Şimdi Ara

Göbek eritme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene 34 beden pantolon giyiyordum, koşuyla diyetle filan zayıflayıp 31 bedene düştüm ama göbeği bir türlü eritemiyorum.
    bu göbekten nasıl kurtulacağım, yüzümünde biraz zayıflamasını istiyorum.normal zayıflarsam yüzümde zayıflar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zayıflarsan oda zayıflar diye biliyorum ama takipteyim benimde yüzüm az zayıflasa iyi olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Geçen sene 34 beden pantolon giyiyordum, koşuyla diyetle filan zayıflayıp 31 bedene düştüm ama göbeği bir türlü eritemiyorum.
    bu göbekten nasıl kurtulacağım, yüzümünde biraz zayıflamasını istiyorum.normal zayıflarsam yüzümde zayıflar mı?

Yüz zayıflarda göbek yağları uzun süredir varsa CLA ve L-Karnitin + yağ yakıcı kullanmadan erimez. Ve 0 şekerli diyet yapmalısınız. Ben 1,5 yıldır body yapıyorum göbek erimedi çünkü sadece diyetle olmaz. Yağ yakımının hızlanması için vücudun üretmediği bazı maddeleri dışarıdan almak şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 22 Ekim 2013; 13:21:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Geçen sene 34 beden pantolon giyiyordum, koşuyla diyetle filan zayıflayıp 31 bedene düştüm ama göbeği bir türlü eritemiyorum.

Yüz zayıflarda göbek yağları uzun süredir varsa CLA ve L-Karnitin + yağ yakıcı kullanmadan erimez. Ve 0 şekerli diyet yapmalısınız. Ben 1,5 yıldır body yapıyorum göbek erimedi çünkü sadece diyetle olmaz. Yağ yakımının hızlanması için vücudun üretmediği bazı maddeleri dışarıdan almak şart.

Anlıyorum.bu ilaçları doktor yazıyor mu diyetisyene filan gitsem?

• lwd biraz aşırı girmiş.karnitin maddesini araştır derim.kalp kendisi salgılayabiliyor.bunun için ama önce diyetisyene gitmen lazım.vücut yağ yakımını tek başına yapabilir ama uzman birinden destek alman lazım.
  • Lwd kullanıcısına yanıt
    CLA ve L-Karnitin + yağ yakıcı maddeler para tuzağı diyorlar düşüncen nedir ?
  • @StoryBro

100 kilodan 80 kiloya düşmek için gerekli olmayabilir ancak yağ oranın düştükçe sadece diyet ve sporla yağ yakmak zorlaşır.

3 ürünü birlikte kullanırsanız farkı spor yaparken hissedersiniz zaten.

http://saglikli-birgun.blogspot.com/2012/02/l-carnitine-nedir.html

http://www.beslenmedestegi.com/dogal-urun/cla-nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 22 Ekim 2013; 22:37:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    3 ay önce açıldı
    Koşarak göbek eritmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hiçbir zaman ürün taraftarı olmadım olmam da.Farklı teknikler araştır

• göbek eritmenin 1. kuralı.

diyet tir.

2. spor.

unlu ve şekerli gıdaları tamamen kesin.
    vücut geliştirmeye gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

göbek eritmenin 1. kuralı.

diyet tir.

2. spor.

unlu ve şekerli gıdaları tamamen kesin.
    vücut geliştirmeye gidin.

Ne kadar bir süre geçmesi lazım?geçen sene aylarca akşamları salata çorba yoğurt, sabah süt peynir domates yumurta filan.
    hergün koşmadım ama baya koştum ama pek bi etkisi olmadı gibi

• önce diyetimizi yapalım .

diyet derken dengeli beslenme.

protein ön saffada ama yeterince ( fazla değil)

gerisi zaten gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.