Gelsin şu patch artık da ağız tadıyla bi arena yapalım.Zor tutuyorum kendimi girmemek için.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark4Void
Gelsin şu patch artık da ağız tadıyla bi arena yapalım.Zor tutuyorum kendimi girmemek için.
Geldi hocam şu anda arenaya girerseniz GG kartları gelir
Dark4VoidD
kullanıcısına yanıt
Birde öldükçe destene geri gelen bir kart var oda ayrı bir op
UcanHollandali
kullanıcısına yanıt
Unutulmuş değil hocam kasti olarak o demonlarla sınırlandırılmış kart. O kadar eleştiriye rağmen değiştirmiyorlar.
yastik1
kullanıcısına yanıt
Biliyorum kötü birkaç denemem olmuştu.Pack açmak istiyorum diyeyim o zaman
0RK
kullanıcısına yanıt
hocam yine battle.net uygulamasini kapatip acacagiz degil mi?
dedehakanD
kullanıcısına yanıt
Restart bildirimi geliyor zaten hocam.
beyler şuan geldimi yeni kartları arenayı bitirdikten sonra yeni kartlarmı çıkıyor?
Hayır, güncellemeden sonra aktif olacak yeni kartlar. Güncelleme geldiğinde, Launcher'dan restart bildirimi gelecek zaten.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
05:00 PM PST diyor launcher da Şu an 11:15 AM PST nerdeyse 6 saat var cıkmasına yanlıs mıyım ?
CET 1.00 de başlayıp CET 2.00da biticek 23.00-00.00 arası kapalı olacak. Sonra geliyor. Bakalım nasıl olacak.
Hunter777
kullanıcısına yanıt
1 saat daha ertelendi.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
1 saat daha ertelendi.
Pst ye göre diyor, o Amerika için değil mi? Eu farklı olmayacak mı?
The new Goblins vs Gnomes card packs will officially become available for Windows®, Mac®, and iPad® on December 8 in the Americas region (including Southeast Asia and Oceania), and roll out on December 9 to Europe, Korea, Taiwan, and China throughout the day.
Dedim 6 saat daha var diye.December 9 to Europe
warbandW
kullanıcısına yanıt
ben o kadar güvenmiyorum bu içeriğe çünkü bakarsan korede ayın 9u oldu bile sabah hatta orda avrupa genelinde de saat 9 şuanda. Sorun değil ya bütün streamerler pack açcak onları izlerken bize gelir umarım patch
baLbesh
kullanıcısına yanıt
Ben su an tam olarak eminim launcher da bölgeyi eu secersen breaking news de pst 4 pm den 5 pm e kadar diyor.America da saat su an 12 pm olması lazım buda demek ki 5 saat daha var.
Nerdeyse 2K gold biriktirmiştim bugün için Yarına artık.
GvG is out. Na'daki hesaba girdim hiç oynamamıştım orda 3 paket verdi. Hayırlı olsun free paketlerimiz. Açmadım paketleri kısmetimi kaçırmasın.