Şimdi Ara

go-kart yapalım (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Haberi aynen aktarıyorum,26 haziran posta gazetesinden alınmış.
    Bunu yapamayacağımı biliyorum, ama hedefim bu araç; hatta suda gidişi de katarsak bir adım ilerisi. Belli mi olur Allah büyük.Ama cesaret ve finası olan biri çıkarsa tüm bilgi birikimim ile destek olmaya hazırım.

go-kart yapalım
  • Ön Hidrolik Fren

Parça Numarası Parça Adı Adet Fiyat
    1 1HC4301 ON FREN HIDROLIK SİSTEMİ = 71.49 YTL
    2 1HC4302 CIVATA M8×30 2 - YTL
    3 1HC4303 ON FREN MUSURU = 1.7 YTL
    4 1HC4304 CIVATA M4×10 1 - YTL
    5 1HC4305 HIDROLIK KUTUSU KAPAGI = 0.8 YTL
    6 1HC4306 DIYAFRAM = 0.35 YTL
    7 1HC4307 ON FREN HIDROLIK MERKEZI UST = 4.06 YTL
    8 1HC4308 ON FREN LEVYESI = 3.25 YTL
    9 1HC4309 ÖN HİDROLİK ÜST MERKEZ KELEPÇESİ = 0.8 YTL
    10 1HC4310 CIVATA M6×22 2 - YTL
    11 1HC4311 CIVATA M4×9 2 - YTL
    12 1HC4312 FREN LEVYE CIVATASI 1 - YTL
    13 1HC4313 SOMUN 1 - YTL
    14 1HC4314 ON FREN HIDROLIK HORTUMU = 8.11 YTL
    15 1HC4315 HİDROLİK HORTUM BAĞLANTI REKORU 2 - YTL
    16 1HC4316 BAKIR RONDELA 4 - YTL
    17 1HC4317 ON FREN BALATA YAYI 2= 0.04 YTL
    18 1HC4318 ON FREN BALATA TAKIMI = 3.64 YTL
    19 1HC4319 KALIPER 1 - YTL
    20 1HC4320 ON FREN KALIPER PISTONU 1 - YTL
    21 1HC4321 CIVATA 1 - YTL
    22 1HC4322 BURC I = 0.15 YTL
    23 1HC4323 BURC II 1 0.25 YTL
    24 1HC4324 ON FREN KALIPER GOVDESI = 2.85 YTL
    25 1HC4325 ABS = 8.16 YTL
    26 1HC4326 ABS BAGLANTISI = 1.65 YTL

LİNK:

go-kart yapalım

go-kart yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeNaN-24 -- 26 Haziran 2007; 20:09:03 >

• herkese slmlar bende bunlardan bi tane yapmaya karar vermiştim ama bu kadar uğraşan olduğunu bilmiyodum cok sevindim:) bilgilerinizi paylaştığınız için çok tşkkr ederim herkese kolay gelsin.inşallah benim arabamında resmini buralarda görrz.ama şu motor konusuna kafam takılıyo.eski mz motorunu kullansam biraz güçlü olur ancak arabayı ona göre tasarlarsam dengeli bi arac yapabilirmiyim die düşünüyorum.Bu arada bende sanayiciyim ve makine imalatı yapıyoruz(çok çeşitli) her türlü takım tezgah var ama neden bugüne kadar bununla uğraşmadım kendime kızıyorum.neyse görşmek üzre.
  • bu arada arsipel arkadaşım araban cok güzel olmuş eline sağlık! estetiğede önem vermişsin buda cok güzel.maliyet nasıl oldu bide difransiyel kullandın sanırım bu arabada merakla testini sonucunu bekliyoruz.umarım ayrıntılı resimler ve anlatımlarda yollarsın.şimdiden teşekkrler.
  • tuarek01 kardeş
    Maliyet, bu motor ve defransiyel ile 3000ytl ye geldi.Defransiyel montajında biraz tornacı masrafıda olacak 50 tl gibi tahmin ediyorum.Tüm ufak tefekler le birlikte çıkan toplam bu, işçilikte koyduğunu var say, birilerine yaptırırım diye düşünen arkadaşlar için söylüyorum,minimum bu kadar daha işçilik biner üzerine.

Kenan24
    kardeş bu listeler bana da bir çok arkadaşa da faydalı olacaktır.Sağol
  • anladım abi bende dün karar verdim bugün başladım inşallah iyi olacak bende torna borwerk vargel kaynak freze vb bütün makineler mevcut işçilik sorunum yok bugün bi diferansiyele baktım hurdacıda cok kibar bişe reno 12 sanırım alıcam onu.eski arabalarımın parcalarının oldugu bi kutu buldum daha acılmamış rot başları rot kolları direksiyon kolları buldum içinde cok sevindim:) bide 2006 model hoıjon marka 150cc bi motor satılık sanırım 7.3 kw calışır vaziyette acaba onu alıp parcalasam akü lamba tertibatı frenlerini vb alsam işime yararmı motor tatminkar olurmu bilmiyorum vites yok kayışlı sistem lastik çaplarıda ufak olduğu için ayrıca devir sorunum olmaz sanırım.fiyatına 900 ytl istiyolar sıfırı 2200ytl.bide bu lastik konusu lastikler pahalı abi yaw.halaoğulları die biyer var internetten baktım agromaktan pahalı fiyatlar ama ceşit bol araştırcam daha.ilerledikce paylaşırım kolay gelsin.teşekkrler.
  • YENİ BİR YAN SANAYİ PARÇACI TOFAŞ VE RENOULT PARÇALARI VAR AKLINIZA GELEBİLECEK TÜM PARÇALAR VAR TABİ İZMİRDE

http://www.otomakltd.com/fiyat_listesi.xls

Adres:
    2826 Sok. No:14 1. Sanayi Sitesi İZMİR
    Telefon :
    0 232 433 14 44 (pbx)
    GSM:
    0 544 660 20 21
    Fax:
    0 232 433 73 05

E-mail:
    info@otomakltd.com
    otomakltd@ttnet.net.tr
    otomakltd@hotmail.com
    a.balcılar@otomakltd.com
    satis@otomakltd.com
    siparis@otomakltd.com
    muhasebe@otomakltd.com
    ik@otomakltd.com

• BİRDE ARACIMI BULDUM TAM OLARAK BÖYLE OLACAK İNŞ FAZLASI BİZİ BOZR BAŞLANGIÇ İÇİN İDEAL

go-kart yapalım
  • slm güzel araba kenan şimdiden hayırlı olsun diim:) bilgilerini paylaştğn için sagol.

bide arkadaşlar direksiyon kutusu kullanan varmı yoksa dönmeyi çeyrek direksiyon turuylamı tamamlıyosunuz merak ettimde benim aklımda bi fikir varda.acıklarım ufak bi çizim yapim.
  • kenan hocam resminerden buldun bide daha ayrıntılı fotoları varmıdır.teşk.
  • resimde görülen diferansiyel aynı zamanda geri vites özelliği var

go-kart yapalım
  • _____________________________

go-kart yapalım
  • Abi adam legodan yapmış be baktım böle bir lego kutusunda 30$ ....

go-kart yapalım

go-kart yapalım
  • arkadaşlar uzun süre başlasammı başlamasammı derken bu gün karar verdim ve yarın başlıyorum öncelikle gidip profil boru alıcam,ama kaçlıkboru almalıyım?2 kişilik bi araç yapıcam ve toplamda yolcu olarak 200kg rahat taşısın,50kg da yük taşısın istiyorum.yani toplam 250 kg yüktaşıma kapasiteli 2 kişilk bi araç yapıcam alacağım profil boru kaça kaç olmalı ve dikkat etmemgereken bişey varmı?borularla ilgili
  • Kertenkelebek arkadaşım isminide yazarsan öle hitab edelim öncelikle profil boru ya 40*40 yda 30*30 olmalı 30 luk çok ii ama ben garanti olsun die 40 lık kullanıyorum yuvarlak boru kullanma tavsiyem kare profil daha ii teşekkürler resimler ile ilgili fotografları msn in varsa kendi pcnse ordan yollıyım
  • Bence şöle yap aracın ana çerçecesini 40 lık yap ki kolay kolay yamulmasın gerçi bişi olmaz ama gerisinide ister 20 lik ister 30 luk alarak tammla ben öle yapıcam
  • hocamönerilerin için çok teşekkürler ama bu gün şasiyikomple bitirdim,3x4 lük profil boru kullandım çoksağlam oldu mesnetini ayarladık.Araç 2 kişik dediğim gibi 231cm uzunluk 110 cm genişlik var.Aracı salıncaklı yapıyorum vazgeçdim salıncaksız olmasından sonunda bi offroadaracı ve ona göre olması gerekiyor.Şasi baya büyük oldu yarın fotolarını eklerim :) bu araca ne tür bi motor koymalıyım sizce?9hp bana çok az geliyo şöyle 13-15 arası kullanmak istiyorum bide 2 kişi taşıyacak .Hızı çok öenmli değil maximum 55-60 olsa kafi zaten sürat için değil bu araç,bu hızları yapabilen ve rahat kalkan yokuşlarda tıkanmayan bi motor istiyorum,bunuda sanırımdişliyle ayarlıycaz.nese fotolar yarın bekleyin :D
  • Adım Andaç bu arada
  • hakkı bey bu sizin difransiyeli parçacılarda sordum soruşturdum.
    satın almak istiyorsak ki şanzumanla birlikte olduğu için komple almak zorunda kalıyoruz?
    ve gerisi gelmiyor yani yine parça bulmak için zorlanacağız anlamına geliyor. bu arada problemleri hallede bildiniz mi? araca akuple edebiliyormusunuz?
    bide parçayı cıkmacıdan mı buldunuz yoksa temin edebileceğimiz bi adres telefon varmıdır? fiyat bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim saygılarımla
  • Andaç kardeş bişi sorcam proflleri kaça aldın birde aracı bayabi uzun yapmışın motor için maddi durum iiyise 13 lük al tepe tepe kullan ben 6,5 hp kullancam benimkide iki kişilik ama ben hafif yapıcam fazla bi demir kullanmıcam aynı resimdeki gibi şase resimlerini merak ettim yarın mutlaka ekle
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.