Şimdi Ara

Göbek düşmesi yaşayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 7 aydır bulantım var göbeğin düşmüş olabilir dediler doğrumu bu

• nereye düşürdüysen ordadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bende basket oynuyorum surekli ve cok zipladigim zaman ve cok su vb icecekler ictigim zaman benimde gobegim dusuyor. Anneannemde bi karnimi ufalar sicak su tutar karnimaa karnima

Bastirir o sular midemde lukur lukur eder sonra onu gaz seklinde cikartirsin tuvalete gidesin gelir ve sonra rahatlarsin.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MücahitBayram55 -- 4 Şubat 2017; 15:59:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taklaci55

Dostum bende basket oynuyorum surekli ve cok zipladigim zaman ve cok su vb icecekler ictigim zaman benimde gobegim dusuyor. Anneannemde bi karnimi ufalar sicak su tutar karnimaa karnima

Bastirir o sular midemde lukur lukur eder sonra onu gaz seklinde cikartirsin tuvalete gidesin gelir ve sonra rahatlarsin.. :)

Bulantınız oluyormuydu

• Evet hem bulantı hem de iştahsızlık oluyordu bende ek olarak ne yesem de hiç bişi yememiş gibi hiissediyorum
  • Lisede karın kaslarımı sıkayım dedim sınıfta şakasına. Biraz fazla sıktım gözlerim karardı duvara falan çarptım ondan oldu herhalde. Birde ağır birkaç bir şey kaldırmıştım. Yemek yiyemiyordum. Anneannem karnımı 15-20 dk ovuşturarak yerine oturuyordu.

• aga göbek düşermiymiş.
    vay arakdas ilk defa duydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yatarak yaşayan varmı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Göbeğim düşse anneannem sırf dalga geçmek için düzeltmez

• Up up up

• düşene bi tekmede biz vururuz
  • Safra kesende taş olabilir doktora bir git ultrason çeksinler. Taşlar mide bulantısı yapabiliyor.

• göbek kaçması diye de bilinir. doğduktan sonra göbek kordonu kesilir. içinde bir sıvı vardır. o sıvının bir kısmı karnın içinde kalır. ani hareketler yapınca o sıvı yerinden kayar ve yukarı doğru gider. o zaman karın ağrısı ve bulantı oluşur. sırt üstü yere yatacaksın. birisi karnına masaj yaparak elini karnına bastırarak aşağı doğru kaydıracak. zaten gurk gurk diye sesler gelir duyarsın işte ondan sonra geçiyor ağrı.

Not: daha ciddi bir şey de olabilir. doktora git mutlaka ben duyduğumu yazdım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night King -- 4 Şubat 2017; 20:22:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.