Şimdi Ara

go-kart yapalım (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
18 Misafir (5 Mobil) - 13 Masaüstü5 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • projem hazır
    arkadaşlar bana yardım edecek biri lazım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: criptex_08

quote:

Orijinalden alıntı: mavi_korku_08

quote:

Orijinalden alıntı: yasinakkaya53

Arkadaşlar uygun fiyatta kaynak makinası arıyorum. Bildiğiniz üzere çanta kaynak makinelerinin fiyatlari uygun ama inverter gibi olmuyolar. çanta veya inverter olarak önerebileceğiniz fiyatı da uygun olan bir kaynak makina sı var mı

Ucaz pek bulamazsın elektronik olanlar heleki uygun olan aleminyum sargılı eskı model olanlar zdır onlarda pek uzun omurlu olmuyor bakır sargı ıyı ama

ilker 360 dereceye kadar büke biliyormusunuz peki

360 derece yuvarlak dıyorsun o olur ama capı onemli abim birde borunun et kalınlıgı ıstedıgın gıbı bukmek ıstersen etli kaliteli boru olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba Arkadaslar
    Bende projeme bir yerden başlamak istedim ve salıncakları çıkma olarak buldum devamıda inşaallah yakında :)

go-kart yapalım
     go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4345 -- 24 Şubat 2015; 16:58:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4345

Merhaba Arkadaslar
    Bende projeme bir yerden başlamak istedim ve salıncakları çıkma olarak buldum devamıda inşaallah yakında :)

go-kart yapalım
     go-kart yapalım

salıncakları bulman buyuk avantaj hade hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet4345

Merhaba Arkadaslar

go-kart yapalım
     go-kart yapalım

salıncakları bulman buyuk avantaj hade hayırlısı

• mavi_korku_08 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler en çok dert ettiğim bölümdü ön takım, motorcuda denk geldi aldık hayırlısıyla tamamlıyacaz :)

• arkadaşlar linkteki kaynak makinesine bakarmisiniz nasıl. Yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinakkaya53 -- 24 Şubat 2015; 19:52:30 >

• quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/mytol-evo-180-inverter-kaynak-makinasi-160-amper/productDetails.aspx?productId=hrensmytolevo180&categoryId=13003125&wt_gl=cpc.elk.hirdavat.dinamik&gclid=CPTGke2S-8MCFYnKtAodRWwADg
    arkadaşlar linkteki kaynak makinesine bakarmisiniz nasıl. Yorumlarınızı bekliyorum

Makına guzele benzıyor

• bugun ogleden sonra bıraz bos vaktım oldu utv ıle ugrasmak ıstedım yasın kardesım zıyaretıme geldıgınde jıklede problem olmustu bunu ortadan kaldırmam gerekıyor dedım ve biraz düşündükten
    sonra kapı kılıkleme motoru ıle yapabilirmiyim diye düşündüm parçaları hemen teymin ettim ve oldu geyette başarılı oldu :D sizinle paylaşmak istedim düşünce ve önerilerinizi bekliyorum acık kaynaklı bir çalişmadır :DDDD

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• quote:

bugun ogleden sonra bıraz bos vaktım oldu utv ıle ugrasmak ıstedım yasın kardesım zıyaretıme geldıgınde jıklede problem olmustu bunu ortadan kaldırmam gerekıyor dedım ve biraz düşündükten
    sonra kapı kılıkleme motoru ıle yapabilirmiyim diye düşündüm parçaları hemen teymin ettim ve oldu geyette başarılı oldu :D sizinle paylaşmak istedim düşünce ve önerilerinizi bekliyorum acık kaynaklı bir çalişmadır :DDDD

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

Ilker abi resimler tam net degil ama ben ziyaretie geldigimdr gordugum icin ne oldugunu anlıyorum. GuzEl olmuş eline sağlık.

• Dun komsudan kaynak makinesi aldim fakat amperi yuksek dusurulmuyor sase demirlerini kesmistim zaten sadece punta atarim demistim. Punta attim elektrot tuttugum yer delindi anlayacaginiz mahfoldum. Moralim cok bozuk. Simdi yeniden profil alacagim. Biraz once paylastigim kaynak makinesinide alacağım. O kadar emek bosuna gitti.

• yasinakkaya53 kullanıcısına yanıt
    arkadaş expressweld 160 tafsiye ederim. 10numara makine
  • Arkadaş onlarin fiyatları yuksek ben uygun buse arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinakkaya53 -- 24 Şubat 2015; 22:31:31 >
  • quote:

Arkadaş onlarin fiyatları yuksek ben uygun buse arıyorum.

Nadıl bır delik oldu oyle de degısıyon profılı ınce olmasın profıl koydugum resımlerı tıklayınca normal olculerde gorunuyor yasin

• quote:

quote:

Nadıl bır delik oldu oyle de degısıyon profılı ınce olmasın profıl koydugum resımlerı tıklayınca normal olculerde gorunuyor yasin

Abi elektrot genisligi kadar delikler oldu. 2mm etli kullaniyodum profili yine 2 mm alacam. Abi resimlere belki telefondan baktigim icin küçük göründü.

• Abi bende gercekten şans yok ya gecen bi gönye aldım yamuk çıktı. Onuda demirleri kestikten sonra anladim. Bugun alüminyum gonye aldim 15 tl verdim. Bununla baslicam tekrar.

pratik düşünceler pratik çözümler her zaman başarılıdır eline sağlık İlker usta
    ilker kardeş boru çapı 34 mm normal bildiğimiz profil boru ve şekil itibari ile altta koyduğum arabanın ön tarafı olacak oluru varsa görüşelim
     go-kart yapalım
  • quote:

quote:

quote:

Abi elektrot genisligi kadar delikler oldu. 2mm etli kullaniyodum profili yine 2 mm alacam. Abi resimlere belki telefondan baktigim icin küçük göründü.

Benim kaynak makinasından al diyecem oda bayağı pahalı imiş baktım :(

Profildeki o delikler okadar onemli degil bence doldurulur yazık etme derim ben

• Yarin bi bakacam belki deliklerin uzerine lama kaynayitirim. Insallah adam olur.

• 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.