anlamadım maçın 93.dakikasında çıkan olaylar resmen örtbas ediliyor bugün medyaya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız fb'nin sahasının kesinlikle kapanması lazım öyle bir olay bize ya da başka takımlara olsa çoktan kapanmıştı ama fener medyası iş başında.
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
quote:
Takım arkadaşların biçilsin, 2 tane penaltıyı verme ve olaylara göz yum bak bakalım sanada küfür edecekler mi, etmeyecekler mi?
2 penaltı verilse idi Lugano'dan böyle bir hareket bekleyemezdik. Yaptığı son derece yanlış. Ancak hala bunu mazlum edebiyatı olarak kullanmanız canımızı sıkıyor. Bizde hoşnut değiliz Lugano'nun yaptıklarından. Isıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsunuz. Bize giydireceğinize gidip Lugano'nun kendisine giydirin. Sanki taraftar yaptı o hareketleri sahada. Bizim ne günahımız var?
Lugano hakkında konuşanlar Emre'nin neden atılmadığını yazmıyor merak ediyorum.
Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısızlığı değil midir? Gerisi teferruat onlar için.
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Niangin sarısına da itiraz edilecekmiş.
niye itiraz edilsinki bu hafta zaten oynayamayacak durumda olması lzm bu sarı kartla 4 kart sınırı doldurmus oluyor zaten sakatlıktan dolayı oynayamıyacak bu şekilde kartları temizlenmiş olur itiraz edeceklerini sanmıyorum bu sarıya