Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: mstanley

evet beyler ya gm nin aldığı bir önlem yada güncellemeden sonra eski cwm recovery çalışmıyor ilk seferde çalışıyor sonra tekrar yeniden başlatıldığında çalışmıyor burakgonun hazırladığı cwm idi ,rom manger bizim cihaza cwm yüklemek için desteklemiyor birinin hazırlaması lazım burakgon da maalesef bu işleri bıraktı ama derseniz ki 2-3 sene beklerim ben hazırlarım pc müh yeni başladım herkese iyi günler...

Yok böyle bişey millet. General mobile bununla ilgili bir değişiklik yapmadı. Artık Discovery Customizer ile CWM kuramazsınız. Eğer CWM yazabilecek olan varsa bu cihaz için normal kullanmaya devam edersiniz ben desteği kestiğim için indirme linklerini kaldırdım tek olay bu. Mobileuncletools recovery'i yanlış partitiona kuruyor. Bizim cihazı tam olarak desteklemiyor eğer onu diyorsanız.

discovery son güncellemesinde dediğiniz gibi orjinal recovery üstüne cwm kurduğunuzda bir sonraki açılışta tekrar orjinal recovery ye dönüyor.ancak onu düzeltmenin yolu var.uzun zahmetli bir iş ama yapılıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mstanley

evet beyler ya gm nin aldığı bir önlem yada güncellemeden sonra eski cwm recovery çalışmıyor ilk seferde çalışıyor sonra tekrar yeniden başlatıldığında çalışmıyor burakgonun hazırladığı cwm idi ,rom manger bizim cihaza cwm yüklemek için desteklemiyor birinin hazırlaması lazım burakgon da maalesef bu işleri bıraktı ama derseniz ki 2-3 sene beklerim ben hazırlarım pc müh yeni başladım herkese iyi günler...

Yok böyle bişey millet. General mobile bununla ilgili bir değişiklik yapmadı. Artık Discovery Customizer ile CWM kuramazsınız. Eğer CWM yazabilecek olan varsa bu cihaz için normal kullanmaya devam edersiniz ben desteği kestiğim için indirme linklerini kaldırdım tek olay bu. Mobileuncletools recovery'i yanlış partitiona kuruyor. Bizim cihazı tam olarak desteklemiyor eğer onu diyorsanız.

Evet mobileuncletools yanlış yere kuruyor değiştirmişler heralde partitionları çünkü yeniden başlattıkktan sonra orjinal recoverye sıfırlıyor.

• arkadaşlar indirme linkini verebilecek olan varmı acaba göremedimde
  • Hocam lütfen desteği kesmeyin Adam gibi rom yok başka :(
  • !!!!!!!!ÖNEMLİ!!!!!!!!!!!!! ORJINAL YAZILIM GELDI !!!!!!!!!!!!!!!!

Düzgün orjinal yazılımı yayınladım. Ekranında yanıp sönme sorunu olan arkadaşlar ve ota ile güncelleme yaptığında sorun olanlar için. Ayrıca bundan sonra orjinal yazılıma dönmek için sadece ama sadece bunu kullanın. Eğer başka birşey kullanırsanız bu benim mesuliyetimde değildir. Bu yazılımıda başkasının neden olduğu bir mağduriyeti gidermek için sizlerle son kez paylaşıyorum. Böyle olması benimde hoşuma gitmiyor ama mağduriyetim sizin sandığınızdan daha büyük. Bu insanlar yüzünden sağlığımdan oldum. Kendinize çok iyi bakın ve burdaki tüm iyi niyetli insanlar hakkınızı helal edin.

Servisin kurduğu sürüm olan en düzgün haliyle v6000 sürüm orjinal yazılımı indirmek için tıklayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 22 Eylül 2013; 21:00:07 >

• burakgon kullanıcısına yanıt
    Sende hakkini helal et kardesim, daha cok senin hakkin gecti bize. Her sey icin tesekkurler gitmen bizi cok uzuyor. Umarim insanlarimiz bir gun elestiri yapmayi ogrenir.

Sevgiyle kal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni özellikler gelen stock rom mu?

• 1 Büyük adamı yediniz yazıklar olsun sizin gibilere..

• pinokyotr kullanıcısına yanıt
    Hiç istemedigim bir şey o konusanlar cıksınlar bize rom yapsınlar bir v2 stockrom dediler o bile sorunlu çıktı hadi gel düzelt dur.

• quote:

!!!!!!!!ÖNEMLİ!!!!!!!!!!!!! ORJINAL YAZILIM GELDI !!!!!!!!!!!!!!!!

Düzgün orjinal yazılımı yayınladım. Ekranında yanıp sönme sorunu olan arkadaşlar ve ota ile güncelleme yaptığında sorun olanlar için. Ayrıca bundan sonra orjinal yazılıma dönmek için sadece ama sadece bunu kullanın. Eğer başka birşey kullanırsanız bu benim mesuliyetimde değildir. Bu yazılımıda başkasının neden olduğu bir mağduriyeti gidermek için sizlerle son kez paylaşıyorum. Böyle olması benimde hoşuma gitmiyor ama mağduriyetim sizin sandığınızdan daha büyük. Bu insanlar yüzünden sağlığımdan oldum. Kendinize çok iyi bakın ve burdaki tüm iyi niyetli insanlar hakkınızı helal edin.

Servisin kurduğu sürüm olan en düzgün haliyle v6000 sürüm orjinal yazılımı indirmek için tıklayın.

olayi bilmiyorum ama belliki yardimsever bir arkadassin ve seni ciddi anlamda uzmusler ayip etmisler hakkim yoktur ama varsada helal olsun.

Arkadaslar burak hocamin paylastigi orjinal romuroot vs kaldirmadan direk üstadin dedigi programlami yukluyorz ve sonucunda root vs kalmiyormu servise sorunsuz bir sekilde yollayabilirmiyiz?

• Evet Burak Hocama teşekkürlerle upload etmiş olduğu ROM'u yüklemiş bulunuyorum. Yazılım cihazı UnRoot hale getiriyor. Açılış ekranında beliren gırpışmalar-flicker efektleri yok olmuş durumda. (Allah razı olsun Burak Hocadan) OTA ile güncelleme(On The Air- İnternetten güncelleme) sorunsuz. Güncelleme sonrası açılışta gırpışma yok. Nihayet bu yazılımı yükleyip cihazı unrootsuz ve orjinal recoverysi ile servise gönderdiğinizde hiç bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Haa telefonunuzu fabrika ayarlarına çevirip öyle gönderin ne olur ne olmaz?
    Gelelim şimdi videosal gırpışmalara; (Gırpışma ile başımız dertten hiç kurtulmayacak herhal)
    Kendi çektiğimiz videoyu açıyoruz.Bu sırada sistem ayarlarından pil sekmesinden CPU güç tasarrufu açık olsun, videomuzu izlerken o da ne ara sıra bize göz kırpıyor. Hele ki Ses açma kısma düğmesi ile oynadığımızda resmen bir sağ bir sol gözünü kırpıyor. Pil kısmından CPU tasarrufunu devre dışı bırakınca gırpışmalar hatırı sayılır derecede azalıyor. 10 gırpışmadan 1-2 gırpışmaya iniyor.(Kıyaslamak bakımından) Ama tamamen yok olmuyor.(Bir test edelim iyicene)
    Youtube gelince CPU tasarruf modunda yine nadiren gırpışmalar var ancak çerçeve dışına taşmamaya başlamış biraz toparlamış TELPA durumu galiba. CPU tasarrufu kapanınca ise yine gırpışmalar bayağı bir yok oluyor.
    Harici ve çektiğim videolarda MX player deneyeyim dedim.Donanım çözücü kullanınca gırpışmaya devam. Yazılım çözücüye geçince bayağı bir kayboldu.Hele yazılımsal çözücü ayarlarından kaç çekirdek kullanılsın sorusunu 4 diye işaretleyince yine gırpışmalar bayağı bir kayboldu ama tamamen gitmediler.
    Peki gırpışmalardan hiç kurtulabildinmi aristotheles hoca derseniz evet ama şöyle;
    -Burak hocamın verdiği 1.Orjinal stok rom'da hiç gırpışma mırpışma görmedim. Ama güncelleme sorunu olduğu için, sorun benden kaynaklı idi sanırım.Güncellemem menüde bazı kelimeler İngilizce'de olsa kullanırım farketmez yeterki gırpışmalar defolsun tercih meselesidir.
    -Yine Burak Hoca'mın verdiği GamerzRom Secret v2.0'da da gırpışma mırpışma yok. Ancak onda da kartı kestirip 1.micro sd yuvasına takmazsanız 3g yerine E kullanırsınız.
    Allah bin kere razı olsun Burak Bey'den riskli olduğunu bildiğimiz işe kendimiz bile bile girdik feveranda etmeyelim diyorum. Mecbur olmadığı halde saatlerini bie harcayan Burak kardeşime de teşekkürü bir borç bilirim.
    Şeytan;(Acaba tekrar Burak kardeşinin verdiği 1.stok roma dönsen ve OTA güncellemesi denesen ne olur?) dedi.
    Hepinize sevgilerimi ve saygılarımı sunarım.
    Haa şunuda ilave edeyim 15 sefer yükleme yaptım. Bunun ilk seferlerinde sanırım CWM yüklemeleri arada SPFlash varmıydı hatırlamıyorum IMEI silinmesi hiç yaşamamıştım. Son 5 yüklememde her seferinde IMEI recovery yapmak zorunda kaldım.Allahtan iki üç çeşit yedeğini almışım. (Mobileuncletool ve Discovery Customizer ile)Aman gurban olduklarım IMEI yedeğiniz muhakkak alın. PC'nizde,Cloudunda,Flash belleğinizde her yerde saklayın bir kopya. Gerçi olmasa da Mobile Tools Amca bize tekrar IMEI yazma güzelliği yapıyor ama olsun deneME-yanılMA. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristotheles -- 22 Eylül 2013; 23:51:52 >

• cwm yi kalıcı yapmak zor değil mobileuncle ile kurduktan sonra direk cwm ye girin daha sonra reboot System diyince zaten sizi uyarıyor sistem kendi recovery sini kurmak istiyor engellensin mi diyor sadece bunu engelliceksiniz öyle çok zor bi işlem yok yani ortada. Tabi ben cwm 6.0.28 de bu menüyü görüyorum eski cwm lerde bu olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadeve -- 23 Eylül 2013; 9:19:27 >
  • konuyu tam olarak okuyamadım, ama cihaz üzerinde yüklü olan nexus edition 'dan stock roma ilk sayfada daha önce yazan anlatım ile dönüş yaptım. güncellemeyi kurdum, şu an benim kullanma şeklime göre bir sorun yaşamıyorum. benim daha önceki anlatıma göre yaptığım stock roma dönüş ile cihazın root u kalkmamış mı oluyor. yani benim cihazım halen rootlu mu?

kusura bakmayın vaktim olmadığı için okuyamadığımdan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Şimdi farkettim de nexus 2.0da yüz tanıma kilidi yok? Ziple flaşlanacak şeyi falan var mı?

Hiç mi bilen yok? Bi kilit için orijinale dönmem ama yüz tanıma lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadeve

cwm yi kalıcı yapmak zor değil mobileuncle ile kurduktan sonra direk cwm ye girin daha sonra reboot System diyince zaten sizi uyarıyor sistem kendi recovery sini kurmak istiyor engellensin mi diyor sadece bunu engelliceksiniz öyle çok zor bi işlem yok yani ortada. Tabi ben cwm 6.0.28 de bu menüyü görüyorum eski cwm lerde bu olmayabilir

Hocam kullandığınız recoveryi paylaşmanız mümkün mü?
  • Hanıma da yeni cihaz aldık bugün. Baktım v6000 yüklü ama gırpışma aynen devam. Yine çözüm olarak mxplayer yükledim, yazılım çözücü yaptım. Ayarlardan 4 çekirdek seçtim. Telefon ayarlarından cpu tasarrufunu kapadım. Şimdilik tamam. Ama bu gırpışma yeni partide kronik. Telpa ya bu konuda yazmayı düşünüyorum. Sizde yazın lütfen.

• v6000'i yandiskten başka bir yere yükleyip link atabilecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

quote:

cwm yi kalıcı yapmak zor değil mobileuncle ile kurduktan sonra direk cwm ye girin daha sonra reboot System diyince zaten sizi uyarıyor sistem kendi recovery sini kurmak istiyor engellensin mi diyor sadece bunu engelliceksiniz öyle çok zor bi işlem yok yani ortada. Tabi ben cwm 6.0.28 de bu menüyü görüyorum eski cwm lerde bu olmayabilir

Yeni aldığınız cihazda mı bu sorun var? :O
  • quote:

!!!!!!!!ÖNEMLİ!!!!!!!!!!!!! ORJINAL YAZILIM GELDI !!!!!!!!!!!!!!!!

Allah bin razı olsun senden hocam

seni telpaya almak lazım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

quote:

Orijinalden alıntı: erimemre

quote:

Yeni aldığınız cihazda mı bu sorun var? :O

Sorunum yok ama olmasını istemiyorum güncelleme yapacam da.

• 
Sayfa: önceki 338339340341342
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.