Şimdi Ara

Göbek kayması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu hakkında bilgisi olan var mı yarın bi tanıdık akrabanın yanına götüreceklermiş beni nasıl çözülecek??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın koltuk altından çektirtme . Göbek düşmesi derler . Ancak bir alışırsa bir daha sürekli düşer . Bende de aynısı oluyor sürekli göbeğim düşüyor. Kaldırıyorum sonra tekrar düşüyor . Peki göbeğin düşük mü değil mi nasıl anlarsın ?

Yere sırt üstü yat ellerini yana kendine doğru sıfırla . Bacaklarını dizin yukarıya ve ayakların totona yakın olacak şekilde dur. Bir başkası da göbek deliğine ip koyup ipi göbek deliğine sabit tutarak sağ ve sol göğüs ucuna olan mesafesinin eşit olup olmadığına baksın . Eğer eşit değilse düşmüştür

• Eşit yani ölçümüme göre

• Monster v1 M kullanıcısına yanıt
    O zaman düşük değildir oynatma vücudunla . Sıkıntın ne ne türden şikayetlerin var?

• Aşırı gaz sıkışması oluyor, mide bulantısı oluyor ama düşük düzeyde ve mide etrafında ağrı oluyor

Damağında kuruma var mı? İştahsızlık falan da yapar. Hazım problemi de yapar.

• Bir de ölçümü sen yapma sen ellerinin avucunun içi yere baksın başkası ölçecek dediğim pozisyonda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayak kemiğimde çıkıntı var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onlar yok hocam

Sakın koltuk altını oynatma . Dediğim gibi ölçümde sıkıntı yoksa dahiliye ye git gastrit falan olabilir. Benim birinde koltuk altından çekti birisi malzemeyi 3 hafta hissedemedim aman dikkat et

• 6 yıldır tıp eğitimi alıyorum. Göbek düşmesinin hangi hastalığa denk geldiğini düşünürüm ara sıra. Hala bulamadım.

Küçükken annem merdanenin ucu ile düşmüş göbeğimi yerine oturttuğunu iddaa etmişti.

• 6 yıldır tıp eğitimi alıyorum. Göbek düşmesinin hangi hastalığa denk geldiğini düşünürüm ara sıra. Hala bulamadım.

Küçükken annem merdanenin ucu ile düşmüş göbeğimi yerine oturttuğunu iddaa etmişti.

• Korse tak

• Ayni seyi yazicaktim ben de. İntornum ilk defa duydum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam zaten hiçbir görüntüleme sisteminde gözükmüyormuş ben ama bi doktora gidip sorayım

• Sacma sacma isler yapmayin ya, git doktora.
  • Umblikal herni hocam.
  • bizde de göbek düşmesi derler ama hep büyüklerden duydum denk gelmedim hiç.
  • Benim kuzenim doktor ve kendisi kaldırıyor hocam. Göbek düşünce hep yanına gidiyorum . Ameliyat yapanlar da oluyormuş ama tavsiye etmedi. Bazı doktorlar da mide pH sından kaynaklandığını söyleyip iğne ilaç işiyle çözüypr

• Bende böyle yapacam ama nedense çevremdekiler doktorlar anlamaz diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monster v1

Bende böyle yapacam ama nedense çevremdekiler doktorlar anlamaz diyor.
    Duz yolda dusup belden asagisi felc kalan insanlar var, sakatlik cikar hayatin kararir. Git doktora, isin olmasin sakin oyle cikikciyla falan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.