Bildirim
gmail.de uzantılı mail nasıl açarız ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
google.de den gir
_____________________________ -
tam anlayamadım bazılarının dediğine göre alman vatandaşı olmak gerekiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum _____________________________ -
gmail.de bildiğim kadarıyla google gurubuna ait değil. Üye olabilmen için ücret ödemen yada birinin tavsiye etmesi gerekiyor.
bence tavsiye etmem çünkü aptal bi mail sistemi kullanıyorlar SquirrelMail_____________________________ yarın daha kötü olacak, bu gün biraz gül -
davet edebilecek birisi varsa lütfen davet edin çok önemli benim içinn _____________________________ -
Google ile sayfanın ingilizceye çevrilmiş hali.
http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.gmail.de%2Freservierung.php&langpair=de%7Cen&hl=en&ie=UTF8
Buradan bir dene bakalım.
Posta kodu olarak Berlin-Lichtenberg 'a ait 10365 'i girmeyi dene. Geçerli bir posta kodu isteyeceğini düşünüyorum._____________________________ -
daha öncede ordan denemeler yaptım hiçbiri başarılı olmadı :( _____________________________ -
lütfen arkadaşlar bi akıl verin _____________________________ -
Sen derdini söyle, belki başka bir çözüm buluruz sana. _____________________________ -
gmail.de uzantılı mail açmak istiyorum. giriyorum o siteye ama almancamız yok gerçi private register formunu doldurdum ama bi sonuç yok anlamadım
_____________________________ -
yokmu bi fikri olan beylerr kimsede gmail.de maili bulunmuyormu ? _____________________________ -
nasıl açabiliriz ? _____________________________ -
sanırım alman vatandaşı olman gerekiyor. _____________________________ Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş. -
-
NE ypacan bunu yau
hiçmi mail adresi kalmadı
gmail.de@gmail.com al sana adres_____________________________ DH'ye beleş ALTIN danışmanlığı.
.Tıkla referansımdan üye ol.Uçak bileti alırken 10 tl indirim kazan.
Özel Mesajdan gelen sorulara cevap vermiyorum lütfen ilgili başlığa sorunuz.. -
önemli arkadaşlar bir yere üyeliğim var ve maili değişemiyorum o maili yazmışlar onu almam lazım.. _____________________________ -
yokmu konuya mutabık biri _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler