Şimdi Ara

Go-kart pistinde kaza yapan üniversite öğrencisi genç kızın kafası vücudundan ayrıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
14.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanılmaz kaza, Adapazarı Ozanlar Mahallesi'nde bir alışveriş merkezinin go-kart pistinde meydana geldi. Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Tuğba Erdoğan, iki arkadaşıyla gittiği pistte araç kiralayarak tur atmaya başladı.

Viraja girerken önünde seyreden arkadaşının kullandığı araca hızla çarpan Erdoğan'ın kafası vücudundan ayrıldı. Go-kart aracı 5 metre daha ilerleyerek pistin yan tarafındaki bariyerlere çarparak durabildi. Başı koparak yere düşen talihsiz üniversitelinin bedeni go-kart aracının içinde kaldı.

Olay sonrası yaşanan büyük paniğin ardından polis ekipleri ve savcı piste gelerek inceleme yaptı. Savcının incelemesinin ardından, genç kızın cenazesi olay yerinden kaldırıldı. Emniyet kemerinin yanlış takıldığı öne sürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Öte yandan Tuğba Erdoğan'ın ailesinin Kütahya'da yaşadığı öğrenildi.

(DHA)

http://www.haberturk.com/gundem/haber/818099-go-kart-pistinde-korkunc-olum

• Bidaha go-karta falan gitmem. Kanim dondu desem yeridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok kotu oldum okurken bile

• Kafa nasıl uçar ki ?
  • 5 dk dır boş boş fotoğrafa bakıyorum, oha
  • Kafa Hemen Öyle Nasıl koptu Acaba?
  • oha o nasıl oldu kafa nasıl kopar allahım yarabbim kanım dondu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok kötü bir ecel.
    3. sınıf üniversite öğrencisi emniyet kemerini boynuna doluyorsa çok yazık. YOk mekandaki görevliler taktıysa daha da kötü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümün güzeli olur mu diyenler olabilir ama böyle ölüm de çok kötü...

Kanım dondu gerçekten.
  • Tüylerim diken diken oldu yemin ederim.5 dakika kendime gelmeyi bekledim yorum yazmak için.

11.fotoğraf hayata küstürdü resmen beni.Allah rahmet eylesin,ne denir ki başka.
  • Allah rahmet eylesin. Cok aci bir son

• Nasıl olmuş böyle bişey??

Acaba kemeri boynuna mı sarmış?

Yoksa imkanı yok.Araç takla atmamış sanırım.

Allah rahmet eylesin.Böyle gitmek çok kötü gerçekten.
  • o hızla o kafanın kopması imkansız acaba başka bir şey mi var işin içinde. nasıl kopar o kafa ya öh
  • Off off..
    Allah esirgesin, ölümün de hayırlısını istemek lazım.
    Allah genç kızın ailesine sabır versin, ne acı bir ölüm bu böyle.
  • peki orda ki görevliler kontrol etmiyor mu güvenlık ekıpmanlarının nasıl takıldıgını ?
    bence burada ihmal var sonucta herkes go-kart uzmanı değil kız belki o heyecanla şaşırdı yanlış taktı kemeri .
    şahsen hiç go-kart deneyimim yok sürmek istesem gereklı guvenlıgı alıp almadıgımın kontrol edılmesını ısterım görevlıden .
    bu ilk değil daha önce de bir kızın saçları dolanmıstı onun da kafası kopmustu yanlıs hatırlamıyorsam ...
  • go-kartlarla ilgili duyduğum 2. olay oldu bu. 1.sinde yine bir genç kız atkı ile binmiş go-karta atkının tekere sarılması sonucu hayatını kaybetmişti. kendim de Ankara'da yeni hipodromun oradaki pistte bir kaza geçirdim. Kemerin takılı olması sayesinde kurtuldum. virajda spin atan arkadaşın aracına tam ortadan giriyordum. son anda direksiyonu kırdım çok süratli bir şekilde lastiklere girdim. iç kanama şüphesi ile bir süre müşahede altında tutuldum. o günden beri binmiyorum. arkadaşlarımla beraber gidiyorum ama binmiyorum. araç alırken bir sürü güvenlik donanımı soran arkadaşlar burada sadece kask ve kemere kendilerini emanet ediyorlar. bilinçsizce herkes kullandığı için sıkıntı yaşama olasılığı yüksek oluyor. bir de binmeden önce başıma gelecek her şeyden kendim sorumluyum manasında bir kağıt imzalatıyorlar. işlerini garantiye almak için. Allah rahmet eylesin. Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor işte.

• Çok ilginç..

Allah rahmet eylesin..
  • muhtemelen aracın önünde keskin birşey vardı. araç hızla öndeki araca çarpınca kafası o keskin yere gelip koptu herhalde... Başka ne olabilir ki?
  • Rabbim ailesine sabır versin. Allah rahmet eylesin :S Go-kart bir daha binmem korkar oldum valla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.