Şimdi Ara

go-kart yapalım (302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ysf 1984 kardeşim bu cantlar poryalı tip, bilyalı değil...
  • ysf 1984 kardeşim , selam , sana bilyalı cant ve lastik'mi lazım? ihtiyacın olursa haberim olsun!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve watches

ysf 1984 kardeşim , selam , sana bilyalı cant ve lastik'mi lazım? ihtiyacın olursa haberim olsun!...

evet yalnız çapı en az 40 cm olucak tekerleklerin ...
  • herkese kolay gelsin başta sunu belırteyım çol cocukla ugrasamam işi ve kalıteyı bılenler ılgılensın ltfn..
    elimde 125cc,piaggio marka,italyan malı,2 zamanlı,14 beygir scooter motoru vardır komple calısır durumdadır...
    kaliteyi arastırın ondan sonra karar verın ltfn... 0535 708 63 75
  • muravey difransiyelinin normal difransiyelden farkı nedir ? boyutumu daha küçük
  • küçük olması+zincir aktarmalı+geri vites özelliği+sağlam olması hepsi mevcut
  • ysf 1984 kardeşim bendeki rulmanlı cant lastikler, 13*6.50*6 ölçülerinde, lastik çapı 33cm. saygılar...
  • ysf 1984
    kardeş o lastikler ve cantı bilyalı değil jant göbeğine uygun porya yapman lazım.

go-kart yapalım

go-kart yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: merve watches

ysf 1984 kardeşim bendeki rulmanlı cant lastikler, 13*6.50*6 ölçülerinde, lastik çapı 33cm. saygılar...

benim ön tekerleklerin aynı boyunda zaten onlar...
    bana 40 cm lazım en az...
  • Mrb arkadaşlar ;Epeydir sizleri izliyordum, bende bişiler yapayım dedim,iki satırda yazayım buara bizim traktorun arka tekerlerini değiştim poryalara bijon delikleri açıp ANADOL cantları taktım...Cumartesi hurdacıları gezdim,çok güzel poryaları üzerinde bir dingil aldım ,canları lastikleri (ANADOL) üzerinde...Difransiyellerinde (ARÇELİK TRİPTÖR) siparişlerini verdim,İzmirde arayacak bekliyorum... Bu arada iki şaftın arasında kullanacağım kavramayı da çizdim...!!!!! Elime 4 adet 400X8 lastik ve cant boşa çıktı onlarada oğlana kuru kavrama sistemli GO KART yapmak istiyorum... Traktörüde difransiyelli bugiye çevireceğiz bu gidişle...Hepinize kolay gelsin der saygılar ve selamlar

go-kart yapalım

go-kart yapalım

•  go-kart yapalım

go-kart yapalım

• diferansiyel satılmıştır hayırlı uğurlu olsun
  • hayırlı olsun emre abi ne kadara sattın
    ?
  • difransiyeli alan arkadaş güle güle kullansın bedavaya aldı inşallah kıymetini bilir!...
  • Tüh, önceden görmüş olsam, ilan çıktığı an alırdım. Bana da lazım bir tane. Verebileceğim fiyat: 250TL.
  • slm arkadaslar elımde muaver defransyelı komple vardır komple satılıkdır bana ulasa bılırsınız fıyatı 600 tl

go-kart yapalım
  • Selam arkadaşlar benimde bir çalışmam var jeep kasası yapmıştık fakat
    imkansızlıklardan dolayı devam edemeyecegimden parçaları meraklı arkadaşlara
    devretmek isterim .Katana mopto.6.5 Hp.marşlı, şarjlı ve kavramalıdır hiç kullanılmadı
    sıfır dır,murayev defransiyel sıfır dır.ilgilenen arkadaşlarwww.bilgemotor@hotmail.com
    mesaj atabilirler
  • ön amörtisör sisteminin çizdiğim yerine mafsal koysam kırılır mı ona göre belki 4 çeker yaparım

go-kart yapalım
  • güzel üzerinde mz motoru var değilmi çekiş nasıl kuvvetlimi ? bende ileride yapacagım araç için mz motoru düşünüyorum
  • Mesajım bulunsun + Buna çevirebilirsiniz sanırım araçlarınızıhttp://www.haber365.com/VideoL/El_Yapimi_Porsche/Tumu/Yeni/0/
  • 
Sayfa: önceki 300301302303304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.