Şimdi Ara

go-kart yapalım (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buda ilker abinin video su

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinakkaya53

Fatih abi bugun taşlama aparatını denedim. 115 lik taşla kesemiyor çapı yetmiyor. 180 lik taş tam inmiyor ispiral mengenelere oturuyor. Yani anlayacağın fuzuli birsey abi ufak tefek isler icin bize yaramaz aldığıma pişman oldum. Bugün ilker abinin yanına gittim yaptığı utv ile bi kac tur attim tam alışamadığım icin kullanmakta biraz zorlandım ama çok acayip bir zevk veriyor. Ilker abi gezerken dr videosunu cektim Youtube'a yüklüyorum bende bir an once aracımı bitirmeye calisacam. Ilker abiye burdan da tesekkur ediyorum beni cok güzel karşıladı.

Sağolsun İlker kardeş bilgi paylaşınca dostluklar arttıkça yapılan emeğe saygı ve değer vermek her şeyden dahada güzel olsa gerek eline emeğine sağlık ilker kardeş sağolun arkadaşlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenalin317

devam
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

merhaba adrenalin arkadaş bir sorum olacaktı sana kaynak elektrodu olarak ne kullanıyorsun acaba cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

• criptex_08 C kullanıcısına yanıt
    Oerlikon 2.5mm ustad niye sordunki onu 😊

• quote:

Oerlikon 2.5mm ustad niye sordunki onu 😊

usta elektordun kodu ve çelik veya rutin ne biliyim adı yokmu 2.5 mm tamam anladık ama oerlikon ne ??? sadece sorma amacım bilgi amaçlı
  • quote:

devam
     go-kart yapalım go-kart yapalım go-kart yapalım

kazasız belesız bıtırırsın inşallah kaynaga baktım ustaca yapılmıs arkadsın bayagı tecrubesı var

• mavi_korku_08 kullanıcısına yanıt
    Evet, daha öncede uygulamıştım kullanışlı
  • criptex_08 C kullanıcısına yanıt
    Hocam okadarını bilmiyorum ama ögrenir söylerim

• mavi_korku_08 kullanıcısına yanıt
    Estagfrullah hocam çok fazla biliyo sayılmam ama bayagı tecrübe edindim bir isi ögrenmenin en iyi yöntemi deneme yanılma fakat en pahalısı 😊

• arkadaşlar benimde bir go-kart projem var ben bu işin hastasıyım yani hobi kimisinin balık tutmak hastalıktır kimisine kahveye gitmek benimde hastalığım bu yani kısacası ama bilgim olmadığı için hiç bir şey yapamıyorum buda bana çok koyuyo rüyalarıma girio yani çok istiyorum bir go kart yapmak projelerini çizdim felan ama yardımlarınıza çok ihtiyacım var

bu Facebook linkim=
    https://www.facebook.com/burak.akyuz.9480

buda e mail=
    androidburak41@gmail.com

bana yardımcı olursanız çok sevinirim(oturduğum yer Kocaeli)

• quote:

Orijinalden alıntı: dhburak

arkadaşlar benimde bir go-kart projem var ben bu işin hastasıyım yani hobi kimisinin balık tutmak hastalıktır kimisine kahveye gitmek benimde hastalığım bu yani kısacası ama bilgim olmadığı için hiç bir şey yapamıyorum buda bana çok koyuyo rüyalarıma girio yani çok istiyorum bir go kart yapmak projelerini çizdim felan ama yardımlarınıza çok ihtiyacım var

bu Facebook linkim=
    https://www.facebook.com/burak.akyuz.9480

buda e mail=
    androidburak41@gmail.com

bana yardımcı olursanız çok sevinirim(oturduğum yer Kocaeli)

Burak kardeş bir deryanın içindesin ne ararsan bula bilirsin birazda yetenek gördüğünü görsele döke bilmek ve hayalin dekini yapa bilmek işte olay bundan ibaret insan azimli olsun istekli olsun yapamayacağı hiçbir şey yoktur.

• Slm. arkadaşlar , parçalar için 0532 2457998 no dan arayabilirsiniz.
  • dhburak D kullanıcısına yanıt
    Burak kardes ilk Önce KAfanda Nasıl Bişi var onu tam oturtmalısın elektiriklimi yoksa sıvı yakıtlı mı yapıcaksın birazda ayırdığın bütce önemli tabiki en büyük ihtiyac bol bol zaman geri kalan her seyde burada var. sen 1 ucundan başladım başarılar dilerim.
  • beyler 05076095831 numaram motor için ulaşabilirsiniz akşam 6-8 arası musaitim arayabilirsniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutty -- 23 Şubat 2015; 21:01:34 >
  • Arhavide boru bükme makinesi varmı bilginiz varmı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex_08

Arhavide boru bükme makinesi varmı bilginiz varmı arkadaşlar

Sanayide illaki vardir fatih abi obkadar demirci var. Ilker abiyle iletisime gecersen sana daha iyi yardimci olabilir.

• Arkadaşlar uygun fiyatta kaynak makinası arıyorum. Bildiğiniz üzere çanta kaynak makinelerinin fiyatlari uygun ama inverter gibi olmuyolar. çanta veya inverter olarak önerebileceğiniz fiyatı da uygun olan bir kaynak makina sı var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex_08

Arhavide boru bükme makinesi varmı bilginiz varmı arkadaşlar

Var abı bizde

• quote:

Arkadaşlar uygun fiyatta kaynak makinası arıyorum. Bildiğiniz üzere çanta kaynak makinelerinin fiyatlari uygun ama inverter gibi olmuyolar. çanta veya inverter olarak önerebileceğiniz fiyatı da uygun olan bir kaynak makina sı var mı

Ucaz pek bulamazsın elektronik olanlar heleki uygun olan aleminyum sargılı eskı model olanlar zdır onlarda pek uzun omurlu olmuyor bakır sargı ıyı ama

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_korku_08

quote:

Arkadaşlar uygun fiyatta kaynak makinası arıyorum. Bildiğiniz üzere çanta kaynak makinelerinin fiyatlari uygun ama inverter gibi olmuyolar. çanta veya inverter olarak önerebileceğiniz fiyatı da uygun olan bir kaynak makina sı var mı

Ucaz pek bulamazsın elektronik olanlar heleki uygun olan aleminyum sargılı eskı model olanlar zdır onlarda pek uzun omurlu olmuyor bakır sargı ıyı ama

ilker 360 dereceye kadar büke biliyormusunuz peki
  • 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.