Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Deathrattle eski önemini kaybetmez bence anti kartlarla.Oyunda deathrattle destekli kart da var çünkü.Ama yine de açmayı düşünüyorsanız bekleyin biraz daha şu gvg bir gelsin.
  • Biri Malorne diye bir legendary ile geldi, bunları nerden buluyoruz?
  • oray kullanıcısına yanıt
    arenada ise arenada yeni kartlar kullanıma açık şuan denk getirebilirsen,play modeda ise hunterdı karşındaki webspinnerdan denk getirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

arenada ise arenada yeni kartlar kullanıma açık şuan denk getirebilirsen,play modeda ise hunterdı karşındaki webspinnerdan denk getirdi.

muhtemelen webspinner ile geldi :( playmode'da gelince şaşırdım noluyor dedim :) ama haksızlık biraz gibi diğer oyunculara bu durum... kimseye kartları açmadan hunter'lara bir şans vermişler sanki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 7 Aralık 2014; 11:39:36 >
  • oray kullanıcısına yanıt
    arenada demem saçma olmuş bende tam onu editleyecektim :D gelebiliyor hocam hunter herşeyde şanslı şuan metada bi o kart var daha gelmemiş ama databasede olan kartları getirebilecek bi de bane of doom.
  • baLbesh kullanıcısına yanıt
    Bane of Doom'un listesi değişti mi? Bilgin var mı tahminen mi söyledin?
  • naxxin 2. wingine 700 vermeye deger mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Kutup_Ayısı_ kullanıcısına yanıt
    Naxxın en değerli wingi 2.wingdir ve değer hocam.Sludge belcer ve loatheb 2.wingde bulunuyor ve bu kartlar her decke gider.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    bane of doom da random beast çıkarıyor ya hocam,o yüzden tahminen söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 8 Aralık 2014; 3:31:23 >
    Random Demon olmasın hocam o
    Tüm Demonlar çıkmıyor hocam belirlileri çıkıyor ondan dedim.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Hearthstone gamepedia dan alıntı herhangi bir güncelleme yapılmamış öncedende böyleydi.

The card's text "summon a random Demon" is a little misleading. Bane of Doom may randomly summon one of the the below minions[1]. No other demons will be summoned.
    Blood Imp
    Voidwalker
    Flame Imp
    Dread Infernal
    Succubus
    Felguard
    Battlecry effects are only activated when a minion is played from the hand, and will not be activated through Bane of Doom.
    Unlike Sense Demons, the demon is not drawn from your deck, and the contents of your deck will not affect this spell.

• Noldu peki şimdi, bu eklenen kartlar ile eski deckler çöp mü oluyor?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Meta ne kadar değişir bilmem ama eski decklerin üstüne bu kartlarda eklenebilir bazı deckler çöpte olabilir tabi ama deckten kastınız eski kartlarsa böyle bi durum yok ortada netural legendler özellikle eskiler daha kullanışlı kartlar diyebiliriz.
  • GvG kartları rankeda saat kaçta geliyor arkadaşlar ?
  • Ragnaros'un Sylvanas'ın Black Night'ın Ysera'nın yeri hiçbir zaman değişmez bence.En azından şu radikal patchden etkileniceklerini sanmıyorum.
  • Dark4Void D kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum class legendlerin bazıları çok iyi ama netural legendlerden hiç biri bunların yerini tutmaz gibi.Hatta bi legend var spare part veren druidin rare kartı ondan daha iyi.Bazı legendler hakikaten özensiz yapılmış.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Aynen şu kartı diyorsun.Zaten atak ve defansı da gayet iyi minyonun bir de spare part olayı var cidden op olmuş her druid destesinde kesin olacak bir kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4Void -- 8 Aralık 2014; 17:34:24 >
  • NaturaLweeD_ N kullanıcısına yanıt
    Türkiye saatine göre 22:00-00:00 civarlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordexos

Hearthstone gamepedia dan alıntı herhangi bir güncelleme yapılmamış öncedende böyleydi.

The card's text "summon a random Demon" is a little misleading. Bane of Doom may randomly summon one of the the below minions[1]. No other demons will be summoned.
    Blood Imp
    Voidwalker
    Flame Imp
    Dread Infernal
    Succubus
    Felguard
    Battlecry effects are only activated when a minion is played from the hand, and will not be activated through Bane of Doom.
    Unlike Sense Demons, the demon is not drawn from your deck, and the contents of your deck will not affect this spell.

Bane of doom unutulmus bir kart sanirim webspinnerdan hersey gelirken naxx sonrasi voidcaller bile gelmiyordu bu kart ile. Illidian oyun basindan beri gelmiyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.