Şimdi Ara

go-kart yapalım (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
14.130
Cevap
134
Favori
3.352.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam paket bandından araba yaptı birde trafiğe çıktı
  • Hepimizin çok şükür durumumuz iyide araba yapmaya vakit ve para harcayabiliyoruz, birde yok olan gençliğimiz var, bu da madalyonun öbür yüzü.İzleyin lütfen;

Kerkuk Turkmenyoutube
    sokak çocukları yürek parçalayan bir vidyo
    http://www.youtube.com/watch?v=V1Axz81xhhU&feature=related

• quote:

Orijinalden alıntı: profezor

Hepimizin çok şükür durumumuz iyide araba yapmaya vakit ve para harcayabiliyoruz, birde yok olan gençliğimiz var, bu da madalyonun öbür yüzü.İzleyin lütfen;

Kerkuk Turkmenyoutube
    sokak çocukları yürek parçalayan bir vidyo
    http://www.youtube.com/watch?v=V1Axz81xhhU&feature=related

TEŞEKKÜRLER PROFEZOR[sm=alala.gif]

• Selam arkadaşlar benimde bir çalışmam var jeep kasası yapmıştık fakat
    imkansızlıklardan dolayı devam edemeyecegimden parçaları meraklı arkadaşlara
    devretmek isterim .Katana mopto.6.5 Hp.marşlı, şarjlı ve kavramalıdır hiç kullanılmadı
    sıfır dır,murayev defransiyel sıfır dır.ilgilenen arkadaşlarwww.bilgemotor@hotmail.com
    mesaj atabilirler cep tel. 0212 285 96 40 serdal

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• Motora kaç TL. istiyorsun livaneli_musa08
  • abiler forumda bir durgunluk var niye acaba? icraata geçen varsa resim koyabilir mi [sm=sidik.gif
  • böhöhöyt...xD
    Alan Baumyoutube
    Personal Tracked Vehicle
    http://www.youtube.com/watch?v=GRPHT9wm5cI&feature=related
  •  go-kart yapalım

go-kart yapalım

bunlar atvnin arka kısmı olacak inşallah yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum bıkmadan usanmadan

• Bu arada jantların yapım aşaması

go-kart yapalım

go-kart yapalım

• abi harikasın yha
  • abi resimdeki parçayla ilgili ayrıntılı resim koyabilir misin tek onu anlamadım

go-kart yapalım
  • Resimleri çevirseydinde bizde başımızı çevirmeseydik

• quote:

Orijinalden alıntı: mctbs

Resimleri çevirseydinde bizde başımızı çevirmeseydik

• daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan varmı?motor bana çok cazip geldi ama kargo bedeli hakkında bir bilgi
    yok sizce almamalımıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejderhax07 -- 4 Ocak 2011; 14:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejderhax07

daha önce bu siteden alışveriş yapmış olan varmı?motor bana çok cazip geldi ama kargo bedeli hakkında bir bilgi
    yok sizce almamalımıyım.

kargo bedelinden ziyade gümrükten geçermi takılırmı o problem geçse bile ufak miktarda vergi ödersiniz ama fazlasıyla hak eder bu fiyatı bence

• Selamın Aleykum Değerli Abilerim ve Kardeşlerim...

Son Mesajlara göz attım Benzin ( su çekme için kullanılan Genelde ) motorlarına merak sarmış birçok kişi Bu konuda var olan bilgilerimi aktarmak isterim.. Tabi Profesyonel Abilerim var forumda bana laf düşmez ama Edindiğim bilgiler ve Tecrube doğrultusunda sizlerin aklında bulunması için söylüyorum...

Bu çeşit motorların markasına dikkat etmek birinci husustur... Mantıken Biyolojik olarak düşünürsek.. Go- Kart Pistlerinde kullanılan araçların hepsi farkında iseniz biraz göz atarsanız HONDA ' dır Neden çünki diğer markalara göre uzun ömürlü parçası bol ve 24 saat açık bırak motoru çalışır vaziyette banamısın demez ama bir KATANA öyle değildir.. Honda fiyat bakımından pahalı geliyor ama bir çok yerde ucuza bulabilirsiniz... ama benden size tavsiye en iyisi motorsiklet motoru kimse dışına çıkmasın derim özellikle 150 cc scooter motoru.... En makul olanı budur....

Ayrıca Bir haber vereyim.. Yapmış olduğum sizler için Tasarladığım Web Sitesi Projemizin Gelişim Süreci İyice Hızlandı ... Yakında Hizmetinize Sunacağım İnşallah ... Sizlerden de Destek bekliyorum amaç bilim çağına hobi olarak da olsa katkı sağlamak bişeler yapabilmek....

Web Sitemiz Bundan Sonra AracYap.Tk Oraya Taşınıyoruz... Sizlerden Paylaşım Yapmalarınızı Rica Edeceği-m.. Tam Olarak Hazır Olunca Tabi Ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

abi resimdeki parçayla ilgili ayrıntılı resim koyabilir misin tek onu anlamadım

go-kart yapalım

kardeş o parçaları dizilişine göre resimledim anlaşılması için asıl resme bakarsan daha iyi anlaya bilirsin

• CANIM KARDEŞİM, EJDERHA07, SEN AKILLI OL KENDİ KENDİNE KAZIK ATMA, 1- BU MOTORUN MALİYETİ ÜLKEMİZDEKİ MOTORLARIN MALİYETİNİ GEÇER, BEN İNGİLTEREYE, SAAT GÖNDERİYORUM, 150 GR. AĞIRLIĞI VAR KARGO ÜCRETİ 65 DOLAR'A GİDİYOR, AYRICA ALICI 45 STERLİN, GÜMRÜK ÖDÜYOR!
    2- DİYELİMKİ UYGUN FİYATA MALETTİN , ALDIN, YARIN EN UFAK BİR ARIZADA YEDEK PARÇAYI NASIL BULACAKSIN?BU TİP BİR MOTOR DÜŞÜNÜYOR İSEN, KAMA'DAN ŞAŞMA!
    3- 125 CC. BİR SCOOTER MOTORU BU İŞ İÇİN EN UCUZ+EN KOLAY+FİYAT+PERFORMANS VE DİĞER KOMBİNASYONLAR HESAPLANDIĞINDA TARTIŞMASIZ EN İYİSİDİR!....
  •  go-kart yapalım

ALTNKRT bu resimden anlaya bilirsin belki şu an elimdeki resimler bunlar sonra ayrıntılı yüklerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aracyap

Selamın Aleykum Değerli Abilerim ve Kardeşlerim...

Son Mesajlara göz attım Benzin ( su çekme için kullanılan Genelde ) motorlarına merak sarmış birçok kişi Bu konuda var olan bilgilerimi aktarmak isterim.. Tabi Profesyonel Abilerim var forumda bana laf düşmez ama Edindiğim bilgiler ve Tecrube doğrultusunda sizlerin aklında bulunması için söylüyorum...

Bu çeşit motorların markasına dikkat etmek birinci husustur... Mantıken Biyolojik olarak düşünürsek.. Go- Kart Pistlerinde kullanılan araçların hepsi farkında iseniz biraz göz atarsanız HONDA ' dır Neden çünki diğer markalara göre uzun ömürlü parçası bol ve 24 saat açık bırak motoru çalışır vaziyette banamısın demez ama bir KATANA öyle değildir.. Honda fiyat bakımından pahalı geliyor ama bir çok yerde ucuza bulabilirsiniz... ama benden size tavsiye en iyisi motorsiklet motoru kimse dışına çıkmasın derim özellikle 150 cc scooter motoru.... En makul olanı budur....

Ayrıca Bir haber vereyim.. Yapmış olduğum sizler için Tasarladığım Web Sitesi Projemizin Gelişim Süreci İyice Hızlandı ... Yakında Hizmetinize Sunacağım İnşallah ... Sizlerden de Destek bekliyorum amaç bilim çağına hobi olarak da olsa katkı sağlamak bişeler yapabilmek....

Web Sitemiz Bundan Sonra AracYap.Tk Oraya Taşınıyoruz... Sizlerden Paylaşım Yapmalarınızı Rica Edeceği-m.. Tam Olarak Hazır Olunca Tabi Ki..

Katana motor kullandında sürekli problemmi çıkardı? Yoksa kullanan tanıdıkların varda şikayetlerimi oldu? Varsa şikayetleri nelerdir anlatırsan bilelim. Ben katana motor kullanıyorum, bu soğuk havalarda motor 20 gün yattı 1 marşta çalıştı (jikle ile).700km yol yaptım, yağmurda çamurdada kullandım, sorun yaşamadım.Bu motorun neyi kötü anlatırsan sevineceğim.

• 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.