Göbek deliği ne işe yarıyor? Evrimsel açıdan cevaplar bekliyorum... Edit:Plasenta veya GÖBEK Bağının İŞLEVİ değil sorum. Sorum direkt olarak GÖBEK deliğine yönelik. Yani GÖBEK düz de olabilirdi neden delik şeklinde oluyor morfolojik düşünün. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bateren -- 17 Eylül 2020; 0:54:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GÖBEK DELİĞİNİN İŞLEVİ NE?

-
-
Plasenta bağlıydı ona. Anne karnındayken oradan besleniyordun. Doğunca gerek kalmadığı için kapandı orası. Bundan başka amacı olması gerekmez sanki? Yeterli gelmedi mi sana?
-
Anne karnindayken anneyle olan tüm alisverislerin oradan yapiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
piercingli olunca güzel dil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 16 Eylül 2020; 23:31:33 > -
daha onemlisi erkeklerde neden meme var?
-
Embriyo oluşurken x kromozumdan dolayı her türlü dişi gibi gelişiyormuş bir süre, daha sonra y kromozomu devreye girince erkek şekline dönüşüyormuş ama zaten bu aşamaya gelene kadar meme oluşmuş oluyormuş. Öyle okumuştum
Yeterli değil. Aslında soruyu yanlış anlamışsınız. Göbek bağının veya plasentanın işlevini sormadım. Göbek deliğini sordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O plasenta olmasın?
Plasenta gittikten sonraki işlevini soruyorum ben
Göbek bağını Doğumdan sonra oradan kestikleri için göbek deliği oluyor. Göbek tepeciği de olabilirdi biraz daha yukarıdan kesseler.göbek deliği yerine orada ufak çıkıntı gibi et parçası olanlar da var. Civciv yumurtadan çıktıktan sonra yumurta kabuğu işlevsiz demek gibi bir durum, yumurtanın kabuğu zaten kırık o zaman niye var demek gibi bir şey.quote:
Orijinalden alıntı: baterenYeterli değil. Aslında soruyu yanlış anlamışsınız. Göbek bağının veya plasentanın işlevini sormadım. Göbek deliğini sordum.
Memenin morfolojik kodları X kromozomunda mı yani? Böyle bir şeyi nereden okudunuz acaba? Çok ilginç... Ben de okumak isterim
Tam olarak bu kesme ve kapama işlemini gösteren bir görsel/video var mı, merak ediyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Düz olma imkanı yok mu o deliğin olmama imkanı yani
-
quote:
Orijinalden alıntı: hynxdaha onemlisi erkeklerde neden meme var?
İşte bu sorunun cevabı yok, ama yalatılınca zevk alınıyor, tavsiye ederim
-
-
Konu uzmanı tepecikliyi çağıralım
Delik uzmanı varken biz mi cevaplıyacağız.
Konuya gel lan delikçi
-
Navel types yazın hocam googlea çok Farklı tipleri olabiliyor, kayıtlara geçmemiş olanlar bile vardır. Neden çoğunluğun çukur bilmiyorum bunu ama. Navel cord cutting yazınca bazı videolar çıkıyor muhtemelen anlatıyordur.quote:
Orijinalden alıntı: baterenTam olarak bu kesme ve kapama işlemini gösteren bir görsel/video var mı, merak ediyorum ama hiçbir yerde bulamadım. Düz olma imkanı yok mu o deliğin olmama imkanı yani
Hocam en açıklayıcı bu video var. Ama bağlama ile ilgili yani göbek deliği oluşturma ile ilgili video bulamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Konu uzmanı tepecikliyi çağıralım Delik uzmanı varken biz mi cevaplıyacağız. Konuya gel lan delikçi |
Göbek bağını Doğumdan sonra oradan kestikleri için göbek deliği oluyor. Göbek tepeciği de olabilirdi biraz daha yukarıdan kesseler.göbek deliği yerine orada ufak çıkıntı gibi et parçası olanlar da var. Civciv yumurtadan çıktıktan sonra yumurta kabuğu işlevsiz demek gibi bir durum, yumurtanın kabuğu zaten kırık o zaman niye var demek gibi bir şey.
|
|
Benzer içerikler
- başımın sağ tarafı ağrıyor
- 4k film izleme sitesi
- uçakta bluetooth kulaklık kullanılır mı
- bayılma yöntemleri
- zayıfım ama göbeğim var
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
- 5g nedir zararları
- telegram indirim
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X