Şimdi Ara

Göbeğim erimiyor yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 175 boyum ve 62 kilom var ama iğrenç bir göbeğim var vücudum sıska duruyor göbeğim çok bariz.Sürekli yürüyorum mekik şınav çekiyorum fakat hiçbir ilerleme yok ne yapmalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatic

Merhaba arkadaşlar 175 boyum ve 62 kilom var ama iğrenç bir göbeğim var vücudum sıska duruyor göbeğim çok bariz.Sürekli yürüyorum mekik şınav çekiyorum fakat hiçbir ilerleme yok ne yapmalıyım?

benim boy senden daha kısa ve kilomu tam hatırlamıyorum bileklerim çok ince göbek aldı gidiyor başını sonunda spor salonuna yazıldım güzel bir salon hem vücut geliştiriyorum hem yağlardan kurtuluyorum aynada yandan kendime bakınca iğrenirdim açıkcası bu ne böyle diye şu anda biraz dahnı zaa iyi en azından son ölcüm yaptığımda 1 kilo 100 gram yağ yakmışım hoca çok iyi dedi aynı zamanda 800 gram kas almışım hergün gidiyorum spora ağırlık bittikden sonra cardiyo çalışması yapıyorum 1 saate yakın spor yaparken 1,5 litre su tüketiyorum akşamda varsa eğer spinning dersi onlara katılıyorum günde 2 defa gitmiş oluyorum onda da 1,5 litre su içiyorum ve yağ yakıcı kullanmaya başladım

• cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Yağ yakıcı nedir bilmiyorum bende kullansam işe yarar mı birde ağrıda görevdeyim küçük şehir olduğu için spor salonu bir tane dandik bir yer var oda uzak.
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    http://www.besindestek.com/olimp-l-carnitine-shot-3000-mg bundan kullanıyorum valla spor yapmıyorsan pek bi işe yarıyıcağını sanmam
  • cem1907 C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yani büyük bir şehre tayinim çıkana kadar göbek kalmaya devam edecek.
    uygun fiyatli kosu banti bisiklet alabilirsiniz bi nebze engel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor %30 Diyet % 70 etkiler. spor yapmana gerek yok . diyetisyene gidip liste al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onnow78 kullanıcısına yanıt
    Umarım işe yarar.
    işe yarıyor denendi, ben şuan dip noktaya geldim. en son kas ile deri arasında yag oranını dahada inceltip six pack leri çıkarma aşamasındayım. bunun için sadece diyet yetmiyor . bu noktadan sonra gün içinde nabzını ve metabolizmanı hızlandırıp . cardio yapacaksın.

nabzın gün içinde nasıl yüksekte tutacaksın. ( kahve , merdiven çıkarak . uzun süre oturmayarak)
    metabolizmanı nasıl hızlandıracaksın ( aç kalmayarak , sık sık yiyerek. metabolizma hızlandırıcı şeyler yiyerek)

şeker ve hamur yeme , akşa 7 den sonra yeme,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.