Bildirim
Gmd ekran kafayı yiyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende de olmuştu ve ekranın altına dokunuyor un üst taraf işlem yapıyordu nadir de olsa sapitiyor kapasitif dokunmatigi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim bazen kapasitif hiç çalışmıyor Ekranı kapatıp açmayınca ekrana biri dokunuyor sanki aşağı yukarı internette kendi tıklıyor felan normal değil yani
custom romlarda var bu sorun. yapacak bir şey yok şimdilik. -
Arkadaşlar bilmedigimden sormak istiyorum custom rom yüklemenin artısı nedir eğer böyle problem yaşanıyorsa stock rom daha iyi değil mi?
Yada bu bahsettiginiz sorun stock romda da oluyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: lsengul
Arkadaşlar bilmedigimden sormak istiyorum custom rom yüklemenin artısı nedir eğer böyle problem yaşanıyorsa stock rom daha iyi değil mi?
Yada bu bahsettiginiz sorun stock romda da oluyor mu?
Olmuyor. Sık olan bir şey değil zaten. Gün içerisinde bir veya iki kere başıma geliyor. Ekranı açıp kapayınca gidiyor. Yazılım hatası. Ama bir çözümü yok şu an için. -
custom rom kullanıyorsan bu sorun çoğu romda var.stock romda bu sorun olmaz.custom romların çoğu ilk parti cihazları hedef alır diğer partilerde oyüzden sorun çıkıyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 20 Aralık 2013; 15:13:32 > -
Stock roma dönün işkenceden kurtulun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
allah sabır versin -
Stock Roma tamamen dönmek için bir konu varsa link bekliyorum arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: akin.eralp
Stock Roma tamamen dönmek için bir konu varsa link bekliyorum arkadaşlar
Aşağıdaki konuda Stock rom'a dönüşle ilgili tüm bilgiler vardır. Göz atmanızı öneririm
http://forum.donanimhaber.com/m_85280086/f_/key_sp%252Bflash//tm.htm#85352830 -
Bende de yapmaya basladı
İşlemci ısındıgında olusuyor bu hata bende.
rom'da nasıl bir yazılım/donanım varsa hiç bir işlemci ısısı gösteren uygulama çalışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saki3d -- 21 Aralık 2013; 9:11:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: akin.eralp
Arkadaşlar sanki biri telefonun ekranına dokunuyormuş gibi telefon çıldırıyor ara sıra bu bende mi oluyor bir tek yoksa sorun genel mi garantiye götürmeli miyim 2 ay oldu alalı
Bende muzik dinlerken oluyor cogu zaman muzik durdurma/baslatma dugmesi Ben dokunmadan baslayip kapaniyor,cok sinir bi durum
Genelde nemden oluyor. Ekranı temiz tutun. -
Nemle alakası yok bunun Ekranı kapatıp açmadan düzelmiyor bendeki soru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X