Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece bir kez ücretsiz girebiliyorsunuz.
  • Demon kartları çok güzel değil mi topladığım gibi demon warlock yapacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım ne kadar çılgın deckler çıkacak

• Eski kartlarla pek uyum kalmamış gibi geldi bana. Naxx da öyleydi gerçi. Arenada 6 - 7 tane gg kartı geldi, gerisi normal, paladin geldi karşıma 25 karttan 10 dan fazlası gg kartıydı. Pek şansım yoktu yani ama o kadar direnebildim en azından, adamda o sırada yeni kartlarını test etmiş oldu pek zorlayıcı bir oyun olmadığından.

• Arenadan çıkan kartlarla bile durum bu kadar değiştiğine göre gvgden sonra oyun resmen baştan başlıcak bence.
  • Meta bu kadar sert değişirilir mi?
    Nax sonrası bir kullanıcı olduğum için çok acımasız geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 arena falan attım ki arena ortalaması genel anlamda yüksek birisiyimdir 2 kez priest 1 kez paladin aldım priest decklerim kötüydü ve mech sayısı azdı.Paladin deckim iyiydi yine mech sayısı azdı doğru düzgün win alamadım.Baya değişicek gibi meta örneğin arenada doğru düzgün iş yapamayan warlock şu anda yeni demon kartlarıyla baya popüler durumda.Bu rank a da yansıcaktır tabiki.2 kez secret çaldım paladin ile direk kazandım oyunları mesala çok güçlü kartlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fordexos -- 6 Aralık 2014; 11:42:30 >
  • AAA Beyler hunterin spiderini(ismi aklima gelmedi simdi) caldim cobalda. Bana GvG beast legendini verdi:D (hani su aldigi her damaage basina attack 2katina cikan..)

ilginc bir tecrube oldu:)

Duzeltme: Tabi bu olay ranked'da oluyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 6 Aralık 2014; 11:55:42 >
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Hiç hoş değil bu gerçekten.
    Yeniden alışması gerek sanırım herkesin.

• Ama şöyle bi durumda var metada değişmesi lazımdı her oyun hunter görmekten bıktık artık yani metanında değişmeye ihtiyacı vardı bu biraz fazla mı oldu onu tartışmak lazım.
    Bu konuda katılıyorum.
    Bakalım zaman ne gösterecek

• daha yeni başlayan oyuncular için mesela ben daha önceki metayı tam kavrayamamışken yeni meta olayı yeni kartlar yeni oyuncuları zor duruma sokucak
  • HerrKetzer H kullanıcısına yanıt
    Yeni başlayanlar için avantajda olabilir dezavanjta örneğin yeni kartlar daha çok decklerde yer kaplarsa sende onları açmaya çalışıcaksın.Ama naxx gibi var olan decklerin üstüne bu kartlardan eklemeler çıkarmalar ağırlıkla eski kartlardan oluşursa deckler o zaman yeni oyuncular için sıkıntılı bi durum ortaya çıkar.
    daha elimizde adam akıllı kart yokken yeni mech deckleri falan derken kafa karıştırıcı ama diğer bi yönden bakılırsa kimsede mech kartları olmucak ilk başta herkes yeni başlamış gibi sayılabilir
    + larıda var - leride diyebiliriz
  • Yeni kartlar, yeni decklerin en fazla %40'ını oluşturur diye tahmin ediyorum ki bu oran bile genele vurulacak olursa fazla.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şekilde düşünüyorum ama kart sayısı fazla naxxta 30 kart geldi.Decklerin genel anlamda eski kartlardan oluşucagını düşünüyorum ki netural legendlerden hala bi ragnaros black knight slyvnas gibi kullanışlı her decke giden çok sayıda kart yok.Bekleyip görücez.
  • Bu Webspinner'dan Malorne düşürebilme süper olmuş Bugün 4 kere düşürdüm bu kartı
  • Naxx olmadan güzel deckler yapılabilir umarım. Üşeniyorum naxx açmaya
  • Harashi kullanıcısına yanıt
    Belcher'sız Loatheb'siz deck yapmak çok kolay değil hocam az buz gold istemiyor ama değerli kartlar bunlar.Undertaker zombie chow'u saymıyorum bile.
  • Dark4Void D kullanıcısına yanıt
    Güzel anti deathrattle kartları geliyor, şu spellerden etkilenmeyen taunt belchera alternatif olabilir gibi ama Loathebi bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.