Şimdi Ara

Gm discovery GArantiye gitmesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben xperia rom kullanıyorum. Şarj soketim bozk galiba. Oynatmadan şarj almıyor. Elimde SP Flash tool ve orjinal rom bulunuyor. Win8 kullanıcısıyım. GN_MTK_USBDriver(Factory)_V1.1.0 i başarılı bir şekilde kurdum. Sp flash tool nasıl kuruluyor bi fikrim yok. Pili çıkarıp kabloyu takınca bişey olmuyor. lütfen yardımcı olun neleri yanlış yaptım neler yapmam lazım. PCye kabloyu açıkken takıyorum charged diyor ama usb şeçenegi gelmiyor. Acil Garantiye göndermem lazım lütfen yardımcı olun. Şarj kablom HTC kendi kablosu girmiyo artık :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar meraklanmayın ben garanti işlerini biliyorum. Eğer orjinale dönebilirsem bedava bir şekilde telefonum tamir olacak. Ancak orjinale nasıl dönücem yardımcı olun lütfen. (not : komşumdan win7 laptop aldım ondada olmuyor yani ben bilmiyorum ve yapamıyorum lütfen yardımcı olun :( )

Orijinalden alıntı: 4004

Sarj soketinden her turlu para alcaklar 100 lira.

ayrıca benimki şuan şarj alıyor kırık olmadığı sürece garanti kapsamındadır :D Ve telefoncular 25 liraya yaparken Karşıyaka Modafone ki en pahalıya yapan yerdir :D garantiye 100 liraya kimse yaptırmaz :D
  • arkadaşlar spam falan olarak algılayabilrsiniz ama öle değil gerçekten çaresizim. Telefonu pcye bağlayınca charged oluyor ama ne usbyi aç şeçeneği geliyor ne pc telefonu görüyor. Sp flash ile bi yere kadar geliyorum firmware ye tıklıyorum cancel aktif oluyor ama telefonu bataryasız pcxye takınca otomatik başlamıyor hiç bişi ama bataryayı takınca charged oluyor yani soket hala çalışıyor lütfen bilgisi olan biri yardım etsin[code][/code]
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.