Şimdi Ara

go-kart yapalım (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mytol 180 kaynak makinesi guzel biseye benziyor bide inverter fiyatida uygun yorumlarida guzel bakalim bi alip deniyecem. Insallah pisman olmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasinakkaya53 kullanıcısına yanıt
    yasin bu makineyede bir bak derim oerlikon magmaweld kaynakta iyidir alıcaksın oki bari 30 a kırka bakma derim tabi karar senin

• Tabiki bakarim fatih abi. Kullanan varmi bu makineyi tanıdıkların da

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_korku_08

bugun ogleden sonra bıraz bos vaktım oldu utv ıle ugrasmak ıstedım yasın kardesım zıyaretıme geldıgınde jıklede problem olmustu bunu ortadan kaldırmam gerekıyor dedım ve biraz düşündükten
    sonra kapı kılıkleme motoru ıle yapabilirmiyim diye düşündüm parçaları hemen teymin ettim ve oldu geyette başarılı oldu :D sizinle paylaşmak istedim düşünce ve önerilerinizi bekliyorum acık kaynaklı bir çalişmadır :DDDD

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

Merhaba Hocam araçtaki arka jantlar ile bi sorun yaşadınmı motorda zorlanma oluyormu bende bu şekil jant lastik kullanmayı düşünüyorum önerirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4345

quote:

Orijinalden alıntı: mavi_korku_08

bugun ogleden sonra bıraz bos vaktım oldu utv ıle ugrasmak ıstedım yasın kardesım zıyaretıme geldıgınde jıklede problem olmustu bunu ortadan kaldırmam gerekıyor dedım ve biraz düşündükten
    sonra kapı kılıkleme motoru ıle yapabilirmiyim diye düşündüm parçaları hemen teymin ettim ve oldu geyette başarılı oldu :D sizinle paylaşmak istedim düşünce ve önerilerinizi bekliyorum acık kaynaklı bir çalişmadır :DDDD

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

Merhaba Hocam araçtaki arka jantlar ile bi sorun yaşadınmı motorda zorlanma oluyormu bende bu şekil jant lastik kullanmayı düşünüyorum önerirmisin?

Her nitekiminde motorun gucu belli teker biraz zorluyor dogrudur ama sıkıntı yaşamadım keyifle kullanıyorum yokuşya duz yolda felan problem yok %35 meilde gule oynaya cıkıyor

• İlker bana boru bükme konusunda dönmedin ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex_08

İlker bana boru bükme konusunda dönmedin ????

O resımdekini aynısını yaparsın abim

• mavi_korku_08 kullanıcısına yanıt
    o karbüratör girişine mutlaka filtre takmalısın benzin jetleri motor zorlandığında ve yükteyken dışarı benzin atar bu hem sağlığın açısından tehlikeli yanabilirsin hemde boşuna benzinin gider ama filtre olursa nozzle dan gelen benzinlen beraber motora doğru emilip yakılır benden sana tavsiye hemde motoruna zararlı bir partikül girmez ayrıyeten videoda motorun kalkınırken tekerlerin ataleti yüzünden biraz yekindiğini farkettim dişlini 2 ya da 3 diş büyüt bence

• Bu da benim düldül beyler ilk halinden son haline kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutty -- 25 Şubat 2015; 18:49:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kutty

Bu da benim düldül beyler ilk halinden son haline kadar

O fan sogutma işlemini iyi yapabiliyormu filitre var bende daha takmadım dişli için birşey diyemem ama sıkıntı gormedim şimdilik

fan motor uzun yokuş çıkarken şişmesin diye var normalde çalıştırmıyorum bizim burda baraj var oraya giderken çalıştırıodum ama artık ostimde
  • Ben de termostat taktım 100 e kadar derece cıkıyor

• İlker senin araca bakıyordum aklıma pedal seti geldi bu konuda bana yardımcı ola bilirmisin malum bizim burada sanayi denilen birşey yok sende az çok biliyorsun aradığını bulamamak çok kötü birşey bu konuda yardımcı olursan sevinirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex_08

İlker senin araca bakıyordum aklıma pedal seti geldi bu konuda bana yardımcı ola bilirmisin malum bizim burada sanayi denilen birşey yok sende az çok biliyorsun aradığını bulamamak çok kötü birşey bu konuda yardımcı olursan sevinirim .

Elime düşerse halederix abim sıkıntı yok başka eksikler varsa söyle

teşekkür ederim kardeş
  • beyler hemen yapabileceğim tek salıncak sistemi önerin basit olsun ölçüleride olsunnnn
  •  go-kart yapalım

elimde 150cc motor var kendi motorsikletim hurdaya çıktı faal çalışıyor sıkıntısız tam takım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutty

beyler hemen yapabileceğim tek salıncak sistemi önerin basit olsun ölçüleride olsunnnn

ölçüler yapacağin arabanın buyuklügüne uzunluguna gore değişir en basıt olanı benim yaptıgım sitildiye düşünüyor basit olması na rağmen en sağlam da diyebilirim eğer ölğü istersen senı yarına kadar bekletmek zorunda kalacam kusurabakma belki diğer arkadaşlarda ölçü vardır

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_korku_08 -- 26 Şubat 2015; 22:00:31 >

• mehmet4345 kullanıcısına yanıt
    Nekadara Aldın Salıncakları ve Nerden BUldun
  • sakarya ferizlide bir motorcudan cikma olarak buldum. Tanidik oldugu icin para vermedim

• 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.