Şimdi Ara

go-kart yapalım (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.351.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mctbs

Selam ysf1984
    Ankara'da olduğunu söylemiştin ve iş makinası yedek parça imalatında çalışıyorum demiştin. Bende Ankara'dayım ve şu anda o arkadaki milin imalat çizimiyle uğraşıyorum toplam boy 1344 mm ve bir tane fren diski için flanş, bir tane zincir dişlisi için flanş, iki adet de porya yapılacak. Sen daha iyi bilirsin ama ben mili; 32 lik transmisyon dan düşünüyorum. Bana bu imalatı kaç liraya yapabilirsin ve bahsettiğim transmisyon çeliğinin özelliği bu işe uygunmudur?
    Yardımın için şimdiden teşekkür ederim. 0533 357 66 11

go-kart yapalım

go-kart yapalım

arkadaşım kusura bakma ama ben bu işi para için yapamam kendim için bile çok zor vakit buluyorum... ama ostimde bu söylediğin işeri yapacak tornacı çok kolay bulabilirsin hepsini tahmini olarak söylüyorum 250-350 arası yaptırabilirsin...
    bizim işlerimiz bunlara aykırı ama ben kendi zevkim için fedakarlık yapıyorum...

tranmısyona hiç gerek yok ben 35 lik imalattan yaptım arka mili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf1984 -- 12 Ocak 2011; 2:11:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: profezor

quote:

Orijinalden alıntı: ysf1984

bu arada ön tekerleklerim satılık çifti 120 lira çapı 33 cm jantlı sıfır hiç kullanılmamış....

Yusuf tekerleri satacak kimse bulamazsan vede kulanmayacaksan ben yedek olarak alabilirim 100 TL teklif ediyorum.İşyerine bırak paranı al hemen.

Senin imalat resimlerine baktım, arka amotisörleri üst profile bağlamışsın, buranın kaynaklı bölgeye mesafesinden dolayı moment kolu oluşacağından kaynakları çok zorlayacaktır, kaynaklar kırılmasa bile kısa zamanda yoldaki darbelerden dolayı amotisörün bağlı olduğu üst profiller eğilecektir yada simetrisini kaybedecektir. Amotisörün bağlantı noktalarına çapraz destekler atarak yada başka şekilde mutlaka güçlendirmelisin.Amotisörün alt bağlantı profilinide güçlendir.

emre abi tekerlekleri ne zaman bırakayım ben önlerede arka tekerleklerin aynısından alıcam...
    şaseye gelince abi motoru felan bi yerleştireyim son olarak eklemeler yapıcam araca güçlendirmeler... şasenin üzerinde epey oynamam gerekecek zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf1984 -- 12 Ocak 2011; 2:20:13 >

• YER DURUMU OLMADIGINDAN PROJEM ARAC YAPIMIM IPDAL ETDIM SATILIK ATV ONTAKIMI VE LASTIKLERI ARKA DEFRANSYEL CANT VE DISLASTIKLER VE MOTORU HEPSI BIRDEN SATILIK HICBIR SIKINTISI YOK ARAC YAPMAYA COK UYGUN SADECE YAPACAGINIZ PARCALARI BIRLESTIRMEK NE TORNACIYLA UGRASCAN NEDE BASKA SEYLE TEK YAPACAGIN KAYNAKLA MONTAJ YAPMAK KALIYOR GERISI SIZIN EL BECERINIZ DERIM ALANA HAYIRLI OLSUN KOLAY GELSIN DERIM

TEK TEK SATILIK DEGILDIR HEPSI BIRDEN ARKA MIL DEFRANSYELI CANTLAR DISLASTIKLER MOTOR FIREN KELEPIRLERI FALAN SADECE 550 TL CEPDEN ULASIN MSJ LARA PEK BAKAMIYORUM

0530-333 67 30
    - 0533-399 40 18

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• quote:

quote:

quote:

bu arada ön tekerleklerim satılık çifti 120 lira çapı 33 cm jantlı sıfır hiç kullanılmamış....

Yusuf tekerleri satacak kimse bulamazsan vede kulanmayacaksan ben yedek olarak alabilirim 100 TL teklif ediyorum.İşyerine bırak paranı al hemen.

Senin imalat resimlerine baktım, arka amotisörleri üst profile bağlamışsın, buranın kaynaklı bölgeye mesafesinden dolayı moment kolu oluşacağından kaynakları çok zorlayacaktır, kaynaklar kırılmasa bile kısa zamanda yoldaki darbelerden dolayı amotisörün bağlı olduğu üst profiller eğilecektir yada simetrisini kaybedecektir. Amotisörün bağlantı noktalarına çapraz destekler atarak yada başka şekilde mutlaka güçlendirmelisin.Amotisörün alt bağlantı profilinide güçlendir.

emre abi tekerlekleri ne zaman bırakayım ben önlerede arka tekerleklerin aynısından alıcam...
    şaseye gelince abi motoru felan bi yerleştireyim son olarak eklemeler yapıcam araca güçlendirmeler... şasenin üzerinde epey oynamam gerekecek zaten...

Tekerleri istediğin zaman bırakabilirsin,
    Şase güçlendirmelerini motoru takmadan önce yapsana, sonra sök-tak işi olmasın.Şasen bu haliyle sana sorun çıkarır haberin olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tekerleri istediğin zaman bırakabilirsin,
    Şase güçlendirmelerini motoru takmadan önce yapsana, sonra sök-tak işi olmasın.Şasen bu haliyle sana sorun çıkarır haberin olsun.

abi araba bi bitsin sen o zaman gör ... daha yapılacak çok işi var... ama iş azaldıkça ince işler dahada zorlaşıyor... bu arada şasede çok tadilat olucak...

• SA herkese elimde Lombardini 360cc 7.5 hp dizel motor var modeli 6ld360 SATILIKTIR. Alıcı olanlar msn eklesin s.ulusoy_94@hotmail.com
    Fiyatı : 400 tl
    http://forum.donanimhaber.com/m_9277415/mpage_116/key_/tm.htm
  • Bu motorun fiyatı bana hesaplı gibi geldi. Siz ne dersiniz?

go-kart yapalım
  • mctbs abi ben pek anlamam ama bana biraz pahalı geldi yha abi motorcularda falan motorsiklet motoru yok mudur ikinci el
  • quote:

Bu motorun fiyatı bana hesaplı gibi geldi. Siz ne dersiniz?

go-kart yapalım

selam, bu motorla ilgili teknik açıklama yanlış, bu motorun üzerinde marş yok!ben daha 2-3 gün önce aldım!....bu konuda bilgime başvur....hoşçakal....

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

mctbs abi ben pek anlamam ama bana biraz pahalı geldi yha abi motorcularda falan motorsiklet motoru yok mudur ikinci el

Motosiklet motoru yok. Yok derken; bana cross tipi su soğutmalı motor lazım. Bir tane Batıkent pazar yerinde, bisiklet tamircisinde buldum ama 1.500 TL istedi.
  • quote:

go-kart yapalım

Motorun fiyatı normalde, bu motorlar 13HP değil 9,5HP haberin olsun. 13Hp diye pazarlamaya çalışıyorlar.Kama 390E alırsan aynı fiyata üzerinde marş ve akü şarjıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profezor -- 16 Ocak 2011; 12:07:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

mctbs abi ben pek anlamam ama bana biraz pahalı geldi yha abi motorcularda falan motorsiklet motoru yok mudur ikinci el

Motosiklet motoru yok. Yok derken; bana cross tipi su soğutmalı motor lazım. Bir tane Batıkent pazar yerinde, bisiklet tamircisinde buldum ama 1.500 TL istedi.

1500 mü istedi? 1500 e ben sana araba motoru bulayım :))).Yada 2.el temiz motorsiklet alırsın. Motorsiklet motor tamircilerinde motor var, ostim içerisinde bir motor tamircisi var, doğalgaz santralinin arkasında orayla görüş, scooter motoru ve motorsiklet motoru vardı orada, elinde yoksada sana ayarlar.Sıkı pazarlık yapmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profezor -- 16 Ocak 2011; 12:12:52 >

• Arkadaşlar Satılık 2 tane motorlarım ve elimde bir çok sayıda yedek parçam bulunmakda... mil, disk, direksiyon kutusu, direksiyon mili , direksiyon simidi, vs vs. buggy go kartt yapmanız için herşey mevcut ....

ilk olarak 1000 cc Moto Guzzi Yarış motoru var.... Çalışınca yerleri görleri oynatan cinsten bişey... öyle bir ses yok yani.....

Teklif olarak taleplerinizi alacam... ilk olarak 500 TL den açık arttırmayı başlatıyorum.... Minimum Teklif 50 Tl ' dir....

2. Olarak.. 200 cc Scooter motoru var Pistonu Değişmiş... sıfırdan farksız çok temiz bir motor.... bunu da 300 Tl' Den başlatıyorum... Minimum Teklif 10 TL....

(((( MOTORLARIM TÜM EMSALLERİNDEN FARKLIDIR... BUNU KESİN BİR YARGIYA DAYANARAK SÖYLÜYORUM....)))))

ELEKTRİK TESİSATLARI ÜSTÜNDEDİR... DİSFRANSİYEL,, FREN SİSTEM, (( KALİPERLERİ , BAŞLARI , BAĞLANTILARI VS... ))) HEPSİ VAR..

2 side parçaları sıfırlanmış şekilde satılıyor.....

Yedek Parçaları da satılır....

Teklifi Sadece Burda Yapıyorum Çünki bu forum benim için değerli hayatımın bir parçasıı .... istiyorum ki herkesten önce bu forumdakiler faydalansın
    böyle fırsatlar kimsenin eline geçmez mantıklı olalım....

BANA ULAŞMAK İÇİN cometube@musap.com adresimi ekleyiniz... Telefon Numaram 0 541 336 70 76

• quote:

Orijinalden alıntı: aracyap

Arkadaşlar Satılık 2 tane motorlarım ve elimde bir çok sayıda yedek parçam bulunmakda... mil, disk, direksiyon kutusu, direksiyon mili , direksiyon simidi, vs vs. buggy go kartt yapmanız için herşey mevcut ....

ilk olarak 1000 cc Moto Guzzi Yarış motoru var.... Çalışınca yerleri görleri oynatan cinsten bişey... öyle bir ses yok yani.....

Teklif olarak taleplerinizi alacam... ilk olarak 500 TL den açık arttırmayı başlatıyorum.... Minimum Teklif 50 Tl ' dir....

2. Olarak.. 200 cc Scooter motoru var Pistonu Değişmiş... sıfırdan farksız çok temiz bir motor.... bunu da 300 Tl' Den başlatıyorum... Minimum Teklif 10 TL....

(((( MOTORLARIM TÜM EMSALLERİNDEN FARKLIDIR... BUNU KESİN BİR YARGIYA DAYANARAK SÖYLÜYORUM....)))))

ELEKTRİK TESİSATLARI ÜSTÜNDEDİR... DİSFRANSİYEL,, FREN SİSTEM, (( KALİPERLERİ , BAŞLARI , BAĞLANTILARI VS... ))) HEPSİ VAR..

Teklifi Sadece Burda Yapıyorum Çünki bu forum benim için değerli hayatımın bir parçasıı .... istiyorum ki herkesten önce bu forumdakiler faydalansın

BANA ULAŞMAK İÇİN cometube@musap.com adresimi ekleyiniz... Telefon Numaram 0 541 336 70 76

elindeki motor 50 lira bile etmez musap kardeş ayrıca nıckini değiştirmen iyi olmuş belki yeni arkadaşlara bitik motorları pompalarım demişsin bu yaptığın yanlış kardeşim ama yinede yoluna taş koymıyayım hayırlı olsun.Kendin ha yaptım ha yapıcam derken yine elde var sıfır neyse kolay gelsin.

• Ruffle Nicktimi değiştirmemdeki tek amaç forum tarafından yanlış tanınmış olmam elimdeki motorları gördünmü de konuşuyorsun adam ol polemik yaratma hadii bu forum artık sakin ve yararlı bi forum anladınmı düzeni bozacaksan hiç yorma bizi... Şu an yaptığın yanlış yalan yanlış milletin ön yargısına sebep oluyorsun geldin gördün mü lan motorları gördüysen konuşacan hadi ya adam gibi yorumlar yazacaksın yada hiç bir şey yazmıyacaksın...
  • merhaba beyler;bılen bılır benı bu sıtenın eskılerındenım sımdı pek vakıt olmadıgı ıcın yazamıyorum.
    elımde 125cc,4zamanlı,ayaktan ve elden marşlı 5 ılerı vıteslı,su sogutmalı,9 beygir bır motor bulunmaktadır.
    egzosu,karburatoru,mars motoru,radyatoru, kısacası herseyı uzerındedır.
    tek eksıgı elektırık tesısatı mevcut ama bıraz karısık,beynı konjektoru,atesleme bobınıe kadar herseyı mevcut,ısı bılen bı arkadasın yararlanmasını ısterım.
    pmden veya 0535 708 63 75 numaralı telefondan ıstedıgınız zaman ulasabılırsınız kolay gelsın...
  • quote:

Ruffle Nicktimi değiştirmemdeki tek amaç forum tarafından yanlış tanınmış olmam elimdeki motorları gördünmü de konuşuyorsun adam ol polemik yaratma hadii bu forum artık sakin ve yararlı bi forum anladınmı düzeni bozacaksan hiç yorma bizi... Şu an yaptığın yanlış yalan yanlış milletin ön yargısına sebep oluyorsun geldin gördün mü lan motorları gördüysen konuşacan hadi ya adam gibi yorumlar yazacaksın yada hiç bir şey yazmıyacaksın...

Öncelikle Merhaba,
    1) Forumda neden yanlış tanındın? Birilerine yanlışmı yaptın?
    2) Burası açık artırma sitesi değil, elindekilerin resimlerini koyarsın özelliklerini ve fiyatlarını yazarsın, isteyen alır isteyen almaz.Burada ihale işleri olmaz.
    3) Ruffle'nin senin hakkında bir bildiği varki, senin nick değiştermeni yakalamış, neden bukadar tepki veriyorsun

Yukarıdaki konuları açıklarsan formdaki arkadaşlarda öğrenmiş olurlar.
    Ruffle seninde bu şahısla ilgili bildiklerin varsa açıkla, alışveriş yapacaklar zarar görmesin burada

NOT: Aracyap, burada Lan'lı filan konuşma, efendi ol, hem formu çok sevdiğini söylüyorsun hemde ağzını bozuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuffLe

quote:

Arkadaşlar Satılık 2 tane motorlarım ve elimde bir çok sayıda yedek parçam bulunmakda... mil, disk, direksiyon kutusu, direksiyon mili , direksiyon simidi, vs vs. buggy go kartt yapmanız için herşey mevcut ....

elindeki motor 50 lira bile etmez musap kardeş ayrıca nıckini değiştirmen iyi olmuş belki yeni arkadaşlara bitik motorları pompalarım demişsin bu yaptığın yanlış kardeşim ama yinede yoluna taş koymıyayım hayırlı olsun.Kendin ha yaptım ha yapıcam derken yine elde var sıfır neyse kolay gelsin.

RUFFLE arkadaş selam, sen bu arkadaşı önceden tanıyorsun galiba, ne dersin ?

• Tüm arkadaşlara selamlar.Foruma uzun zamandır katılmıyor olmama rağmen, takip ettiğimi bilmenizi isterim.
    Üzülerek görüyorum ki birkaç arkadaşın araç paylaşımları dışında, sayfalar polemiklerle dolu.
    Forumun amacı, bilgiyi ve tecrübeleri paylaşmaktır.Bilgisi ve tecrübesi olmayan arkadaşlar,
    gereksiz sorular ve polemiklerle sayfaları doldurmayıp, paylaşım mesajlarını takip etseler
    sanırım forum eski havasını yakalayacaktır.
    Başarılar...

Not: "araçyap" nickli kardeşimiz, daha önceleri "cometube" nickini kullanan arkadaşımızdır.
    Kötü niyetli bir arkadaş olduğuna ihtimal vermek istemiyorum, ancak biraz heyecanlı bir
    kardeşimiz olduğu kesin.Satın almak için fiyat sorduğu bir aracı, "benim aracım" diyerek
    lanse ettiği ve bu ortaya çıktığı için kötü tanınmış bir arkadaştır.Genç yaşına ve heyecanına
    veriyorum.Yaptığı aracı ya da araçları da paylaşırsa önyargıları yıkacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINCO -- 17 Ocak 2011; 2:12:49 >

• quote:

quote:

go-kart yapalım

Motorun fiyatı normalde, bu motorlar 13HP değil 9,5HP haberin olsun. 13Hp diye pazarlamaya çalışıyorlar.Kama 390E alırsan aynı fiyata üzerinde marş ve akü şarjıda var.

Vay bee!!
    Az kalsın kazıklanacaktık desene yani?
    Kama' nın özelliklerini okudum motor hacmi 390 cc ama hakikaten 9.5 HP diye yazmış adam

Akınco kardeşim arada sırada kafanı çıkarda bir selamlaşalım yahu!!
    Hoşgeldin..

• 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.