Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reacti0n

beyler xperia rom ve nexus v2 kullananlar hangisini tavsiye eder? ya da bunların dışında örneğin secret rom v2 vs. genel olarak hepsini kullanmış biri varsa o hangisini tavsiye eder? deneyebilmemiz için secret v2'nin linki elinde olan varsa paylaşabilirse çok iyi olur. burak hocam tüm romlarını kaldırdı sanıyorum artık bulmamız biraz şansa kalmış gibi.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adam

http://yadi.sk/d/ckMh3cHB9kCpt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 25 Eylül 2013; 18:29:22 >
  • hocam 2.0 var mı elinizde. 2.2 versiyonu bu. teşekkür ederim ayrıca.

• Hocam her sorunuma yardım etmişsiniz teşekkürler.Gps'le yazdığınızı okuyorum fakat roma gelirsek cwm dil paketi lazım değil mi burakgon silmişti diye biliyorum rom için daha önce hiç rom kurmadım acemiyim rom konusunda.
  • Arkadaşlar, ben daha sonra rom kurarım diye diskime aktarmıştım orada duruyordu.
    Ben hala stock kullanıyorum, maalesef custom rom hiç yüklemedim, neden derseniz bana göre sorunsuz rom çıkmadığından uğraşmak istemedim.

yamayı da kaydetmişim fakat dediğim gibi kurmadımhttp://yadi.sk/d/uoLMYSzK9uEqy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Arkadaşlar, ben daha sonra rom kurarım diye diskime aktarmıştım orada duruyordu.
    Ben hala stock kullanıyorum, maalesef custom rom hiç yüklemedim, neden derseniz bana göre sorunsuz rom çıkmadığından uğraşmak istemedim.

sorunsuz rom anlayışıma göre nexus v2 çıkmıştır ve halen sorunsuz kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgiye aç adam

Hocam her sorunuma yardım etmişsiniz teşekkürler.Gps'le yazdığınızı okuyorum fakat roma gelirsek cwm dil paketi lazım değil mi burakgon silmişti diye biliyorum rom için daha önce hiç rom kurmadım acemiyim rom konusunda.

Boşverin hocam hiç bulaşmayın o zaman...
    Çünkü yanlış bir şeyler yapınca toparlaması zor oluyor, hani destek veren arkadaş desteğini kesmese de (ya da desteğini kesmesine neden olunmasa da) devam etseydi o zaman rom yükle orijinale dön, rom yükle orijinale dön diye diye olayı kavrardınız. Olası sorunlarda o veya daha tecrübeli arkadaşlar hemen yardımcı olurlardı.
    Ama dediğim gibi dertsiz başınıza dert almayın orijinal romun eksik bir yanı yok...

NOT: Gerçi ben Nexus v2 romu kullanıyorum o ayrı

• haviconi kullanıcısına yanıt
    Nasıl stock rom düzgün Çok fazla pil yiyor en büyük eksisi bu ama artık bekliyoruz düzgün açıklamaları bir şey olursa yükleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanwap

quote:

Arkadaşlar, ben daha sonra rom kurarım diye diskime aktarmıştım orada duruyordu.

Nexus v2 link var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: simaros

quote:

quote:

Nexus v2 link var mı

yokmu ... kullanıyorum işte... nexusv2 . sanırım burak ( iyisiyle kötüsüyle emekleri için teşekkürler ) sinir yapınca silmiş linkleri vs , daha önce indirenlerden bulunabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 26 Eylül 2013; 19:25:35 >

• hocam bu yamanın romuda var mı elinizde. secret rom v2 yani. bu türkçe yaması sanırım doğru muyum.

• Nexus v2 isteyen arkadaşları şöyle alalım ;)

http://yadi.sk/d/gg5GBYAK9WfL7

• quote:

Orijinalden alıntı: simaros

quote:

quote:

Nexus v2 link var mı

Arkadaşlar .Bütün custom room lar (Burakgon ve cyber71khan ) hocanin yaptigi.hepsi bende a dan z ye var. Şuan seyahat halindeyim hafta sonu hepsinin linkini verebilirim.

• Beyler bu yeni verilen linkler güzel hoş, veren arkadaşlar da sağolsunlar ama telefondan cwm recovery üzerinden install from sd card'ı seçip yükleyebilir miyim bu romları? Önceden öyle yüklüyodum ama şimdi yöntem değişmiştir belki diye soruyorum

• ozanparlak O kullanıcısına yanıt
    hocam elleriniz dert görmesin. bunları kullandıysanız tavsiye edebileceğiniz var mı diye sorayım birde son kez.

• sistem aynen devam...
  • quote:

sistem aynen devam...

Peki teşekkürler. Şarj kullanımı olarak rn iyisi hangisi peki? Bir de ben stock romda gravity box kullanıyorum, ayarlar>pil'e girmeye çalıştığımda girmiyor. Hangisinde bu sorun çıkmaz?

• Şimdi telefonun 1gb lık uygulama yükleyebileceğimiz hafızası var. Uygulama bölümünden boş ve dolu hafızayı topladım 1008 mb çıkıyor. Üşenmedim telefonda bulunan uygulamaların hafızasını topladım tam olarak 556,582 mb çıktı. Şu an telefon 870 mb dolu hafıza 138 mb boş hafıza gösteriyor. 870-556,582=313,418 mb arada fark var bu 313,418 mb daha boş olması gerekirken neden 138 mb boş gözüküyor? İnternette okuduğuma göre bunlar apk dosyalarıymış öyle yazıyor eğer öyleyse nerede depolanıyor bu apk dosyaları onları silsem bişey olur mu? Gerçe nerde depolanıyor bilmiyorum orası ayrı bir konu boş yere 313 mb hafıza harcıyorlar. yani 313,418+138=451,418mb boş uygulama hafızası olması lazım. Birde telefonda bulunan 1,75 gb lık bölüme oyunların sd kart dosyalarını atamazmıyız? Atılabiliyorsa nasıl yapabilirim?
  • gravityin customların hicbirinde sorun oldugunu hatırlamıyorum. suan nexus v2 de gayet memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.