Şimdi Ara

GM Discovery müzik sesi kalitesi ve ses yüksekliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bu cıhazı bır magazada ınceledım yanlız ıcınde muzık olmadıgı ıcın sesını dınleyemedım..benım ıcın telefonda müzik sesinin kalitesi ve yuksekliği çok önemli..kulaklıktan gelen sesin yükseklik en azından kalabalık bir yerde etraftaki konusmaları duymamı engellemelidir...

    - deneyımlı arkadaslar kulaklıktaki sesin kalitesi ve yüksekliği hakkında yardımcı olursa sevinirim..özellikle örneğin ses yükseldikçe ses bozulması oluyormu?

    - ayrıca root yapmadan ses kalıtesını ve sesı arttırmanın yolları ve önerebılecegınız programlar varsa onlarıda yazarsanız sevınırım..

    teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halo80 -- 15 Ocak 2014; 21:22:15 >



  • DTS Sound tatmin edici bir hoparlör yerleştirmiş GMD'nin içine.

    Ayrıca "Netlik, Odak" gibi ayarlar da mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    DTS Sound tatmin edici bir hoparlör yerleştirmiş GMD'nin içine.

    Ayrıca "Netlik, Odak" gibi ayarlar da mevcut.

    hocam tesekkurler sızın yazılarınızı göruyorum peki ses yukseldıkce sesin kalitesinde bozulma cızırtı vs oluyormu? ses yukseklıgı vs nasıl? tabi bunları kendı kulaklığı ile degerlendırsenız sevınırım zaten ıyı bır kulaklıkla performans artışı olacaktır..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halo80

    quote:

    Orijinalden alıntı: nk061

    DTS Sound tatmin edici bir hoparlör yerleştirmiş GMD'nin içine.

    Ayrıca "Netlik, Odak" gibi ayarlar da mevcut.

    hocam tesekkurler sızın yazılarınızı göruyorum peki ses yukseldıkce sesin kalitesinde bozulma cızırtı vs oluyormu? ses yukseklıgı vs nasıl? tabi bunları kendı kulaklığı ile degerlendırsenız sevınırım zaten ıyı bır kulaklıkla performans artışı olacaktır..

    Kulaklık performansı hoparlörden çok daha iyi. Verdiği tok ve bass'lı ses inceden inceden kulak zarını oynatıyor. Fullediğinizde de düzgün eqo yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız. Ama full bas ve tiz ile biraz bozulabiliyor.




  • Telefonum şu an serviste ama incelediğimde önceki telefonuma göre (NOKİA C3-00) ses kalitesi olarak ta yükseklik olarak ta bass tiz ayrımı olarakta çok daha iyi. Bu telefonun ses kalitesine bir çok kişi eleştiriyor ama sanırım kendileri beats,bose ,harman kardon kullanıyorlar.
  • bass konusunda gerçekten iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlam bir kulaklık + Viper4Android anca kesiyor.
  • Telefonun ses kalitesini doğru ölçebilmek için elinizdeki referansların da doğru ve düzgün olması gerekir. Bazı kulaklıklar çok iyi bir modele sahip olsada bazı durumlarda yetersiz kalabilir. Telefonun ses kalitesini doğru analiz edebilmek için doğru araçlara ihtiyaç vardır.
    Telefondan istediğiniz ölçüde ses ve kalite almak istiyorsanız, doğru orantılı olarak kulaklık seçimini doğru yapmalısınız. Telefonun kendisi ile birlikte gelen kulaklığın bass refleksleri çok iyi olmasına rağmen 13kHz 16kHz aralıklarında başarılı sayılmaz. Genel itibariyle kendi kulaklığından çok birşey beklememenizi öneririm. Samsung marka telefonların kulaklıkları ile bir nebze de olsa daha yüksek kalitede bir ses elde edebiliyorsunuz. Ben müzik alanında çalışan biriyim ve cihazın ses kalitesi gayet başarılı. sadece dts sound efectleri kullanmamanızı ve yerine vyper4audio uygulamasını kullanmanızı öneririm. Bu şekilde ses kalitesini daha da yukseltebilirsiniz. iyi dinlemeler...




  • 5800dan geçtim, beni tatmin etmiyor ama belki de eqo ayarlarını doğru yapamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kalitesine önem veren biri olarak bu telefonun ses kalitesini kendim açısından pek tatmin edici bulmadım. Gerçi bir telefondan ne beklenebilir ki, ancak bundan önce kullandığım nokia c5-03 telefonum bundan daha çok tatmin ediyodu özellikle bassları. Orjinal kulaklığı ile değil kendi kulaklığım olan creative ep 630 kulaklığımla denediğimde yinede pek tatminkar olamadım özellikle basslarda tizle yeterli.
  • ben bu telefonun kulaklık sesine baya beğeniyorum bende ilk parti kırmızı kulaklık var + viper4android kurdum bas+netlik mükemmel derecede bana göre.
  • beyler önermıyormusunuz şimdi bu cihazı?
  • Kulaklık tavsiyesi almaya geldim beyler, ep630 iyi midir GMD ile kullanacam
  • Android muzik konusunda nokia nin eline su dokemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sülalem Raad

    Kulaklık tavsiyesi almaya geldim beyler, ep630 iyi midir GMD ile kullanacam
    eğer mp3 ü yüksek kalitede yada flac olarak dinlemiyorsanız ep 630 gümbürtüden ibarettir. 2 tane kullandım baslar aşırı abartılıdır. ama fiyatında alınabilecek bence tek kulaklıktır o da ayrı
  • Ya arkadaş telefon tamam inanılmaz iyi verdiğiniz parayı hak etme konusunda ama rica ederim müzik kalitesi iyi demeyin hele ki hoparlör kalitesi gülünç oluyor.Dostum eğer telefon hoparlöründen müzik dinleyeceksen uzak dur çünkü kötü. Anlamadım gitti kimse yediği yoğurda ekşi demiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoparlör berbat ya
    kulaklıkla idare ediyorum
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama zamanında CKS90 sonrasında CKS77 ve CKS77X kullandım. Sonrasında uzun süredir beklediğim Nokia Monster WH-920 model kulaklığı 79 liraya aldım. CKS90/77/77X üçlüsünden sonra asıl kalitenin bu olduğunu anladım. CKS90/77/77X'in bas konusunda ne kadar aciz kulaklıklar olduğunu anladım. Baslar çok cılız ve yapay geliyor. Hiç tatmin edici değil. Bas kulaklık diye aldım meğerse bas namına bir şey yokmuş onu anladım. Hatta WH-920'yi aldıktan sonra CKS77X'i kardeşime verdim yüzüne bile bakmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem iPhone'da hem Nokia'da denedim kalite olarak çok fark var arada. Diğer arkadaşım da CKS77 ve CKS77X kullandı. O da aynı şeyleri söyledi hatta başka bir kulaklık aldı o da. Bir daha da CKS almam. Kesinlikle Monster kalitesi kendini hissettiriyor. 230 liradan çıkmıştı şimdi indirime girmiş 79'a görünce affettmedim iki tane aldım olur da bozulur diye. Ama tavsiye ederim bu fiyata daha iyi bir kulaklık. CX300-400'den falan kesinlikle çok daha iyi.

    Normalde iPhone kullanıyorum ama Desire C alıcam sırf BeatsAudio deneyimini yaşamak için. :) Ucuz yollu buldum 60 liraya bakalım nasılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 24 Aralık 2016; 13:25:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile Discovery orjinal kulaklığı hem bas hem tiz sesler konusunda pek çok kaliteli kulaklığa taş çıkartır. Çok şaşırdım bende, telefon yanında verilen kulaklıklar içinde en iyisi belki de. DTS ses desteğini bu kulaklıkla tamamlamışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.