Şimdi Ara

Goblin Slayer - (2018) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ana karakter yürüyen soba borusu gibi ne zırhını çıkarıyor ne konuşuyor ne güldürüyor ne dram ne de trajedi var herifin 8 bölümdür tek yaptığı goblin kesmek serideki her hatunda ana karaktere ilk görüşte çarpılıyor en son kör rahibe bizimkine aşık oldu sensiz yapamam diyor yav sen neyine aşık oldun abazan karı zırhın çıkardığı tıkırtyamı bizimkinin nefes alıp verme sesine mi senin önündeyken tek kelime bile etmedi bu adam sonuç kurgu:0 senaryo:0 mantık:-10 bunu izleyeceğinize berserk izleyin keloğlan izleyin bunu izlemeyin
  • asd_ kullanıcısına yanıt
    Yazdığın her şeye katılıyorum tek bir şey hariç. Ana karaktere yürüyen soba borusu demişsin bu doğru ama anlamadığım tek şey her anime de ana karakter havalı konuşkan vb.. olmak zorunda mı ? Bazen insanlar neden böyle diye düşünmeden edemiyorum..
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Her animede ana karakter havalı, konuşkan vb. olmak zorunda değil. Animede sıkıntı da bu değil zaten. Sorun havalı olmadığı halde gerek animedeki diğer karakterlerin, gerek izleyenlerin "olm çok havalı lan" diye tepki vermesi. Tip tam Momon çakması, karakter ise 0. Havalı denmesinin sebebi kırmızı ışık çıkarması ise trafik ışıkları da en az "Goblin Slayer" kadar havalı.
  • Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışşnız beni biraz daha daha konuyu açarsam dediğinizde haklısınız ana karakter havalı veya konuşkan olmak zorunda değil kesinlikle zaten güzel olan kısımda bu sayede çeşit eşit hikayeler yazılması mümkün örnek vermem gerekirse Welcome to nhk! mesela son bölümüne kadar izlediğim 4 animeden birisi burdaki karakter hiç konuş(a)mayan birisi ama boş bir karakter değil seyirciye anlatacak ilgi çekici bir hikayesi var aynı şekilde berserkteki ana karakter de nispeten pek konuşkan olmayan bir tip ama kendini okutan bir yapım yada filmlerden örnek vermem gerekirse Apocalypto filminde tüm film boyunca nerdeyse hiç konuşma yok ama buna ihtiyac duyan bir yapım değil peki Goblin Slayer de durum nasıl? Karaktere suskunluk katarak gizemli yapmaya çalışan özensiz bir senaryo,
    ve bunu toparlayamayan sözde karanlık bir evren neden sözde peki? Karanlık bir evren yaratmann ilk koşulu oradan ümiti silmektir pek çoğunun beğendiği ilk bölümde bu kural yok sayıldı zaten 3 velet iki kuruş uğruna canavarların mekanına şarkı söyleyerek dalıyor bu karakterler o evrende yaşayan karakterler o mağaraya girmeye korkmaları gerekirdi yapacaklarsa bile kafalar bu kadar rahat olmamalıydı kendi hayatımıza benzetirsek gecelerin bazı sokaklara girmekten çekiniriz ama burdaki elemanlarda o yok peki senarist bunu örtmek için ne yaptı iğrençliğin dibine vuran bir sahne göstererek toparlamaya çalıştı serinin yan karakterlerinde bile hiçbir özellik yok. Gereksiz uzatmışım daha çok yazarım çok dolmuşum buna karşı




  • asd_ kullanıcısına yanıt
    adamın dramı, yıl bir yan hikayesinde anlatıldı. çocuk haliyle tanık olduklarından sonra, akıl sağlığını bu kadar koruyabilmesi bile mucizevidir. rahibeye gelirsek, en büyük korkusuyla savaşan tek kişiyle karşılaşmış. adama hayran olmayacak da kime hayran olacak. goblin slayer yaptığı tek şey goblinleri kesmek değil. fantezi dünyasının en güçlü bosslarından birisine tek atmışlığı da var. ayrıca diyalogları biraz daha dikkatli incelersen, bariz bir eleştiri görebilirsin. hikayeyi mangadan takip etmek çok daha iyi olur.

    mangadaki new brand day yan hikayesinin 6-6,5. bölümlerini içerir.

    uzun kııçlı savaşçı, mızraklı savaşçı ve goblin slayer, goblin içermeyen bir görev için, takım oluşturdular. güç, çeviklik ve zekanın birleşimiyle, çok iyi bir hikaye oluşturdular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 12 Ocak 2019; 21:53:52 >




  • Filmi geliyor... https://myanimelist.net/anime/39576/Goblin_Slayer__Goblins_Crown?q=goblin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 25 Mart 2019; 0:51:8 >
  • 2018 de full isekai izlemiştik. 2019 nasıl olacak bklm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 31 Mart 2019; 19:51:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 6 aydır mangada Goblin Slayerin ''Date'' ini okuyoruz
  • ama adamın aklı gene goblinlerde kalmış. akşam asıl sevdalılarıyla buluşabilir.
  • İlk 3 bölümünü izledim. Çok kötü değil ama çok iyide sayılmaz. Bitirince editlerim.

    edit : Bitirdim. BD sürümünü izledim. Normal versiyonu nasıldı bilmiyorum ama savaş sahnelerinde sansür yoktu.

    Vakit geçirmek için izlenebilecek bir seri bence. Çok fazla beklentiye girilmemeli tabii ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 19 Haziran 2019; 21:28:35 >
  • goblin slayer, goblin's crown filminin son fragmanı çıktı. bu arc mangada da devam ediyor. güzel bir hikayesi var ama tek filme sığdırmaları, ne kadar başarılı olacak belli değil.

    mangadaki arc'tan.


    goblinleri avlamaya giden önceki gurupla, goblin slayer'ın gurubu arasındaki fark bariz bir şekilde gösteriliyor. goblinleri küçümseyerek, kaynaklarına dikkat etmeyen, asil kızın gurubu, ava giderken avlanırken, goblin slayer'ın gurubu, her ayrıntıya dikkat ederek, istikrarlı bir şekilde ilerliyorlar.







  • Gene goblin keseceklerdir

    Mc geralt diyebilir miyiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 23 Temmuz 2020; 11:57:27 >
  • Birkaç bölüm sonra saçmaladı iyice, dayanamadım..

  • Bu animeyi beğenmeyenler ne izliyor çok merak ediyorum?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goblin Slayer serisi piyasaya bir sürü manga hikayesi sürdü.


    Adam ana seriyi ilerletemiyor çünkü yatay büyüyor.


    Anime ilk başta çok gaz verdi ama goblin maceralarını efektif şekilde kurgulayamadı.

  • İlk sezon güzel gibiydi ama bana kalırsa heyecanı doruğa ulaştıran bir bölümü olmadı. İkinci sezonda böyle bir bölüm görmek isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 3 Şubat 2021; 0:50:33 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.