Şimdi Ara

Göbek Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 haftadır karnım çok feci şekilde ağrıyor doktora gittik tahliller sonucunda hiçbişey çıkmadı herşey tertemiz ama karnım çok kötü şekilde ağrıyor.

İnternette araştırdım tek sebebi göbek kayması bu hastalığı yaşayan çeken bilir acısı gerçekten tarif edilemez derecede
    bunu yaşayan ve bi çözümünü bulup atlatan kişiler lütfen yazabilirlermi çok kötü durumdayım

• yan yat
  • Böyle bir şey ilk defa duyuyorum, kilolu biri misiniz? Yoksa herkesin başına gelebiliyor mu bu hastalık?
  • Eskiden bisikleti kaldırdığımda düştü bi kaç kere. Komşu halletti sağolsun yaşlı birileri varsa çevrende hallederler 5dk lık iş, bilirim acısını.
  • kilolu değilim herkesin başına gelebilir
  • nasıl düzelttiler hatrında bişeyler varsa söylermisin
  • Önce 2 eliyle hafif bastırarak yanlardan göbek deliğine doğru sürtüyor ellerini. Ondan sonra yüz üstü yatıp ellerime ayaklarımı tek noktada tutmaya çalışıyordum.
    Koca karı tedavisi gibi gerçekten işe yarar mı bilmiyorum ama hemen düzeliyordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • küçükken bana da olmuştu babaannem birşeyler yaparak düzeltmişti o zamandan sonra olmadı bir daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anneannem ovalıyordu 20-35 dk geçiyordu. çok kötü ya yemek yiyemiyor insan.
  • Bilirim acısını çok kötü

Edit: parmaklarını göbek deliğinin etrafına koyup bastır. Karnının içinde kalp atıyor gibiyse kaymıştır. Bacaklarını yere uzatıp ayaklarınıza dokunamaya çalışırsanız geçebilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venus94 -- 5 Mart 2017; 16:58:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen hocam etrafınızda yaşlı birileri varsa biliyordur , kardeşime olmuştu yengem önce göbeğe elini koyuyor sonra tutup döndüyordu ilginç bir şey ama çözmüştü sorunu
  • Bir meme ucunla göbek deliğin, sonra diğer meme ucunla göbek deliğin arasını ölç. Eşit değilse düşmüştür. Çözümü de şöyle :

Çakmak la ateş yakıp bardağı göbek deliğini içine alacak şekilde koyacaksın. Ateş bardağın içinde sönecek. 20-25 dakika ya göbeği geri çekiyor.

Anneanne taktiği

Denendi onaylandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplanın açıklıyorum
    Karın ağrısının en sık sebebi: Belirsiz. Olabilir yani.
  • arkadaşlar bunu, benim başıma geldiği gibi ağrıdan çare bulamayıp internette araştıranlar için bi fayda olması için yazıyorum;

mum duruşunda durup, göbeğinizi bi yakınınız zeytinyağı ile veya vikis ile ovalasın anlıkta olsa biraz daha iyi oluyor + olarak ağrı kesici kullandım + mide asidi düzenleyici bunlardan en faydalısı mum duruşunda durmak ve göbeğinizin olduğu karın bölgenizin ovalanması arkadaslar
  • ağır bişey kaldırdın mı
  • Yaşadığım için yazıyorum..

Yaz günleri terliyken ayakta soğuk su içtiğim için başıma gelmişti.

O kadar kötü birşey ki kendini huzursuz hissedersin, sebebsiz ağrı olur, ağrısı kafayı yedirtme derecesine getirtir. Ha bide gaz varsa oda tetikler.
    Ben yaşlı bi teyze vardı kırık çıkık işlerinin ehli. Ona gitmiştim yerine oturtmuştu tekrar. Şimdi iyiyim şükür. Kimseyi bulamazsan göbek deliğinin 2-3 cm üstünü parmağınla sağa sola parmağınla bastırarak kaydır. Zaten orda sertlik düştüğünü gösterir.

Kafan ermezse fazla oynama bilen birine git. Yoksa uzun süre çekersin ağrısını + huzursuzluğunu
  • Geçmiş olsun çok büyük bir acı lakin çok kolay bir çözümü var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.