Şimdi Ara

''GO HOME RİJKAARD''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hıncal Uluç Sabah ve Fotomaç gazetelerindeki köşelerinde yine Rijkaardı yerden yere vurmuş işte bazı alıntılar

''Çünkü, Eskişehir de, Graz da, Ali Sami Yen'e kazanmak için değil, beraberliğe razı çıktılar. Buna rağmen en az Galatasaray kadar gol kaçırdılar.
    Bir gün, bu ikisinden de daha iyi bir takım, kazanmak için çıkacak ve gerçek tokatı o zaman göreceğiz" diye başlıyordu o yazı ve Rijkaard'ın hatalarını uzun uzun, çok da ayrıntılı anlattıktan sonra..
    "Ne demek istediğimizi körü körüne Rijkaard'a biat edenler, aşağılık komplekslerinden bir türlü sıyrılamayanlar anlamıştır sanırım..
    Anlamamışlarsa.. Rijkaard böyle devam ederse, giderek yaklaşan 'Büyük Tokat'ta kafalarına dank edecektir" diye de bitiyordu..
    O Büyük Tokat 24 saat sonra geldi..
    Gelmesi de Galatasaray'ın şansı oldu.. Gelmese, Fener maçında şaklayacak ve 6-0'ı da tarih yapacak bir skor ortaya çıkacaktı. Şimdi bu tokat, Rijkaard'ı kendisine getirecektir.. Getirmezse gider zaten.. Bakın bu defa, klişe slogan değil, mantıksal lafımı ediyorum.. Kendine gelmezse gitmeli.. Gitmezse, gönderilmeli..''

''Bakın iki ihtimal var..
    Ya Rijkaard futbolu bilmiyor, ya da Türkiye'yi ve Galatasaray'ı ciddiye almıyor.. Avrupa'da iş bulamadı ya, boşluğu doldurmak için bir iki yıl oyalanmaya gelmiş..''

''Türkçe bilseydin "Korkunun ecele faydası yok" derdik sana Hocam..
    Asıl acısı Rijkaard..
    Galatasaray'ı "Takım" yapamadın.. Bu takımda "Biz" diye oynayan tek kişi kalmadı. Kaptan Arda dahil herkes tek başına "Kahraman" olmak için oynuyor..''

''Rijkaard silkinip kendine gelmeli.. Türkiye ve Galatasaray'ı küçümsemekten vazgeçip, adam gibi hocalık yapmalı..
    Ya da..
    Gitmeli, gerçekten!. ''

sabah gaztesindeki yazısının tamamı için >> http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/uluc/2009/10/06/go_home_rijkaard

Rijkaard, 'Boğaz'da rakıbalık eğlenirim, hem de para kazanırım' diye Türkiye'ye gelmiş...

fotomaç linkihttp://www.fotomac.com.tr/uluc.html

Hıncal Uluç'a ulaşmak için Tel:0212 3544813
    Fax:0212 3544891

sms için HU yaz boşluk bırak mesajını 4122 ye gönder

• Hıncalı severim ama bazen çok saçmalıyor tıpkı Baros golcü filan değil dediği gibi.
    Ama adamın işi bu eleştirmek, herşey iyi güzel dese kimse takmaz onu, bu kadar popüler olmaz.
    Futbolu teknik olarak yorumlamasını beğenmem ama genel anlamdaki düşünceleri iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Hıncalı severim ama bazen çok saçmalıyor tıpkı Baros golcü filan değil dediği gibi.
    Ama adamın işi bu eleştirmek, herşey iyi güzel dese kimse takmaz onu, bu kadar popüler olmaz.
    Futbolu teknik olarak yorumlamasını beğenmem ama genel anlamdaki düşünceleri iyidir.

ama çok abartmış ya Rijkaard gibi bi adamı bulmuşuz 3 4 mağlubiyet alsa bile göndermek saçma değil mi ? daha ligin başları ankaragücü maçını tam izlemedim ama atılan goller ankaragücünün organize gelerek attığı goller değil... ayrıca Rijkaard boğazda rakı balık yemeye gelmiş...... yorumuna hiç katılmıyorum adamın maçlardaki sevinci çabası antremanlardaki hal ve hareketleri bunlar bu adama söylenecek sözler değil...
  • Artık istikrar lazım.Şampiyon bile olamazsak yine de Rijkaard'ın kalmasını isterim.Sistemin tam oturması için zaman şart.
  • Of Hıncal of
  • Bir sporu teknik olarak yorumlamayı ancak o sporu yapan insanlar yapabilir. Çünkü herşeyi birebir yaşamışlardır, başlarından geçmiştir. Dışarıdan göründüğü gibi değildir hiçbir şey.
    Bu yüzden teknik yorumlarda Rıdvanı tek geçerim, son zamanlarda Ersun hoca iyi.
    Hıncal genel anlamda spor hakkında iyi konuşur, ne zaman teknik olarak konuşsa saçmalar, çoğu insan gibi.
  • Kim geçse teknik direktörlüğe herkesi gönderiyoruz iki beraberlik alınca aklını basına topla yoksa cek git diyoruz kimi getirmek lazım acaba Hıncal kendimi oturmak istiyorki yada gündemde kalmanın yolumu bu galatasarayliligina falan inanmıyorum amaçları hepsinin gündem yaratıp para kazanmak tuttuğum dedikleri takımlara zarar verip vermedikleri önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes Club Manager
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla Gerets'i de beğenmiyordu bu adam Skibbe'yi de şimdi Reijkaard..Mourinho da gelse aynısını söyleyecek..Gündemde kalması için böyle yazılar yazması lazım..Aç kalır yoksa...
  • Gs'nin DarkPluton'u Hıncal Uluç
  • Geretsden beri en iyi teknik direktörümüz, öyle kolay kolay yollanmaz Rijkaard gibi adam.. Hıncal bunları yazmak zorunda yoksa niye para versinler adama.. Rijkaardın son maçlardaki oyuna müdahelesi eleştirilebilir ama ne yapsın adam Nonda, Baros, Arda gibi adamlara şut çekme tekniğini mi öğretsin, boş kaleye yollayamıyolarsa topu..
  • Hıncal Uluç Kim ???
    Her Tarafı Yorumcu Olsa Nolur ??
    Bugüne Kadar Spor Adına Yaptıkları ???
    Spor Kariyeri ??
    Her Hangi Bir Klüpte Yöneticiliği ???

Gerçi çoğu yorumcu ( hatta hepsine cevap yok olacak ) bu tip insanlar . Şimdi Galatasaray Fener gibi 8 de 8 yapmış, beraberlik ve mağlubiyet almamış olsa medya bu kadar üstümüze gelmiyeceği gibi , fener i konu ettikeri kadar bizden bahsetmiyeceklerdi

Nitekim ; Keita , Elano , Rijkaard transferleri bir daum kadar gündemi meşgul etti .

Zaten son bir senedir spor gazetelerini yorumcuların rezillikleri için okuyorum .

Haa biraz Osman Tanburacı iyi yazıyor .
  • Diyelim ki Hıncal'ın dediklerinin hepsi çıktı, Galatasaray dahada kötüye gitti, Fener'den kadıköy'de tarihi fark yedi, sezonu kötü bir yerde tamamladı ve sezon sonunda da veya Hıncal'ın dediği gibi ondan daha öncede her zaman yaptığımız gibi teknik direktörümüzü yani Rijkaard'ı gönderdik. Yerine daha iyi kimi getireceğiz ki? Getireceğimiz kişinin şampiyonluk veya güzel futbol garantisi olacak mı? Gelecek yeni hocaya sistem oturtmaya zaman tanınacak mı? Bunların cevaplarını herkes biliyor aslında. Bunların(Hıncal ve diğer medya mensuplarının) tüm hedefleri Galatasaray'ın sistematik bir sistemsizlik içinde yol alması. Teknik direktör ismi A,B,C olmuş önemli değil. Kim gelirse gelsin Hıncal ve onun gibi düşünenler aynı tavrı sürdürecekler. Burada veya başka forumlarda Hıncal'a ağır hakaretler eden, içinden kötü sözler eden arkadaşlarda olacaktır. Bence bunada hiç gerek yok çünkü bu onlara(hıncal veya onun gibilere) gerektiğinden daha fazla değer verdiğinizi gösterir ve sonuçlar onların dediği gibi çıkarsada onlara daha çok bağlanmanıza ve onların görüşlerini daha çok dikkate almanıza yol açar.

• Hıncal yerden göğe kadar haklı Rijkaard konusunda..Ancak bazı futbolcularında bu takımda oynayacak kalitede olmadığını söyleyememiş.bu eksik kalmış.Caner, Mustafa Sarp, Uğur, bu takımda oynayamaz. Arda da en kısa zamanda aklını başına alıp profesyonel bir sporcu olduğunu tamamen unutup dolçe vita hayatına devam ederse , sanırım Bu sene ilk yarı bitmeden daha havlu atılır.
  • Bu adamı ciddiye alanlar var, ona üzülüyorum. Ama artık büyük çoğunluk onun ne olduğunu anladı. Birkaç yılı daha var. Ondan sonra 2. sınıf medyada çalışmaya başlar. Sonra da silinip gider.
  • 3-0 yenildikten sonra rijkaard'ın yüz ifadesine dikkat ettiniz mi bilmiyorum basın toplantısında. Çok sinirli ve üzgündü.

Adamda var bir cevher. Ama bence defans ve orta sahaya takviye istiyor bu takım. Rijkaard da bir yere kadar. TD'yi tefe koymak için çok erken bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

3-0 yenildikten sonra rijkaard'ın yüz ifadesine dikkat ettiniz mi bilmiyorum basın toplantısında. Çok sinirli ve üzgündü.

Adamda var bir cevher. Ama bence defans ve orta sahaya takviye istiyor bu takım. Rijkaard da bir yere kadar. TD'yi tefe koymak için çok erken bence.

hocam zaten transfer sezonunda boşuna mı coloccini,mensah gibi adamların ismi geçti .

valla coloccini olsa defansta işte o zaman bu maçlar olmazdı bence . hatta hiç sevmediğim meira bile servet ile daha iyi olurdu diye düşünüyorum

ayrıca hala rijkaard ı eleştirenler var ve onlara acayip gülüyorum . çünkü gözlerinde bir at gözlüğü öyle bakıyorlar maçlara .
  • Abi Rijkaard'ı yok sayın yerine kim gelecek şuanda alabileceklerimiz arasında ondan daha iyisini göremiyorum.
  • lig başından bu yana galatasarayın tüm lig maçlarını izledim, rijkard 2 farkı yakalamadan klübede rahat edemiyor, 1-0 ken bile suratında hep bir tedirginlik var, açın arşivleri izleyin tekrardan göreceksiniz, adam ciddi anlamda takımdan çekiniyor...

bu yıl bırakın istediği gibi çalışsın, en kötü yine 2. olcaksınız... çünki ligde başka takımım yok...

bu yıl için değil seneye gerekli yerlere gerekli transferleri yaptırıp takımı daada iyi hale sokacaktır, o da şuan takımda neyin eksik olduğunu iyi biliyor, görüyor...

elinizdeki T.D. kıymetini bilin, biraz sabırlı olun, yinede destek olun, 2. yıl itibari ile takımınız çok çok daha iyi hale gelecektir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Bu adamı ciddiye alanlar var, ona üzülüyorum. Ama artık büyük çoğunluk onun ne olduğunu anladı. Birkaç yılı daha var. Ondan sonra 2. sınıf medyada çalışmaya başlar. Sonra da silinip gider.

İnan bana, iki maç daha kötüye gitsin işler birçok kişi Hıncal'dan bile daha ağırlarını söylemeye başlayacak. Hıncal aslında bu tip kişilerin söyleyeceklerinin altyapılarını hazırlıyor. Bu konuda da işinde çok başarılı. Hıncal'ın bir avantajıda işlerin kötüye gitmesi halinde insanların onu daha çok dinleyecek olması. Şimdiden tüm başarısızlığın nedenlerini her zaman yaptığı gibi teknik direktörün üzerine atarak başka konuların, sorunların gölgelenmesini sağlıyor, insanları yanıltıyor.
  • bu adamı ortaköyde görüyorum hep bir daha görürsem yemin ederim laf edeceğim artık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.