Şimdi Ara

go-kart yapalım (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profezor ( Emre ) Abi ve forumdaki diğer arkadaşlar... Ruffle İle bir ticaretimiz olmuştu... Bana motor satmıştı 150cc diye ama 125 cc olarak geldi...
    Ben yinede kabul ettim Parçaları da eksikdi fln yinede kabul ettim bi husumetimiz de yok bana niye böyle kötü tepkiler veriyor anlamadım ama yaptığı doğru değil...

İlanı ihale şeklinde vermemin sebebi Abiler şu forumun halini görmüyor musunuz... Çoğu kimse hiç bi şey bilmiyor ama başımıza bilim adamı kesiliyorlar bende biraz espirili olsun biraz da foruma renk gelsin diye böyle ihale ile vermeyi düşündüm... Yanlış bişey yaptıysam söyleyin....

Akınco abinin dediği gibi ben bu forumda 4 yıldan fazla oluyor ilgileniyorum.. ilklerindenim forumun.. Yaş itibariyle de heyecanlı olduğum zamanlar oldu... Bişeyler yapmanın hevesi ve çabası içerisindeydim.. israfil abi ile bi ticaretimiz olacaktı bende aldım gözüyle bakarak foruma fikir edinmek amacı ile soruyum derken herkes bişeyler çıakrdı o arada israfil abiyle prüzler çıktı fln alamadık..... Herkes polemik yarattı böyle oldu.

Hepsi boş boş hikayeler neden üstünde duruyorlar bende anlamadım insanoğlu işte çiğ süt emmiş ne yapalım .... Hiç kimseye bi hırsızlığım bi üç kağıtçılığım dokunmuşmu.. Bu forumda yaptığım ticaretlerin hepsinde bana parça eksik geldiği oldu işe yaramayanlar oldu... Ben polemik yarattımmıı HAYIR....!!!

Lütfen Satışı Baltalamıyalım İsteyen Alırr Beyenmesse Bi yamuğumu görürse alır parasını gider... Elimde malzemee birikti bende veriyorum kötü olduğundan falan değil hepsi emsallerinin üstü isteyen gelip görür .....

Satış İHALE Şeklinde devam etmektedir... Tekliflerinizi bekliyorum..... Resimleri De en yakın zamanda koyacağım...

• slm arkadaşlar ben adının bile ne olduğunu bimiyorum ben 4*4 arazi aracı yapmak istiyorum bunu araştıtırken bu siteyi yönlerirdi .bu forum sitesi ne yeni kayıt oldum. öncelikle şunu belirtmek isterim ÇOK GÜZEL paylaşım lar yapıyorsunuz .bu kelimeleri söylemeden geçemeyeceğim . çok afedersiniz genç lerin itlik uğursuzlukla boş hayallerle zamanını geçirmelerinden bu tür işlerle uğraşmaları içimi doldurdu açıkca . . ben konu ya dönmek istiyorum bu bahsettiğim araçla ilgili hiç bir bilgim yok açıkcası yardımcı olursanız sevinirim hoşçakarın saygılar..
  • maalesef forumda;
    yaptığı işin, sattığı motorun arkasında olduğunu söyleyip, işimize yaramazsa geri alacağını, veya değiştireceğini, laf arasındada kendisi çocuk olmasına karşılık, çoluk çocukla işim olmaz diyen, verdiği telefon numarasının defalarca aranmasına karşılık açmayan arkadaşlar mevcut, yaptıkları iş kendilerine kısa vadede kar gibi gözüksede, bilmiyorlarki uzun vadede zarardalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aracyap

Profezor ( Emre ) Abi ve forumdaki diğer arkadaşlar... Ruffle İle bir ticaretimiz olmuştu... Bana motor satmıştı 150cc diye ama 125 cc olarak geldi...
    Ben yinede kabul ettim Parçaları da eksikdi fln yinede kabul ettim bi husumetimiz de yok bana niye böyle kötü tepkiler veriyor anlamadım ama yaptığı doğru değil...

İlanı ihale şeklinde vermemin sebebi Abiler şu forumun halini görmüyor musunuz... Çoğu kimse hiç bi şey bilmiyor ama başımıza bilim adamı kesiliyorlar bende biraz espirili olsun biraz da foruma renk gelsin diye böyle ihale ile vermeyi düşündüm... Yanlış bişey yaptıysam söyleyin....

Akınco abinin dediği gibi ben bu forumda 4 yıldan fazla oluyor ilgileniyorum.. ilklerindenim forumun.. Yaş itibariyle de heyecanlı olduğum zamanlar oldu... Bişeyler yapmanın hevesi ve çabası içerisindeydim.. israfil abi ile bi ticaretimiz olacaktı bende aldım gözüyle bakarak foruma fikir edinmek amacı ile soruyum derken herkes bişeyler çıakrdı o arada israfil abiyle prüzler çıktı fln alamadık..... Herkes polemik yarattı böyle oldu.

Hepsi boş boş hikayeler neden üstünde duruyorlar bende anlamadım insanoğlu işte çiğ süt emmiş ne yapalım .... Hiç kimseye bi hırsızlığım bi üç kağıtçılığım dokunmuşmu.. Bu forumda yaptığım ticaretlerin hepsinde bana parça eksik geldiği oldu işe yaramayanlar oldu... Ben polemik yarattımmıı HAYIR....!!!

Lütfen Satışı Baltalamıyalım İsteyen Alırr Beyenmesse Bi yamuğumu görürse alır parasını gider... Elimde malzemee birikti bende veriyorum kötü olduğundan falan değil hepsi emsallerinin üstü isteyen gelip görür .....

Satış İHALE Şeklinde devam etmektedir... Tekliflerinizi bekliyorum..... Resimleri De en yakın zamanda koyacağım...

kardeş sen bu işi baya iyi öğrenmişsin ama cin olmadan bu forumda adam çarpamassın 1000 lik yarış motoru diye tanıttığın motor yüzlerce kere parçalanmış ne sorunu olduğu belli olmayan platinli bir motor o motoru trike şeklinde aldığın fiyatıda biliyorum elindeki bütün parçalarınıda. hiçbir parçan söylediğin fiyatları etmez arkadaşlara tavsiyem gidip görmeden kendi alıp gelmeden bu arkadaşla alışveriş yapmasınlar benim bildiğim bu. bu arkadaş hiçbir icraat ortaya koymadan forumu ticaret için kullanmaya çalışmış bir arkadaş ticaret yapmasına lafımız yok ama kuyruğu sıkıştımı formu kullanması beni sinirlendirdi geçmiştede hiçbir icraatı olmayan,akınco hocanın yüzeyselce geçtiği heyecenlı bi arkadaş keşke ortaya bir araç koysaydı en basitindende olsa ama hala cin olmaya devam ediyor benim bildiğim bu.Bundan sonra yazdıklarınada cevap yazıp bu muhabbeti uzatmıyacam

• Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum çok güzel işler yapılıyor gerçekten bende 4 tekerlekli koltuklu bisiklet yapmak istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikir ve tavsiye verirse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziimania

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu konuyu takip ediyorum çok güzel işler yapılıyor gerçekten bende 4 tekerlekli koltuklu bisiklet yapmak istiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikir ve tavsiye verirse sevinirim..

abi bence hiç gerek yok uğraşmana çünkü rampada falan onla baya zorlanırsın sonra sokak aralarında süreceksen gene sorun olur hızlı gidemessin bence hiç uğraşma.ama yapacam diyorsan ben sana yardım ederim.
  • arkadaşlar bence motor konusunda acele etmeyin iyi araştırın güçlü ve vitesli motor her zaman daha iyidir...
    ben aracıma 1 yıldır uğraşıyorum daha bitiremedim ama işim yaşım ve sorumluklarım nedeniyle tam anlamı ile ilgilenemiyorum...
    ben uzun aramalar sonucunda neredeyse sıfır sayılabilecek 5 vites 150 cc motoru 220 liraya aldım... motorun tüm elektirik aksamı üzerinde... ileri geri şanzumanı bir arkadaşımdan 100 liraya aldım... şu an aracım bittiği zaman 5 ileri 5 geri vitese sahip olacak...
    çevremdeki insanların daha bitmedimi ne zaman bitiyor diye baskılarına hiç aldırış etmiyorum acelem yok sadece pazar günleri çalışarak aracı topluyoruz... benim amacım aracım en iyi şekilde olsun ... geç olsun önemli deil...

bir şey daha varki nedendir anlamıyorum insanlar birbirlerini kırıyor tartışıyor...
    ve eğer alış verişyaparken aynı şehirde ikamet ettiklerinizle elden teslim almak şartıyla alışveriş yapın aksi taktirde mağdur olursunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: profezor

quote:

Orijinalden alıntı: mctbs

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

mctbs abi ben pek anlamam ama bana biraz pahalı geldi yha abi motorcularda falan motorsiklet motoru yok mudur ikinci el

Motosiklet motoru yok. Yok derken; bana cross tipi su soğutmalı motor lazım. Bir tane Batıkent pazar yerinde, bisiklet tamircisinde buldum ama 1.500 TL istedi.

1500 mü istedi? 1500 e ben sana araba motoru bulayım :))).Yada 2.el temiz motorsiklet alırsın. Motorsiklet motor tamircilerinde motor var, ostim içerisinde bir motor tamircisi var, doğalgaz santralinin arkasında orayla görüş, scooter motoru ve motorsiklet motoru vardı orada, elinde yoksada sana ayarlar.Sıkı pazarlık yapmanı tavsiye ederim.

arkadaşlar sahibinden comu iyi takip edin oraya süper motorlar düşüyor...
    birde ankarada oturanlar için söylüyorum yiba çarşısının etrafındaki motorcuları iyi araştırın geçenlerde amcamın oğluna 125 cc 5 vites komple motorbisiklet aldık (400 tl ye) motorun tek sorunu ön maşaları yamulmuştu ... 50 tonluk preste düzelttik şimdi kullanıyor motoru sorunsuz..

• Zamanın oluyor paran olmuyor kardeş. Bazen de tam tersi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim50

maalesef forumda;
    yaptığı işin, sattığı motorun arkasında olduğunu söyleyip, işimize yaramazsa geri alacağını, veya değiştireceğini, laf arasındada kendisi çocuk olmasına karşılık, çoluk çocukla işim olmaz diyen, verdiği telefon numarasının defalarca aranmasına karşılık açmayan arkadaşlar mevcut, yaptıkları iş kendilerine kısa vadede kar gibi gözüksede, bilmiyorlarki uzun vadede zarardalar.

Selim50 kardeşim kime laf çarpıttığını anlayamadım inşallah bana karşı polemik yaratma niyetinde değilsindir.. bunu temenni ediyorum...

Ayrıca Ruffle Kardeşş Tartışmanın kapanması konusunda sana hak veriyorum... Ancak son bir kez olsun kendimi savunmak amacı ile bişeyler söylemek istiyorum... Motorum kazalı demişsin... Amaa sana samimiyetimle söylüyorum motoru sağlam halde iken hiç bir neden olmadığı halde trikeye dönüştürüldüğünü sana söylemek istiyorum... Eğer kazalıı yada sorunlu olduğunu ispatlayabilirsen sana elimde ki ne kadar malzeme varsa hepsini verecem ... Kimse gelip görmeden böyle yorumlar yazmasınn insann olmuşş şeytann sen ruffle şeytanlardan da şeytansın... Anlamıyorum bi husumetimiz de yok senle derdin ne anlayamadım ... ne yani tüm forumun neşesini kaçırdın ne halta yaradı çok merak ediyorum.... Benim Paraya ihtiyacım mı var para için satıyım ... elimde malzeme birikdi bende satıyorum... bu kadar kimse buna bişey diyemez... Eğer çalışmıyorsa da ben herşeyi bedava vericem bi sorunu varsa yine öyle.. Kimse atıp tutmasın...
    quote:

maalesef forumda;

• sayın aracyap;
    sen neden üzerine alındın, seninle şimdiye kadar ne konuşmamız, ne de bir alışverişimiz olmadı.
    lafım sana değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: aracyap

Profezor ( Emre ) Abi ve forumdaki diğer arkadaşlar... Ruffle İle bir ticaretimiz olmuştu... Bana motor satmıştı 150cc diye ama 125 cc olarak geldi...

Açıklama yapman iyi oldu, böylelikle kendini daha iyi izah ettin, ruffle ilede aranı düzeltirsen sevinirim, alışveriş yapmışsınız, helalleşin aranızdaki buzlar erisin.Sattıklarınıda istersen istediğin fiyatları ve resimlerini koy daha etkili olur.Anlayışın için sağolasın.

• quote:

maalesef forumda;

İsim verirsen iyi olur, kimse zan altında kalmaz.Bu yazdıklarından ben bu kişiyi abuzer sanırım, bir başkasıda bir başkasını.İsim verinki başkalarınada yanlışı olmasın.Burada yapılan ticaretle ilgili sorunlarınızı forma yazarsanız iyi olur, yoksa kötü niyetliler burada iş yapmaya devam ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profezor -- 18 Ocak 2011; 21:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf1984

arkadaşlar bence motor konusunda acele etmeyin iyi araştırın güçlü ve vitesli motor her zaman daha iyidir...
    ben aracıma 1 yıldır uğraşıyorum daha bitiremedim ama işim yaşım ve sorumluklarım nedeniyle tam anlamı ile ilgilenemiyorum...
    ben uzun aramalar sonucunda neredeyse sıfır sayılabilecek 5 vites 150 cc motoru 220 liraya aldım... motorun tüm elektirik aksamı üzerinde... ileri geri şanzumanı bir arkadaşımdan 100 liraya aldım... şu an aracım bittiği zaman 5 ileri 5 geri vitese sahip olacak...
    çevremdeki insanların daha bitmedimi ne zaman bitiyor diye baskılarına hiç aldırış etmiyorum acelem yok sadece pazar günleri çalışarak aracı topluyoruz... benim amacım aracım en iyi şekilde olsun ... geç olsun önemli deil...

bir şey daha varki nedendir anlamıyorum insanlar birbirlerini kırıyor tartışıyor...
    ve eğer alış verişyaparken aynı şehirde ikamet ettiklerinizle elden teslim almak şartıyla alışveriş yapın aksi taktirde mağdur olursunuz...

Yusuf lastikleri satmaktan vazmı geçtin?

• Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Bende bu işe gönül verdim, tecrübeli arkadaşlardan şu ekte olan resimdeki iki kişilik araç için 200cc 15hp motor yeterli gelirmi diye soracaktım. Birde motor hariç toplam ağırlığı neolabilir tahmininiz. İlerde inverter kaynak makinası alıp bu aracı yapacağım inş.

go-kart yapalım
  • arkadasımız bendne bahsetmıs ama tek sorun sendemı oldu bılmıyorum;
    sen cıkıp bna dıyorsunku bu motor benım ısımı gormez capa makınesınde olmaz yok sısme yapar faln
    arastırıpda alsaydın,bn sana satarken dedım eger ısını gormezse baskasına satarsın zaten makul bı fıyattan verdım ve yanında fazlasıyla tekerıdır vs..gonderdım...eger kı motorda sorun olsa ve bna sen almıyorsun desende ve buraya yazsan sana tek sozum haklısın kardesım eywallah derım gecerım.ama sn bana dıyorsunkı bna baska motor bul su motoru bul honda olsun,bulsam nedne gondermıyım bnde motorsıklet motoru namına hersey mevcut.
    benım ıtıbarımıda karalamaya hakkın yok,,,
    bundan oncede alısverıs yaptıgım kısıler,aracyap,cassano,ruffle,rc car,markus42,kaptangezgin,uzunymw,ve daha aklıma gelmıyen nıce kısıler ve baska sıteler aracılıgında sattıgım ınsanlar ndn tek bır sıkayet etmedıde sn buraya yazdın...ve ndn hala ınsanlar motor alırken bna soruyorlar...ıstersen bunları bır dusun derım ondan sonra kımın haklı olup olmadıgını tekrardan yaz buraya...
    sn bnden motoru aldın sonrada bana dedınkı bu motor benım yapıcagım projede kullanamam,bnde sana dedımkı vaktım yok benım motor ısteyen olursa dırek sana yonlendırırım,yada burdan bulursam verdıgım motoru alır baska motor yollarım...

• Sizee Noluyor Anlamadım... POLEMİK YASAKLANDI..!! Polemik yasaklanmıştır.. Kimse tartışma konusu açamaz...

Mutlu bir müjde vereyim neşemiz yerine gelsin.. AracYap.Tk Web sitemizin son ayarlamaları kaldı daha sonra hizmetinize sunacam inşallah ... emre abi ve diğer bilgili abilerim sizden büyük bir bilgi fotoğraf video paylaşımı istiyeceğim.. herşey bizim için bilim çağına katkı sağlamak türkler de aklını kullanarak harika araçlar yapabiliyor dedirtmemiz için... BÜTÜN BUNLAR GEREKLİ....
  • slm arkadaslar ısmım emrah foruma bnde yenı katldım gercekten cok gusel ısler basarıosunuz hayran kaldım yaptıgınız ıslere verdıınız emeklere bnde yapmak ıstıorum yasım 24 bnm de aklımda bır fıkır var sızınle paylasmak ısterım camasır makınası motorarı gucluudur acaba bnm fıkrım su yorumlarınızı beklıorum 12 volt 60 amper akuyu 220 voltluk ınverter (cevırıcı)sayesınde elektırık motorunu hareket vererek aracı hareket ettırmek elektırk motorunun 2 tane kasnagı olacak bırı tekerleklerı bırıyse 12 voltluk alternatoru baglıyacagız boylece aku cevırıcı sayesınde 220 voltluk elektırık motorunu cevırecek cıft kasnaklı oldugundan alternatorude cevırecek boylece akuyu tekrar sarj edecek sırkulasyon olacak sızce olurmu

go-kart yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: profezor

quote:

Orijinalden alıntı: ysf1984

arkadaşlar bence motor konusunda acele etmeyin iyi araştırın güçlü ve vitesli motor her zaman daha iyidir...

Yusuf lastikleri satmaktan vazmı geçtin?

emre abi yarın yanına uğrayıp lastikleri getireceğim 100 liramı hazırla... hemen lastik siparişi vermem lazım... bu arada ön takımda yeniliğe gidiyorum...

• abuzer,
    bak söylendiği gibi polemiğe girmek istemiyorum, kaç defa aradım telefonunu dahi açmıyorsun, ama forumda parça satmak için aynı telefon numarasını veriyorsun,
    sana öncede söyledim, parasının hiç önemi yok,(öyle olmadığını da sen biliyorsun) 200 lira ne seni zengin eder nede beni fakir eder, iade alamam dediğin için ben sana alternatif olarak, ozaman su motoru veya diğer dört zamanlı motorlardan bul değişelim dedim, bu alışverişimizin üzerinden iki yıla yakın bir zaman geçti, senden hala ses yok, evet ben çapa makinasında kullanacağım demiştim, sen de uymazsa hertürlü motorumun arkasındayım, iade alırım, takas yaparız demiştin, tek sıkıntım evde atıl olarak kaldı, iade alamayacağını isteyen olursa bana yönlendireceğini söyledin ama hala tek derdin forumda kendi motorlarını satmak,
    belki sen biliyorsun ama diğer arkadaşlar bilmiyordur, benim yaşım 42, çoluk çocukla işim olmaz dediğin yaşı çoktan geçtim, eğer 200 liraya önem verseydim, nevşehirde yaşıyorum ama yarım saat içerisindede sana ulaşacağımı çok iyi bilmeni isterim. ne diyim 200 lirada benden sana okul harçlığı olsun.

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.