Şimdi Ara

go-kart yapalım (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben elimdekileri zorla satmıyorum keyfıne gelen alır benı bılen biliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim50

abuzer,
    bak söylendiği gibi polemiğe girmek istemiyorum, kaç defa aradım telefonunu dahi açmıyorsun, ama forumda parça satmak için aynı telefon numarasını veriyorsun,
    sana öncede söyledim, parasının hiç önemi yok,(öyle olmadığını da sen biliyorsun) 200 lira ne seni zengin eder nede beni fakir eder, iade alamam dediğin için ben sana alternatif olarak, ozaman su motoru veya diğer dört zamanlı motorlardan bul değişelim dedim, bu alışverişimizin üzerinden iki yıla yakın bir zaman geçti, senden hala ses yok, evet ben çapa makinasında kullanacağım demiştim, sen de uymazsa hertürlü motorumun arkasındayım, iade alırım, takas yaparız demiştin, tek sıkıntım evde atıl olarak kaldı, iade alamayacağını isteyen olursa bana yönlendireceğini söyledin ama hala tek derdin forumda kendi motorlarını satmak,
    belki sen biliyorsun ama diğer arkadaşlar bilmiyordur, benim yaşım 42, çoluk çocukla işim olmaz dediğin yaşı çoktan geçtim, eğer 200 liraya önem verseydim, nevşehirde yaşıyorum ama yarım saat içerisindede sana ulaşacağımı çok iyi bilmeni isterim. ne diyim 200 lirada benden sana okul harçlığı olsun.

kardeş seni tanımıyoruz ama abuzeri tanıyoruz bence daha fazla uzatma burda yaşı büyük olan haklı olmuyor burası öyle bir forum deil

• abiler farkındaysanız forumda sürekli tartışılıyor vede yardım istiyen kişilere de yardım etmiyorsunuz forum forumluktan çıktı.hep fuzuli şeylerle doldu. tartıştığınız şeylerde birbirinizi kötülüyorsunuz yazılanlara bakılırsa forumdaki herkes üç kağıtçı. tabi ben forumdaki abilere üç kağıtçı demiyorum diyememde zaten. bence tartışmanıza son verin
  • selim50 arkadaşım,
    senin sorunun ne? bende 163cc benzinli çapa,su motoru var takas edebiliriz....
  • ben tartışma başlatacak olsaydım, 2 sene beklemezdim,
    abuzere defalarca söyledim, forumda yazmak istemiyorum diye,
    ama abuzer efendinin umurunda olmadı,
    dikkat ettiyseniz ben isim vermedim, siz kendiniz tahmin ettiniz.
    bu saatten sonra da uzatmanın bir anlamı zaten yok.
  • cassano_11,
    takas bana uyar, böylece bu konuda uzamamış olur,
    msn adresini yazar veya telefon numaranı yazarsan görüşürüz
  • msn adresim ozgur.gokay@hotmail.com tel:0507 682 33 66
  • 200cc Scooter Motoru 300 Tl' den açık arttırmaya sunuyorum minimum teklif 20 tl ' dir.... Hemen Al fiyatı 500 Tl' dir

2. 1000 cc Motor Guzzi Motor 500 Tl' den Açık arttırmaya sunuyorum minimum teklif 100 tl ' dir Hemen Al fiyatı ise 2000 tl....
    (( sahibinden ilanı ))))

HİÇBİR ŞEKİLDE OLUMSUZ YORUM İSTEMİYORUM KATILAN KATILSIN İHALEYE MOTORLARIN DURUMU PİYASASI ORTADADIR... SADECE BU FORUMA ÖZEL BU FİYATLARI SUNDUM...

Bana ulaşmak için öncelikle detaylı bilgi için cometube@musap.com msn üzerinden görüşebiliriz...
    Telefon Aracılığı ile de alma talebinde bulunabilirsiniz... 0 541 336 70 76

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• Malum Kurda sormuşlar ensen niye kalın diye, kendi işimi kendim görürüm demiş ondandır. Bizde öyle yapacağız bize burda hayır yok.
  • değerli arkadaşlar şu forumda tartışma işine bir son versenizde emek paylaşımına devam etsek bence daha güzel olur . Forumun başlangıcında böyle
    şeyler yok .O kısımlarda güzel bilgi paylaşımları var . Her sayfayı açışımda aynı şeyler . Ben daha güzel bilgiler paylaşmayı öneriyorum.Herkese kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunymw

değerli arkadaşlar şu forumda tartışma işine bir son versenizde emek paylaşımına devam etsek bence daha güzel olur . Forumun başlangıcında böyle
    şeyler yok .O kısımlarda güzel bilgi paylaşımları var . Her sayfayı açışımda aynı şeyler . Ben daha güzel bilgiler paylaşmayı öneriyorum.Herkese kolay gelsin

uzunymw abi sana %100 katılıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aracyap

200cc Scooter Motoru 300 Tl' den açık arttırmaya sunuyorum minimum teklif 20 tl ' dir.... Hemen Al fiyatı 500 Tl' dir

2. 1000 cc Motor Guzzi Motor 500 Tl' den Açık arttırmaya sunuyorum minimum teklif 100 tl ' dir Hemen Al fiyatı ise 2000 tl....
    (( sahibinden ilanı ))))

HİÇBİR ŞEKİLDE OLUMSUZ YORUM İSTEMİYORUM KATILAN KATILSIN İHALEYE MOTORLARIN DURUMU PİYASASI ORTADADIR... SADECE BU FORUMA ÖZEL BU FİYATLARI SUNDUM...

Bana ulaşmak için öncelikle detaylı bilgi için cometube@musap.com msn üzerinden görüşebiliriz...
    Telefon Aracılığı ile de alma talebinde bulunabilirsiniz... 0 541 336 70 76

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

1000 cc Motor Guzzi Motor bu motora 100 lira teklif veriyorum araçyap abi

birde abiler foruma yeni katılan kişilere yardım etseniz fena olmaz benim aşırı bir bilgim olmadığından yanlış bilgi veririm diye birşey sölemiyom

• quote:

Orijinalden alıntı: fedakar_87

slm arkadaslar ısmım emrah foruma bnde yenı katldım gercekten cok gusel ısler basarıosunuz hayran kaldım yaptıgınız ıslere verdıınız emeklere bnde yapmak ıstıorum yasım 24 bnm de aklımda bır fıkır var sızınle paylasmak ısterım camasır makınası motorarı gucluudur acaba bnm fıkrım su yorumlarınızı beklıorum 12 volt 60 amper akuyu 220 voltluk ınverter (cevırıcı)sayesınde elektırık motorunu hareket vererek aracı hareket ettırmek elektırk motorunun 2 tane kasnagı olacak bırı tekerleklerı bırıyse 12 voltluk alternatoru baglıyacagız boylece aku cevırıcı sayesınde 220 voltluk elektırık motorunu cevırecek cıft kasnaklı oldugundan alternatorude cevırecek boylece akuyu tekrar sarj edecek sırkulasyon olacak sızce olurmu

go-kart yapalım

Olmaz, öyle hem hareket verip hemde kendini şarj edecek, yada elektrik üretecek senin dediğin gibi sistem yok, enerji kanunlarına aykırı, bu senin dediğin erke dönergeci saçmalığı gibi bişi.Hatta normal elektrikli arabayı 10km götürüyorsan böyle alternatör takıpta geri besleme yaparsan 8km yol alırsın, yani dahada zararlı olur.
    12 voltu aküden 220 ye çevirip motor çalıştırmak mantıklı değil, bunun yerine araca jenaratör koyarsın öyle çalıştırırsın diyeceğim ancak 220 V bir çarparsa iyi çarpar hiç tavsiye etmem.12, 24, 48 V luk motor bulup sadece aracı yürütürsen iyi olur geri beslemeye çalışma.İlla geri besleme yapacaksan sadece yokuş aşağı inerken devreye alıp hem extra enerji elde edersin hemde aracı frenlemiş olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysf1984

quote:

Orijinalden alıntı: profezor

quote:

Orijinalden alıntı: ysf1984

arkadaşlar bence motor konusunda acele etmeyin iyi araştırın güçlü ve vitesli motor her zaman daha iyidir...
    ben aracıma 1 yıldır uğraşıyorum daha bitiremedim ama işim yaşım ve sorumluklarım nedeniyle tam anlamı ile ilgilenemiyorum...
    ben uzun aramalar sonucunda neredeyse sıfır sayılabilecek 5 vites 150 cc motoru 220 liraya aldım... motorun tüm elektirik aksamı üzerinde... ileri geri şanzumanı bir arkadaşımdan 100 liraya aldım... şu an aracım bittiği zaman 5 ileri 5 geri vitese sahip olacak...
    çevremdeki insanların daha bitmedimi ne zaman bitiyor diye baskılarına hiç aldırış etmiyorum acelem yok sadece pazar günleri çalışarak aracı topluyoruz... benim amacım aracım en iyi şekilde olsun ... geç olsun önemli deil...

bir şey daha varki nedendir anlamıyorum insanlar birbirlerini kırıyor tartışıyor...
    ve eğer alış verişyaparken aynı şehirde ikamet ettiklerinizle elden teslim almak şartıyla alışveriş yapın aksi taktirde mağdur olursunuz...

Yusuf lastikleri satmaktan vazmı geçtin?

emre abi yarın yanına uğrayıp lastikleri getireceğim 100 liramı hazırla... hemen lastik siparişi vermem lazım... bu arada ön takımda yeniliğe gidiyorum...

Paran hazır istediğin zaman gel, ben sana ön takım sorun çıkaracak demiştim, dediğim sorunu yeni gördün galiba, yenile tabiki, çift salıncak yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: selim50

abuzer,
    bak söylendiği gibi polemiğe girmek istemiyorum, kaç defa aradım telefonunu dahi açmıyorsun, ama forumda parça satmak için aynı telefon numarasını veriyorsun,
    sana öncede söyledim, parasının hiç önemi yok,(öyle olmadığını da sen biliyorsun) 200 lira ne seni zengin eder nede beni fakir eder, iade alamam dediğin için ben sana alternatif olarak, ozaman su motoru veya diğer dört zamanlı motorlardan bul değişelim dedim, bu alışverişimizin üzerinden iki yıla yakın bir zaman geçti, senden hala ses yok, evet ben çapa makinasında kullanacağım demiştim, sen de uymazsa hertürlü motorumun arkasındayım, iade alırım, takas yaparız demiştin, tek sıkıntım evde atıl olarak kaldı, iade alamayacağını isteyen olursa bana yönlendireceğini söyledin ama hala tek derdin forumda kendi motorlarını satmak,
    belki sen biliyorsun ama diğer arkadaşlar bilmiyordur, benim yaşım 42, çoluk çocukla işim olmaz dediğin yaşı çoktan geçtim, eğer 200 liraya önem verseydim, nevşehirde yaşıyorum ama yarım saat içerisindede sana ulaşacağımı çok iyi bilmeni isterim. ne diyim 200 lirada benden sana okul harçlığı olsun.

200 lira için kul hakkına girmeye değmez abuzer ne dersin? 200 lira zarar edecekte olsan, gönüller razı olsun değilmi, işi bir şekilde tatlıya bağlayın bence (sadece kendi görüşüm)

• Aracyap, burayı sahibinden.com a çevirdin ya sana helal olsun diyorum başka birşey demiyorum.İhale işi burada olmaz dedim dinlemedin, yaptın, bu şekilde satışın olmayacak benden sana kesin fikrim.
  • abiler kırmızıyla çizdiğim parçanın ismi nedir bileniniz varsa söyliyebilirmi

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: profezor

Aracyap, burayı sahibinden.com a çevirdin ya sana helal olsun diyorum başka birşey demiyorum.İhale işi burada olmaz dedim dinlemedin, yaptın, bu şekilde satışın olmayacak benden sana kesin fikrim.

Profezor ( EMRE ) abi seni dinlemediğimden değil foruma renk gelmesi amacı ile yaptım bunu nitekim bu konuda beni destekleyeceğini de biliyorum ama bu ihale en azından tartışmaların foruma zarar verecek bişeylerin sonu olmasını sağlayacak.. ben buna inanıyorum ki forum eski forum olacak.. bu forum ölmeyecek..

Sırf bu foruma özel 500 tl den açık arttırmayı başlattım sahibinden.com da 2000 tl ye ilanım var takır takır arıyorlar niye bu kadar ucuz diye.. Herşey para değil ben elimde ki malzemeleri ihtiyacı olan güzel ülkeme milletime faydalı olacak bilim çağına katkıda bulunacak birilerine gitmesini istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

abiler kırmızıyla çizdiğim parçanın ismi nedir bileniniz varsa söyliyebilirmi

go-kart yapalım

altnkrtl kardeş o resimdeki çizdiğin yer direksiyon kutusu.. tekerleklerin sağa sola dönmesini sağlıyor tofaş serilerinin fiyatları ucuz 20 tl ye de buluorsun. hurdallıkta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aracyap

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

abiler kırmızıyla çizdiğim parçanın ismi nedir bileniniz varsa söyliyebilirmi

go-kart yapalım

altnkrtl kardeş o resimdeki çizdiğin yer direksiyon kutusu.. tekerleklerin sağa sola dönmesini sağlıyor tofaş serilerinin fiyatları ucuz 20 tl ye de buluorsun. hurdallıkta..

Direksiyon kutusumu? Allah Allah ilk defa ben böyle bir direksiyon kutusu görüyorum, başka birşey olmasın sakın, arka tekekere hareket ileten mafsal filan gibi mesela.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.