Şimdi Ara

Göbeğimi Nasıl Eritebilirim? Psikolojim Bozuldu Artık Dayanamıyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
3
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 170 boyunda 65 kiloyum. Kilom çok değil ama yağ oranım fazla. %20 civarında

Çok orantısız bir vücudum var. Bacaklarım kalın. Fazlasıyla bir göbeğim var. Her aynaya baktığımda mutsuz oluyorum. Psikolojim bozuldu artık.

Fitness'a başlamıştım ama maddi sıkıntılar yüzünden devam edemedim. Kendi başıma bir şeyler yapmam lazım.

Sağlıklı beslenmeye çalışacağım. Saat 6 yada 7den sonra yemeyi bırakmayı düşünüyorum. Her sabah yarım saat yada 1 saat dışarı da koşarsam etkisi olur mu?

Nasıl bir yol izlemeliyim, yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 9 Ağustos 2017; 7:21:21 >

• Az ye
    Günde 2 öğüne düşür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor yapip protein ağırlıkli beslencen duser yag oranin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koşmanın tabiki faydası olur.

Fitness'a bende başlayacagım benimde biraz maddi sıkıntı olabilirde bakıcaz devam edebilirsem ederim benimde boy 174 kilo 70 ama toplu duruyorum arkadaşlarım falan normal diyorda seninde normal o yagları yakman için koş , yürüyüş yap devam edebilirsen tekrar fitnessa dön.
  • Yapısal birşey bence. Kilon fazla değil çünkü. Aynı boyda olup 80 kilo olup fit gözüken de var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun tek cevabı var cardio , cardio , cardio
    Bisiklet , koşu , karın egzersizi , evde yapılabilecek bacak hareketleri çok önemli
  • Bisiklet , koşu , karın egzersizi , evde yapılabilecek hareketler var onları denemelisin. bende bu şekilde erittim. diyete başla. diyetten kastım sürekli salata yeşillik yemen değil. karbonhidrat ve yağlı yiyecekleri bi kenara at ve protein ağırlıklı beslen. süt yumurta et gibi. her hafta en az 1 akşam et ya da balık ye. sabahları kahvaltıda yumurta ye süt iç. sadece koşu göbek eritmez. mekik, yürüyüş, bisiklet karın bölgesini çalıstıran her hareketi dene. android telefonlarda 7 DAKİKA programını indir ve dediği herşeyi uygula. ben onu uyguladım ve 5 ayda 17 kilo verdim. geç olsun güç olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dsdd
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • That sugar film

Bu filmi izle şekeri tamamen bırak

Yuzmeye git koş kısaca spor yap.

Kendine 1 sene müddet ver. Hemen pes etme.

Kolay gelsin....

• Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Adamın kilosu yok yağ oranı yüksek , spor yapması lazım .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sihirli iksir yok bu işte fit vücut acı dolu spor faaliyetlerinden sonra gelir

• Benzer sorun kısmen bende de oluşmaya başladı , staj yapıyorum sürekli dışarıdan fastfood ile beslenmekten biraz göbek oluştu . Kilonun vücuda yayılması için spor yapmak lazım ben staj bitmesiyle spora başlamayı düşünüyorum ayrıca kola ve kızartma türünden uzak durmakta fayda var .
    Öğün sayısını düşür diye arkadaşın aksine öğün sayısının artması yediğin miktarın sabit tutulması taraftarıyım . Acıktıkça yemek gerek, mideyi depo gibi kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Benim de boy 1,73 kilo 68

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Az ye
    Günde 2 öğüne düşür

Ekmek, kola kestim ve akşam 7 den sonra yemek yemiyorum. İki öğün yiyorum bu şeyi yaklaşık 2 yıldır yapıyorum olduğum yerde sayıyorum. Anca ölüm orucu tutunca günde 1 öğün bulgur pilavı diyetini uygulayınca gidiyor kilo oda vücudun içine ediyor :D bazi insanlar veremiyor ne yazıkki. Yağ yakmayı tetiklicek birşey lazım. Su, Yeşilçay gibi şeyler. Kişiden kişiye değişir. Bende arkadas gibi sayılırım kilo yok ama yağ oranı fazla

• anyı boydayım 72 kiloyum gayet fitim . yağ kütleni yokedip kas kütlesi yapmalısın
  • 1.73 üm 76 kiloyum kilolu değil de besili tosunlar gibi görünüyorum...

• 1.82 76 kiloyum göbek bende de var biraz ekmeği şekeri bıraktım spor yapıyorum 2 aylık sürem bitince yüzmeye giderim belki yüzmede tüm vücut çalıştıgı için daha cok cezbediyor

• Spora gidemiyorsanız. İki dumble alın, birde spor sehpası evde çalışın.
  • Senin kilon yok yağ oranın fazla. Bazı arkadaşlar dambıl falan demiş ama senin kardiyo odaklı çalışman lazım. Google'a evde yapılabilecek kardiyo hareketleri yaz, her gün 1 saatini buna ayır. Şekeri ve ekmeği komple kes, şeker ihtiyacını meyvelerden, karbonhidrat ihtiyacını bakliyatlardan, protein ihtiyacını tavuk ve etten sağlarsan çok kısa bir dönemde o göbek gider.
  • Sağlıklı beslenme ve egzersiz lazım. Bende 3-4 ay önce baya eritmiştim sporla falan ama yaz boyu sağlıksız beslendim, spor yapmadım. Şimdi baya göbek oldu. Eylül'de spora baslayacam bakalım.

• Sabah uyanır uyanmaz soğuk duşa girip vücudu şokla. Kahvaltı etmeden direkt kardionu yap. ( koşu olur bisiklet olur karında çalış ) Eve dön kahvaltını yap öğünlerini küçült gereksiz şekerden uzak dur başarırsın.
  • Ekmegi sadece kahvalti ye -1 dilim-

Ayrica kosman yada yuzmen lazim

Digerleri hikaye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.