Şimdi Ara

''GO HOME RİJKAARD'' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • go home sabrı sarioglu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang

go home sabrı sarioglu..

go home mustang
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli

lig başından bu yana galatasarayın tüm lig maçlarını izledim, rijkard 2 farkı yakalamadan klübede rahat edemiyor, 1-0 ken bile suratında hep bir tedirginlik var, açın arşivleri izleyin tekrardan göreceksiniz, adam ciddi anlamda takımdan çekiniyor...

bu yıl bırakın istediği gibi çalışsın, en kötü yine 2. olcaksınız... çünki ligde başka takımım yok...

bu yıl için değil seneye gerekli yerlere gerekli transferleri yaptırıp takımı daada iyi hale sokacaktır, o da şuan takımda neyin eksik olduğunu iyi biliyor, görüyor...

elinizdeki T.D. kıymetini bilin, biraz sabırlı olun, yinede destek olun, 2. yıl itibari ile takımınız çok çok daha iyi hale gelecektir,

Değerli forumdaşım; biz (GS taraftarları) zaten Rijkaarda çok güveniyoruz ve gelecek yıllarda da takımda olmasını istiyoruz. (en azında %90ımız böyle düşünüyor) Sabredemeyen biz değiliz ki:
    Hıncal ve türevleri.

"Gönderilmeli"ymiş. Peh!

Bunadı mı ne?

• ya ne diyor bu adam ya.saçmalamış yine.yıllardır dinlerim okurum bir tane t.d beğendiğini görmedim şimdiye kadar:D bıkmadı adam aynı şeyleri söylemekten yıllardır:D
  • ip.e basın bunuda yazın
  • ilginç bi tip bakalım bu yarın fatih terime neler yazcak onu da över kesin
  • adam barcelona da harikalar yarattı neden bizde de yaratmasın..sadece biraz zaman verilmeli ve bizim çocukların sisteme uyması gerekli..bu arada giovani dos santos'u almışız doğru mu..yoksa gene kolpa mı :)
  • Rijkaardın come new house Rijkaardının yeni evi artık Türkiye artık buralı bu adam gitmesini çok az kişi ister bende herkes gibi düşünüyorum Rijkaard kal baba
  • Ben bu adamın futbolun F'sinden anladığını düşünmüyorum, sadece konuşmaları ve yazıları ilgi çekici geliyor futbola eğlence yönünden bakan insanlar için.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.