Şimdi Ara

Göbeği nasıl eritirim? (ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 61 kiloyum boy 1.75 yaş 17 göbeğim var nasıl eritebilirim? Günde 10 dk bisiklet ve 130 mekik çekiyorum. Resimlerde çok belli olmuyor ama vücudun diğer bölgeleri gelişirken göbek olduğu için karın kası yapamayınca kötü oluyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günde 10 dk bisiklet ve 130 mekik çekiyorum.

Böyle bi yere varamassın düzenli antreman beslenme ve dinlenme şart gerisi sende.
  • Beslenmeni de yazar misin?

• draguh kullanıcısına yanıt
    Beslenme bu hocam

• Zayıfsın zaten nasıl olmuş bu göbek böyle

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    hızlı karbonhidrat tüketimi ve ani tüketimi göbek yapıyor

yavaş kilo alınılmalı ayda yarım kilo alınırsa göbeksiz kaslı kilo alınıyor.

ayda 1 ve üzeri kilo alımı direk göbek
  • x_1 X kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye değişir bunlar.2 ayda 58 den 64 e çıkarttığım bir kardeşim oldu baklavaları kaybolmadı bile.

Ama aynı beslenme tarzı bir beslenmeyi ben uygulayıp 2 ayda 8 kg alsaydım obez olurdum. Bu spor malesef çok fazla genetik içeriyor. Vücudun yağlanmaya müsait değilse ayda 3.5-4kg bile alsan düzgün şekersiz glisemik indeksi düsük insülinle oynanmadan yapılacak olan bir beslenme ile,yağlanmıyorsun. Fakat aynı beslenmeyi endomorf tipi bir adama ver her türlü yağlanır ne kadar sağlıklı ne kadar şekersiz vesaire beslenirse beslensin ,üstteki aynı beslenme ile ayda 3.5-4kg almasına ragmen yağlanmazken bu adam ayda 3.5kg yu bırak bu adam ayda 1.5kg alsın yine yağlanır.

Ve mesela ben bu alttaki adam oluyorum Üstteki adam olsaydım keşke,ama genetik yapımızı vesaire değiştiremiyoruz malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 26 Nisan 2017; 12:22:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vücudum nasıl? (ss'li)
    3 yıl önce açıldı
    Bacaklarım güzel mi? SS’Lİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitcan19901

Kişiden kişiye değişir bunlar.2 ayda 58 den 64 e çıkarttığım bir kardeşim oldu baklavaları kaybolmadı bile.

Ama aynı beslenme tarzı bir beslenmeyi ben uygulayıp 2 ayda 8 kg alsaydım obez olurdum. Bu spor malesef çok fazla genetik içeriyor. Vücudun yağlanmaya müsait değilse ayda 3.5-4kg bile alsan düzgün şekersiz glisemik indeksi düsük insülinle oynanmadan yapılacak olan bir beslenme ile,yağlanmıyorsun. Fakat aynı beslenmeyi endomorf tipi bir adama ver her türlü yağlanır ne kadar sağlıklı ne kadar şekersiz vesaire beslenirse beslensin ,üstteki aynı beslenme ile ayda 3.5-4kg almasına ragmen yağlanmazken bu adam ayda 3.5kg yu bırak bu adam ayda 1.5kg alsın yine yağlanır.

Ve mesela ben bu alttaki adam oluyorum Üstteki adam olsaydım keşke,ama genetik yapımızı vesaire değiştiremiyoruz malesef.

Ustteki adam olmak da kotu ki ben de 58den ciktim 63 64 e ama takildim alinmiyor kilo sixpack falan zerre umrumda degil artik kaybolsun yeterki kilo aliyim diyo insan

• yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    AlbiSnickers kullanıcısına yanıt
    Nasıl eriticem peki tavsiye yok mudur

• kalori takibi yapacaksın.boy kg yaş ve spora kaç gün gittiğin ile ortalama bir kalori hesaplayacaksın.
    o kalori =maintenance kalorin olacak

o kaloriden 350 kalori eksilteceksin sonra o cıkan kalorinin ;

%30u protein %40 ı karb %30u yağdan gelecek 1gr protein=4 cal 1gr karb =4cal 1gr yağ = 9 cal bu sekilde günde kaç gr protein kaç gr karb kaç gr yağ tüketecegini bulacaksın

protein kaynakların : tavuk gögsü,lor peyniri,yumurta,whey protein,et

karb kaynakların : esmer pirinç,bulgur,yulaf,tam buğday makarna

yağ kaynakların : sızma zeytinyağı,ceviz,badem,fındık,fıstık,yumurta sarısı olabilir

ve yeşillik tüketeceksin : salata olur brokoli olur,sebzeler işte vitamin antioksidan ve lif kaynağı olarak.

ögünleri 2.5 - 3 saatte bir yiyebilirsin.karnın acıkıyorsa iştahın açıksa internetten en hafif termojeniklerden olan hardline burner alabilirsin.iştahını kapatarak az yemeni sağlar.onun dısında vitamin takviyesi alabilirsin.ve bcaa ve glutamin içeren bir aminoasit karışımı alabilirsin kardiyolardan önce kullanabilirsin.

yapma imkanın varsa sabah aç karna,imkanın yoksa antreman sonrası 30dk kardiyo yapacaksın.yürüyüş olarak.

bu sekilde 3 hafta gideceksin,daha sonra kardiyoları 5dk arttırıp,kaloriden de 100-150 kalori kısacaksın. sonra bir 3 hafta daha gideceksin.2-3 haftada bir çok fazla bunalırsan 1 gün cheat meal yapabilirsin yine kaloriye uydurarak.3 haftada bir karb miktarını yükseltebilirsin 1 günlügüne 1.5 katına cıkarabilirsin.bu da metabolizmanı ateşleyip adaptasyonu kırar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 26 Nisan 2017; 22:30:4 >

• Bu kağıttaki beslenme düzenini uygulama.Bol bol karbonhidrat var.Glisemik indeksi yüksek besinler var.Yulaf beslenmende kesinlikle olsun.Muzu ara öğun yapabilirsin.Temel mantık verdiğin kalori aldığın kaloriden yüksek olmalı.Beyaz ekmek,beyaz pirinçten uzak dur.Karbonhidratı azalt.Protein ve yağları çoğalt.Yağları sağlıklı yağlardan almayı tercih et.Protein olarak sağlam beslen.Ağırlık çalışması ekle mutlaka.Şınav da olsun.Vücudunun hareketini arttır.HITT ya da Tabata Cardioyu araştır.Kısa sürede yağ yakımı sağlayabiliyor.
  • draguh kullanıcısına yanıt
    Günde 2 tabak beyaz pirinç yiyorum hocam onun yerine ne yiyebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Herakless12

Günde 2 tabak beyaz pirinç yiyorum hocam onun yerine ne yiyebilirim?

Bulgur pilavı , kepekli makarna cok daha iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.