Şimdi Ara

Goal.com - Dünya'da haftanın futbolcusu: 'Alex De Souza' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: barboSSa.

quote:

Orijinalden alıntı: Rüzgar81

Sen bunu nerden duydun bilmiyorum ama Alex gayet iyi tanınan birisi, tabiki Guti gibi değil ama futbolla biraz haşir neşir olan herkez Alexi tanıyor. En azından benim çalıştığım yerde is arkadaslarımın %80i Alman ve gerisi Yunan vs. çoğu kisi tanıyor Alexi, yunanlılar zaten çok çok iyi tanıyorlar.

mobile girdiğin için okuyamıyorsun sanırım yazdığımı.ben değil adamın sitede yazdığı şey.londradan duymamış olmasıda ilginç dedim.

Olabilir malesef mobile birçok şey eksik çıkıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VectrAirliness

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

digerlerine cevap vermedigine göre digerlerini kabul ediyorsun dimi

öyle mi olmuş?hiç haberim yok valla.

ilk cumlenden sonra gerisini okumaya gerek kalmadı

Okuma...cokda tın
  • Alex dünya yıldızlarından biridir. Bunu Pele bile söylüyor. Dünya Kupasından önce Pele Alex Brezilya Milli Takımına alınmadı diye eleştirilerde bulunmuştu. Kupa sonrasıda Pele ve bir çok önemli Brezilyalı futbol adamı Alex kadroda yer alsaydı herşey çok farklı olabilirdi Brezilya için demişlerdi. Brezilya futbolunun önde gelen isimleri Alex'in 24 kişilik DÜnya Kupası kadrosunda olması gerektiğini açıklamışlardı.

Kaka, Ronaldinho, Adriano ve Robinho'lu Brezilya takımın bir dönem kaptanlıyı yapmış bir oyuncu Alex.

Bir kaç sene önce Arjantin ile oynadıkları Güney Amerika Kupası Final Maçında Kaka, Ronaldinho, Adriano ve Robinho'nun ilk onbirde oynadıkları bir maçda Alex takım kaptanı olarak maça çıktı ve Arjantini 1-0 yendikleri maçda Alex maçın tek gol'ünü hazırlayan oyuncu oldu.

Gol sonrası Kaka, Ronaldinho, Adriano ve Robinho Alex'in etrafını sarıp gol'ü hep birlik de kutlamışlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

Simao-Sporting Lizbon-FC Barcelona-SL Benfica-Atlético Madrid-Beşiktaş
    Guti-Real Madrid
    Q7-Sporting Lizbon-Barcelona-Porto-Inter-Chelsea (kiralık)-Beşiktaş

Gezilen kulüp sayısı ile oyuncu kalitesi arasındaki ilişki?Anelka'da Fenerbahçe'ye gelmeden önce PSG,Arsenal,Real Madrid ve Manchester City'de,R.Carlos Inter ve Real Madrid'de,Kezman PSV,Chelsea ve Atletico Madrid'de oynamış,ama yaptıkları iş ve gözümdeki değerleri bakımından hepsini toplasan bir Alex etmez.Bir oyuncunun yıldız sayılabilmesi için Quaresma gibi hiçbir kulüpte tutunamaması,gittiği ülkede yılın bidonu mu seçilmesi lazım acaba?
  • Hala beşiktaşlı adamlar kendi oyuncularıyla kıyaslıyorlar insanlarda biraz utanma olur.

Ben bile gslı olmama rağmen alexin müthiş bir oyuncu olduğunu, şu an ligdeki en kaliteli oyuncu olduğunu söyleyebiliyorum. Ama siz hala guti, quaresma diyorsunuz. Yazık size. Balonunuz geçen sene gs'ın balonundan çok daha çabuk söndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Hala beşiktaşlı adamlar kendi oyuncularıyla kıyaslıyorlar insanlarda biraz utanma olur.

Ben bile gslı olmama rağmen alexin müthiş bir oyuncu olduğunu, şu an ligdeki en kaliteli oyuncu olduğunu söyleyebiliyorum. Ama siz hala guti, quaresma diyorsunuz. Yazık size. Balonunuz geçen sene gs'ın balonundan çok daha çabuk söndü.

mantıklı düşünen arkadaşlarda var önce saygılarımı sunuyorum mantıklı bir bakış açısı ile baktığın için...
    Q7 Dedikleri adam hiç bir zaman üst düzey seviyede kaliteli bir oyuncu olmadı devamlılığı sıfır olan portonun dünya futboluna sunduğu nadir balonlardan biri
    kişiliği zayıf olan birisi
    bu bjklileri aslında çok iyi anlıyorum çünkü bizde geçen yıllarda bu düşüncede idik ortegalar anelkalar appiahlar kezmanlar güizalar isimlerine bakarak kendimizi avutuyorduk
    geçen 2yıldır gsnin yaptığı gibi..

takımında belki çok isimli yıldızlar olabilir fakat onun sahada ismi önemli değil saha da ne verdiği önemli
    Hakan şükür
    bülent
    taffarel
    ümit davala
    hakan ünsal
    emre
    suat
    tugay
    arif
    filipescu
    ergün pempe

bunların hangisi dünya yıldızı ?
    hepsi bir seviyede olan futbolcular
    ancak hepsi bir arada takım oldular ve hagi ve popescu yönetiminde çok büyük başarılar elde ettiler
    ben her zaman o takımı saygı ile izledim çünkü en küçük oyuncusundan en kariyerli hagisine kadar hepsi sahada terinin son damlasına kadar akıttı...

bana dünyanın en büyük yıldızlarını verseler lugano gökhan ve emre kadar saha da varını yoğunu ortaya koymadıkça benim gözüme giremezler
    türkiyeye gelen bir çok oyuncu para kazanmak ve emeklilik için geliyorlar vurdumduymaz tavırlar gece hayatı (güiza bilica )vs vs vs

futbol oynamak ve para kazanmak isteyenler zaten kendilerini gösteriyorlar...

örnek veriyorum bjk de futbol oynamak isteyen büyük yıldız diye adlandırılanlardan sadece gutiyi görüyorum
    sadece Guti bir şeyler yapmak için çabalıyor oda tek başına yetmiyor bizde alexin yetmediği gibi

• Espriyi takdir ettim, güzel olmuş.
  • Herkez takmış Alex fenere hangi kupayı almış, kaç şampiyonluk getirmiş, mantıklı düşünün arkadaslar, Alex yerine Guti olsa, hadi hatta abartalım Hagi olsa Fener dahamı fazla kupa kazanacaktı? Avrupada sampiyonmu olacaktı? Kıyas yaparken Alexin yıllardır etrafında oynayan adamları unutuyorsunuz.
  • quote:

Herkez takmış Alex fenere hangi kupayı almış, kaç şampiyonluk getirmiş, mantıklı düşünün arkadaslar, Alex yerine Guti olsa, hadi hatta abartalım Hagi olsa Fener dahamı fazla kupa kazanacaktı? Avrupada sampiyonmu olacaktı? Kıyas yaparken Alexin yıllardır etrafında oynayan adamları unutuyorsunuz.

Appiah aurelio anelka gibi adamlarla oynadi. Fenerin kadrolari sanki cok kotuymus gibi yorumlar atiyorsunuz. Sanki Galatasaray 4 sene ust uste sampiyon olurken Haginin etrafi dunya yildizlari ile sariliydi. Alex iyi futbolcudur ama sadece Turkiye liginde onun disinda birseyi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Herkez takmış Alex fenere hangi kupayı almış, kaç şampiyonluk getirmiş, mantıklı düşünün arkadaslar, Alex yerine Guti olsa, hadi hatta abartalım Hagi olsa Fener dahamı fazla kupa kazanacaktı? Avrupada sampiyonmu olacaktı? Kıyas yaparken Alexin yıllardır etrafında oynayan adamları unutuyorsunuz.

Appiah aurelio anelka gibi adamlarla oynadi. Fenerin kadrolari sanki cok kotuymus gibi yorumlar atiyorsunuz. Sanki Galatasaray 4 sene ust uste sampiyon olurken Haginin etrafi dunya yildizlari ile sariliydi. Alex iyi futbolcudur ama sadece Turkiye liginde onun disinda birseyi yok.

2008 ŞL ASİST KRALI KİM ?
    YORUMSUZ CEVAP İSTİYORUM ??????

• quote:

quote:

Appiah ve Aurelio'ya birsey demem ama Anelkadan Fenerbahçe verim alamadı ve yinede sadece 3 adam saymissin, sizin UEFA kadrosuna bak birde istersen. Bütün takım hem kaliteliydi hemde herkezden verim alınabiliyordu. Ayrıca kupa zaten 4 yil sonunda bu kaliteli kadro istikrarını koruyarak alındı. Appiah ve Anelka kaç sene oynadı bizde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Celldweller

quote:

quote:

Emredersiniz komutanım. Herif paşa yahu!

• quote:

quote:

quote:

Appiah ve Aurelio'ya birsey demem ama Anelkadan Fenerbahçe verim alamadı ve yinede sadece 3 adam saymissin, sizin UEFA kadrosuna bak birde istersen. Bütün takım hem kaliteliydi hemde herkezden verim alınabiliyordu. Ayrıca kupa zaten 4 yil sonunda bu kaliteli kadro istikrarını koruyarak alındı. Appiah ve Anelka kaç sene oynadı bizde ?

Asist krali Alexde fenerbahce disinda napmis Alex sende bana onu soyle klup bazinda? Ben Alex e kotu bir futbolcu demiyorum ama siz Alexi dunya yildizi gibi anlatiyorsunuz. Guti den iyi oldugunu iddaa edenler bile var. Neyse tartismaya gerek yok benim Alex hakkindaki dusuncelerim bunlar baskasinin ne dusundugu benim dusuncelerimi degistirmez. Kisaca Alex sadece Turkiye'de yildizdir sizin dediginiz gibi dunya yildizi falan degildir. Gutiden iyi diyenlere sadece guluyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: _-TaicHi-_

quote:

Orijinalden alıntı: Celldweller

quote:

quote:

Emredersiniz komutanım. Herif paşa yahu!

tmm ben seni anladım sen takıl kafana göre

• Bende sana diyorumki su an Guti Yıllardır alexin yerine Fenerde olsa kupalarımı toplayacaktık? Bana Gutinin hangi özelliği daha iyi iki gündür kimse söyleyemedi nedense?
  • @Y!g!T
    ya dostum yanlış anlama ama ne zaman kendi bölümümüzde alexle alakalı bir konu açılsa gelip illa yazacak, tartışacak birşeyler buluyorsun
    nedir bu düşmanlık yoksa ben mi yanlış anlıyorum ?
  • alex iyi futbolcudur hatta baya iyi futbolcudur..

ama alex ne tam ne eksik futbolcudur..

alex in takımı cok koşarsa ve alex'in önün de iyi oyuncular varsa alex parlar, parlatır..

alex ne bir guti ne bir hagi ne de bir zidane'dır.

artısıyla, eksisiyle kendi kalıbı olan,özgün bir futbolcudur..

not:gs'liyim.
  • Alex gol attıkça ve asist yaptikca daha çok karalaniyor. Gittikçe daha kötü gösterilmeye çalışılıyor. Mantığa gel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraser84
    alex iyi futbolcudur hatta baya iyi futbolcudur..

ama alex ne tam ne eksik futbolcudur..

alex in takımı cok koşarsa ve alex'in önün de iyi oyuncular varsa alex parlar, parlatır..

alex ne bir guti ne bir hagi ne de bir zidane'dır.

artısıyla, eksisiyle kendi kalıbı olan,özgün bir futbolcudur..

not:gs'liyim.

Teşekkür ederim güzelce açıklamissin. Su an Alex'e oyun tarzı olarak en çok benzeyen adam Mesut sanırım. Guti ama Alexle kıyaslanamaz çünkü hiç bir zaman takımın merkezi ve oyunu degistirebilen adam olmadı, diğer görüşlere saygım var.
  • quote:

| ''KRALEX''
    |1999 Dünya'da yılın 3. en çok gol atan oyuncusu
    |1999, 2003 Amerika kıtasının ideal onbiri ödülü.
    |2003 Brezilya Ligi yılın oyuncusu ödülü
    |2009 Cruzeiro'nun yakın tarihinin en önemli şahsiyeti
    ...|2004-2005 TSLig Asist Kralı
    |2005-2006 TSLig Asist Kralı
    |2006-2007 TSLig Gol Kralı
    |2007-2008 TSLig Asist Kralı
    |2007-2008 Şampiyonlar Ligi Asist Kralı
    |2009-2010 TSLig Asist Kralı
    |2009-2010 Fenerbahçe Avrupa Kupaları tarihinde en çok forma giyen ve gol atan
    |Fenerbahçe'nin Lig tarihinde En Çok Gol Atan ikinci Futbolcusu
    |2010 Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen
    |Fenerbahçe tarihinde ilk defa Gol Kralı olan yabancı futbolcu
    |Türk Futbol Tarihinde Bir Takımda En Fazla Gol Atan Yabancı Futbolcu
    |Fenerbahçe'de yerli yabancı tüm futbolcular arasında en golcü 2.Futbolcu
    |Lig Tarihinde Maç Başına En Çok Gol Atan Oyun Kurucu Futbolcu
    |Avrupa Kupalarında Türk Takımları İçinde 'Asist Kralı' Olan Tek Futbolcu
    |Türkiye'de Gelmiş Geçmiş Tüm Futbolcular Arasında Forvet Olmayan Tek Gol Kralı
    |2010 Ligde 100 Gol Atarak Devler Kulübüne Giren Futbolcu
    |2010 Fenerbahçe Lig Tarihinin 3000.Golünü atan futbolcu
    |2010 Lig'de bütün takımlara gol atan futbolcu
    |2010 5 Maç üst üste gol atarak rekor kıran futbolcu
    |2010 Fenerbahçe'de en uzun dönem forma giyen futbolcu(191 Lig Maçı)
    | 285 MAÇ 142 GOL - 124 ASİST (Resmi)

Dağılabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.