Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklı veya haksız olduğunuz yerler var. Fakat çok önemli bir şeyde yanlışınız var, bu adam rom yapmak zorunda falan değil. Ben gördüğümü söyleyeyim, genelde nazik cevaplar veriyor, biri sinirlenmiş hakaret etmişti, pardon kusuruma bakmayın vs diye cevap yazmıştı burak.. Hiç düşünmüyorsunuz belli ki, belki adamın cevap yazmaya vakti yok? O an forumda gözüküyor olabilir, ama bi yandan da kız arkadaşıyla konuşuyor belki adam? Her şey olabilir yani. Rom gelmedi kaç haftadır diye adama bu kadar laf sokmak fazla olmuş bence, isterse direk konuyu bile silebilir yani, zorunda değil ki..

Ayrıca önceki mesajlarınıza baktım, xperianın çok şarj yediğini söylemişsiniz ve herkes şaşırmış buna.. Sizin telefonda sıkıntı, ya da kalibrasyon sorunu falan herhalde, bilemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carbon Fiber

Haklı veya haksız olduğunuz yerler var. Fakat çok önemli bir şeyde yanlışınız var, bu adam rom yapmak zorunda falan değil. Ben gördüğümü söyleyeyim, genelde nazik cevaplar veriyor, biri sinirlenmiş hakaret etmişti, pardon kusuruma bakmayın vs diye cevap yazmıştı burak.. Hiç düşünmüyorsunuz belli ki, belki adamın cevap yazmaya vakti yok? O an forumda gözüküyor olabilir, ama bi yandan da kız arkadaşıyla konuşuyor belki adam? Her şey olabilir yani. Rom gelmedi kaç haftadır diye adama bu kadar laf sokmak fazla olmuş bence, isterse direk konuyu bile silebilir yani, zorunda değil ki..

Ayrıca önceki mesajlarınıza baktım, xperianın çok şarj yediğini söylemişsiniz ve herkes şaşırmış buna.. Sizin telefonda sıkıntı, ya da kalibrasyon sorunu falan herhalde, bilemem..

şarj olayı bende defalarca kalibrasyon yaptığım halde öyle oldu, mesajımda da belirttim fakrlıysa söyleyin diye. durduk yere kimseye laf etmem. bi batarya kalibrasyonu yapaman adam da değilim. yoksa hiç yazmazdım bile.
    şimdi bu adam rom yapmak zorunda mı? evet zorunda, eğer reklam projesi varsa senin benim işe gitmem kadar zorunda. ego tatmini varsa daha da çok zorunda =) ayrıca yaptığı çok birşey olduğuna açıkçası inanmıyorum.
    girip cevap yazdığını söylüyorsunuz peki her 10 kişiden 9unun ne zaman çıkacak dediği sayfalarda nasıl onuncu kişiyi bulup o mesajlara defalarca cevap verdi de bu kadar insana "belli değil" bile diyecek zamanı bulamadı? buna dikkat çekerim.

edit : he bu arada tam anlamadım ama galiba para gönderenler de olmuş buraka. ilk başlarda istemiyom demiş sonradan kabul etmiş biraz nazlandıktan sonra. ben mi yanlış anladım? bunlar hiç mi kafanızda ışık yakmıyor? burakı suçlamıyorum, kimseden zorla para almamıştır sonuçta. fakat bankalar da zorla almaz, camilere bağış isteyen imamlar da zorla almaz, okul aile birlikleri de zorla almaz...
    demek istediğim "rom yapmak zorunda değil" cümlesi üzerinde biraz daha düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prometuth -- 16 Eylül 2013; 1:52:29 >

• Başlarda iyidide bozdu artık aslında tam anlamıyla rom yaptığı söylenemez.Q800 veya A116 gibi cihazlarin çin kaynaklı custom romlarına ulaşıp portluyor bir kaç kısa ayar vs sonra bize sunuyor hakkını yememek gerek customizer filan bayağı emeği geçti telefona ancak işin açıkçası artık reklama döndüğünü düşünüyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepiniz söylediklerinizde haklısınız, özellikle de @Turgay Nalbant arkadaşımız...
    Bende haftalarca sustum birşey demedim yeri gelmişken söylemek istedim...

Buradaki problem şu, çok fazla rom var ve hepsini aynı kişi yapıyor. Doğal olarak da her rom da bir sıkıntı veya eksiklik var.
    Halbuki bir yada iki (en fazla) rom olsa ve bunlar üzerinde sürekli sorunlara ve isteklere yönelik çalışmalar olsa ve güncellemeler yapılsa daha doğru olacaktı.
    Elbette ki 10 farklı rom olsun ama 7-8 farklı kişi yapmış olsun, bundan önceki cihazım Jiayu G3 idi biraz araştırın kaç farklı rom var ve kaç farklı kişi yapmış.

neyse ben zaten şu ana kadar custom rom yüklemedim, macera aramadım hep bekledim çok az sorunsuz bir rom çıkar mı diye olmadı. biraz daha bekleyelim...
  • sağolun.tşk.ardından dolphinde kurdum... bu flash player settings ayarında yerel depolamayımı seçeçeceğiz yoks eş destekli ağ iletişimi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecelle123 -- 16 Eylül 2013; 10:24:09 >
  • Yazdıklarına katılıyorum. Aynı tespitleri ben de yapmıştım, yazmaya usenmistim.

Ben şu anda hala i9000de kullandığım cyanogenmodu arıyorum. Burak arkadaşın romlariyla bir heves kuruyorum aynı kararlılığı bulurum diye fakat şimdilik orjinal rom en iyisi gibi...

• Arkadaşlar bu ROM'u CWM ile değil de android'in kendi recovery menüsünden kursam bi sıkıntı olur mu?

Cihaz şu an açılmadığı için CWM de kuramıyorum çünkü.
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar yorum yapmak eleştiri yapmak kavramını yanlış yorumluyorsunuz.

Burak rom yapıyor kafasına göre, karşılığında bir şey beklemeden. Ypatığı romlar iyidir kötüdür bu konuda yorum yapılabilir, düşüncelerinizi söylersiniz; bunlar yorumdur eleştiridir. Ancak, romları ne zaman yayınlayacağını söylemiyor, reklam yapıyor demek eleştiri sınırını aşıyor.

Birileri para göndermiş adam da kabul etmiş bu durumda birşeyler yapmak zorunda değil adam. Bir çok bedava programda donate bölümü vardır, programı kullanırsın seversen programcısına para verirsin. Bundan sonraki yapacağı işlerde söz sahibi olmak için ödenmez o para, şu anda kullandığın programı sevmişsindir ve karşılığı olarak adama para verirsin.

Forum açmış becerememiş nasıl programcıymış. Forum açmak ile programcı olmak arasında bir bağlantı yok ki. Programcılık bambaşka bir alan, forumu herkes açabilir, bedava hostin kullandı adam doğal olarak çok kişi bağlandığından kotayı aştı forum kapandı. Bu işlemin programcılıkla en ufak bir ilişkisi yok.

Romları beğenmezsen kullanmazsın. Ya da kullanırsın eksiklikleri vardır buradan yazarsın. Ama romu yapan adama bundan sonra şu şekilde rom yap, ne zaman yayınlayacağını haber ver gibi şeyler söyleme hakkın yok.

Reklamını yapıyor demek de saçma. Yapacak tabii ki. Androidde ya da herhangi bir programlama dilinde "Hello world" yazıp yayınlasam her yerine reklamımı koyarım. Hepimiz de koyarız. Adam birşeyler üretiyor (port yapıyor ya da yenisini yazıyor her ne yapıyorsa sonuçta bir üretim var elinde) yapacak tabii ki reklamını. Başarılı olduğunu hissetmek için yapıyor zaten yoksa ne diye bizle uğraşsın yapar kendi kullanır kimseye de kullandırmaz.

Sonuç itibariyle emek var ve emeğe saygı duymak lazım. Eksik bir şey görüp söyleyenlere değil sözlerim. Tabii ki eleştiri olacak, birşeyleri nette paylaşıyorsan eleştiriye de hazır olacaksın demiştim daha önce burak arkadaşa zaten. Ancak eleştiri sınırını da aşmamak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgay Nalbant

quote:

Haklı veya haksız olduğunuz yerler var. Fakat çok önemli bir şeyde yanlışınız var, bu adam rom yapmak zorunda falan değil. Ben gördüğümü söyleyeyim, genelde nazik cevaplar veriyor, biri sinirlenmiş hakaret etmişti, pardon kusuruma bakmayın vs diye cevap yazmıştı burak.. Hiç düşünmüyorsunuz belli ki, belki adamın cevap yazmaya vakti yok? O an forumda gözüküyor olabilir, ama bi yandan da kız arkadaşıyla konuşuyor belki adam? Her şey olabilir yani. Rom gelmedi kaç haftadır diye adama bu kadar laf sokmak fazla olmuş bence, isterse direk konuyu bile silebilir yani, zorunda değil ki..

şarj olayı bende defalarca kalibrasyon yaptığım halde öyle oldu, mesajımda da belirttim fakrlıysa söyleyin diye. durduk yere kimseye laf etmem. bi batarya kalibrasyonu yapaman adam da değilim. yoksa hiç yazmazdım bile.
    şimdi bu adam rom yapmak zorunda mı? evet zorunda, eğer reklam projesi varsa senin benim işe gitmem kadar zorunda. ego tatmini varsa daha da çok zorunda =) ayrıca yaptığı çok birşey olduğuna açıkçası inanmıyorum.
    girip cevap yazdığını söylüyorsunuz peki her 10 kişiden 9unun ne zaman çıkacak dediği sayfalarda nasıl onuncu kişiyi bulup o mesajlara defalarca cevap verdi de bu kadar insana "belli değil" bile diyecek zamanı bulamadı? buna dikkat çekerim.

edit : he bu arada tam anlamadım ama galiba para gönderenler de olmuş buraka. ilk başlarda istemiyom demiş sonradan kabul etmiş biraz nazlandıktan sonra. ben mi yanlış anladım? bunlar hiç mi kafanızda ışık yakmıyor? burakı suçlamıyorum, kimseden zorla para almamıştır sonuçta. fakat bankalar da zorla almaz, camilere bağış isteyen imamlar da zorla almaz, okul aile birlikleri de zorla almaz...
    demek istediğim "rom yapmak zorunda değil" cümlesi üzerinde biraz daha düşünülebilir.

Dediklerinize cevap olarak bir ustteki mesajin aynisini yazacaktim neredeyse, ama katsuk123 nickli arkadas once davranmis.

• Merhaba,
    Pil omru konusunda turgay_nalbant a katiliyorum.
    Onlarca gun nexus kullandiktan sonra stock roma dondum. 4 gundur kullaniyorum ve power saver modunda 2 gunu rahat goruyorum.
    Aslinda stock guncelleme ile birlikte hic fena olmamis. Gayet gideri var . bunu kullanicam ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: mecelle123

sağolun.tşk.ardından dolphinde kurdum... bu flash player settings ayarında yerel depolamayımı seçeçeceğiz yoks eş destekli ağ iletişimi mi ?

boşver dolphini çok şarj yiyor ağır..
    boat browser yükle yağ gibi akıyor çok az şarj yiyor.
  • aynen boat browserde güzelmiş..dolphine göre hızlı biraz.pro versiyonuda ücretsiz olsamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecelle123 -- 16 Eylül 2013; 15:38:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prometuth

quote:

Alıntıları Göster
    Ufkumuzu açan arkadaşlara teşekkür ederiz...

Reklam veya başka bişey adam rom yapıp yararlı şeyler yaptı mı? yaptı. Eleştiriden öte gidemeyen arkadaşlar bize bu konuda ne gibi yardımlar sağlayabilirsiniz? Anladığım kadarıyla minimum...

Ben göz takipli video playeri orjinal romda da kullanmak istiyorum, madem eleman sadece portluyor hadi portlasanıza o zaman?

Eleştirmek iyi birşey ama anlamsız, zamansız ve faydasız eleştiriye gerek yok ki. Adam reklam için yapsa dahi bu işi şu anda ücretsiz yapıyor. yani adamın bize zararı sıfır olduğu halde faydası çok fazla.

Adam reklam yapıyo ya da gm nin gözüne girmek için rom portluyo onu yapıyo bunu yapıyo vsvs. Sonuçta son kullanıcıya distributörden daha fazla yardımı dokunuyor.

Eleman şimdi Nalbantın yazısı ve diğerleri yüzünden gm discovery ye desteğini çektiğini yazmış. Şimdi daha mutlu musunuz? Bize onun yaptığı reklam amaçlı romlardan onda birini yapacak mısınız?

Yapmayacaksanız bu eleştirinizi özel mesajla arkadaşa göndereceksiniz ve o da size cevap verir vermez, sizin kişisel kanaatinin yüzünden biz mağdur olmak zorunda değiliz....

adam sanki maaşlı işçiniz gibi konuşmuşsunuz sonra önce istemedi sonra para filan aldı muhabbetine girmişsiniz ayıptır koca adamlarsınız, altı üstü telefon romu olayı bu kadar gereksiz konulara taşımaya gerek yok.

bu maceralara girmek istemeyen arkadaşlar zaten kenarda duruyor, bu işe girip te karşılıksız iş yapanları yaftalayarak durdurmaya çalışmakta bizim millete has bi özellik olsa gerek...

• Bu şikayet edenlerin hangisi ROM cikariyor acep buna cevap verin
    Madem sustunuz sustunuz simdi icinizi dokuyonuz hic kullanmadiniz burakgonun romlarini

• quote:

Orijinalden alıntı: mecelle123

aynen boat browserde güzelmiş..dolphine göre hızlı biraz.pro versiyonuda ücretsiz olsamış

pro ya gerek yok ya free sorunsuz.
  • Sizin yüzünüzden adam desteğini kesti şimdi sevinin burağın romunu kullanınca kullanıyorsunuz tam iki yüzlülük yapıyosunuz yok oymuş yok bu sorun varmış kullanmayın o zaman adam zorlamı kullandırıyo yok adama hırsız muamelesi yapıyor sen kendine bak oyle konuş kullanmassın çekip gidersin....

• sonra stock roma dönme imkanı yokmu garantimiz ne olacak
  • %90'ı doğrudur ;) çoğu geliştirici bunu para kazanmak,rant sağlamak için zaten yapmıyor. haliyle bu işi yapan adam hobi tarzında ya da kendini geliştirmek amacıyla yapar. bugün şunu çıkarcam deyip ardından hiç haber,ses seda yoksa saatlerce forumda takılabiliyosa bu insan onlarca bekleyen insanı pek kaaleye almıyor demektir,saygısızlıktan başka bişey değildir. amaç burda yardımcı olmaksa insanları burda saatlerce günlerce bekletmemek gerekir. zamanında bizde yaptık bu rom işini böyle bişey yaşatmadık kimseye ( vf945 kullananlar beni tanırlar ) . bu ballandırma laflarına hiç girmeye gerek yok arkadaşın dediği gibi herşey ortada. tabiki burak'ın bu telefona çok emeği olmuştur emeğe her zaman saygımız var ama devamı böyle olmamalıydı..
  • Arkadaşlar gravity boxu nasıl yüklerim yardımcı olur musunuz?
  • Normalde üç çekirdek kullandığı doğru mu? Rom kurmadan dört çekirdek için zıp vardı mı?

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.