Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2191921&d=1376620105

Google maps i buradan indirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Mobile Discovery için yepyeni Emotion 1.6 arayüzüyle beraber Huawei Orjinal ROM v1.0 bugün yayında olacak

Diye yazmış Burak hoca
  • Hocam eger Huawei Rom gelirse anlaki Rom uçuşa gececek demektir. Telefona kanat takmak gibi birşey. o da çift hat destekli ROM dur. Android 4.2.1 dir.çok felaket birşeydir. Anlatmakla bitmez. En iyisi Burak hoca paylaşşsın da deneyek ve görek canlı canlı.
  • bekliyoruz burak yapabilecegim birşey varsa forumda bu işten anlayan arkadaşlar vardır sanırım bir el atarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tankutarda

General Mobile Discovery için yepyeni Emotion 1.6 arayüzüyle beraber Huawei Orjinal ROM v1.0 bugün yayında olacak

Diye yazmış Burak hoca

nerde yazdı yav göremedim ben diğer forumda da göremedim
    Ama evet bomba bir rom olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 15 Eylül 2013; 17:46:56 >
  • Discovery için yepyeni bir ROM! diye başlık atmış orada yazıyo
  • Kaç saattir bekliyorum sayfayı yenile diyip duruyorum :)

bu romla gerçekten uçucak telefon bakalım uyumu nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tankutarda

Kaç saattir bekliyorum sayfayı yenile diyip duruyorum :)

bu romla gerçekten uçucak telefon bakalım uyumu nasıl olacak

Konu olarak değil duyuru olarak yaptığı için gözümden kaçmış merakla bekliyoruz bakalım

• Arkadaşlar iki simin de aynı anda aktif olabiliği bir rom yapılabilir mi?

Anlatmaya çalıştığım şu : mesela sim 1 konuşurken diğerinde arama geldiğinde karşı tarafa meşgul sinyali gönderecek ya da aradığınız kişi şu an da başka biriyle görüşüyor " iletisi verecek.

Olursa bomba olur,ben iki hatla da yoğun görüşüyorum.Ulaşamadıklarında sms düşüyor ve ben dönüş yapıyorum bana kaçıyor :(

• 2 Eylül güncellemesini yaptı telefon, o guncellemeden sonra sizce bu ROM'u yuklemeye gerek var mi ? Bana hiz ve akicilik olarak guzel geldi ama orjinal ROMda GPS cok yavas calisiyor tek sorun bu si an.

• Son yayinlanan romu yukledigim zaman imei kayboluyor ve discovery customizer den de geri yuklenmiyor var mi bir cozumu acil lutfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Son yayinlanan romu yukledigim zaman imei kayboluyor ve discovery customizer den de geri yuklenmiyor var mi bir cozumu acil lutfen.

zahmet edip kurulumun tamamını okusaydınız IMEI yazımı orda anlatılmış.
    gelip burda bir daha sormanıza gerek yok.

ve özellikle orada belirtilmiş
    "IMEI YEDEKLEME İÇİN DİSCOVERY CUSTOMİZER KULLANMAYIN BU ROM TAMAMEN FARKLI OLDUĞUNDAN IMEI SISTEMI FARKLIDIR "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 15 Eylül 2013; 20:38:47 >
  • bir sorunum var(gamerz rom 2.0 secret edition kullanıorum).bu androidlerde flash player olayını nasıl çözüyorsunuz .android markette apksidebulunmuyor.sitede gezerkende flash player yükleyin diyor.çözümü nedir...
  • Vallahi normalde okurum ama bu sefer hiç okumadım :/ Neyse şimdi tekrar yükledim ve hat çekiyor fakat imei sorguladıgımda gözükmüyor. Bunu nasıl halledebilirim yani nasıl gözükmesini sağlayabilirim ?

edit: Hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peregrino -- 15 Eylül 2013; 21:24:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecelle123

bir sorunum var(gamerz rom 2.0 secret edition kullanıorum).bu androidlerde flash player olayını nasıl çözüyorsunuz .android markette apksidebulunmuyor.sitede gezerkende flash player yükleyin diyor.çözümü nedir...

Hocam. Google ye yaz XDA flash player APK diye. xda forumda var. son sürüm 11 ile başlıyor zaten. indirip kuracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdamlafm

quote:

Orijinalden alıntı: mecelle123

bir sorunum var(gamerz rom 2.0 secret edition kullanıorum).bu androidlerde flash player olayını nasıl çözüyorsunuz .android markette apksidebulunmuyor.sitede gezerkende flash player yükleyin diyor.çözümü nedir...

Hocam. Google ye yaz XDA flash player APK diye. xda forumda var. son sürüm 11 ile başlıyor zaten. indirip kuracaksın.

adobe' nin sitesindede var niye o kadar zahmete giriyorsunuz ki
    son sürüm şu oluyor 11.1.115.81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 15 Eylül 2013; 22:57:19 >

• Sanırım içimi dökmenin vakti geldi.

Burak maalesef iyi izlenimler bırakmıyor artık bende. İlk zamanlar heyecanla hevesle denedik romları. Ben eski bi ideos x5 kullanıcısı olarak romsuz yapamazdım. x5ciler bilir o cihazın romlarla var olduğunu. Discovery için de böyle düşünmüştüm nitekim x5 için çalışan adamlar burda olsaydı mutlaka öyle olacaktı ancak olamadı.
    Haftalardır konuyu takip ediyorum, Burak foruma girdiği halde romu ne zaman çıkaracağını asla söylemedi. Bu ilginçti çünkü hazır olduğunu söylüyordu hep ancak haftalar geçti hâlâ ne rom var ne xperia güncellemesi. Bu beni kuşkulandırdı ilk olarak. Sonra xperia romu da kullandıkça anladım ki hiç anlatıldığı gibi değildi ya da çok basit şeyler sanki büyük nimetlermiş gibi anlatılıyordu. BUnlara istinaden orjinal romu daha ilk günden kaldırıp rom rom gezip xperiada karar kılmıştım. Eğri oturup doğru konuşalım, bu romun merak gidermekten öte hiçbir artısı olmadığı gibi eksisi çok. Örneğin telin altındaki led tuşların ışığı bile yanmıyor. Basit ama kullanımda olumsuz birşey ve bu kadar basitse yapılabilirdi pekala. Ama yapılmadı. İlginçtir. SOnra telefonun önemli özelliklerindne biri olan seri çekim modu yine bu romda yoktu. Oysa telefonun lansmanında öne çıkarılan bi özelliktir. Vesaire...

Neyse Burakın söylemlerine bakmaya devam ettiğimizde objektif bakarsak sadece romlarını övdüğünü başka birşey yapmadığını görürüz. Bunu en iyi anladığım zaman orjinal roma geçtiğimdeydi. Gördüm ki orjinal romun bi eksiği olmadığı gibi xperia ya da burakın diğer romlarına göre fazla fazla artısı var.

Peki burak neden bir türlü sorulara cevap vermiyor? Cevap bu saatten sonra basit; İlgi çekmek istiyor. Bunu neden istiyor tartışılabilir. Sadece basit bi ego tatmini de olabilir, reklam yapmak da olabilir. Ki ikisini de aldı. Hep burda mesajlar geldikçe egosu tavan yaptı, hem de kendi bloguna yönlendirdi insanları. Hatta en sonunda forum bile açmaya kalktı. Beceremedi yeni host almak zorunda kaldı o ayrı. Bunu bile beceremeyen biri nasıl oluyor da rom yapıyor orası muallak. Muhtemelen netten bulduğu birkaç yazıyla ezbere çalışıyor. Tabi bu da telefonumuzu riske atar.
    Mesela xperiada 4 işlemci çalışıyormuş da orjinal romda 3 tanesi çalışıyormuş sadece! Ben kullanırken gördüm ki orjinal rom daha performanslı gözle görülür bi şekilde. Hadi onu geçtim bu GM gerizekalı mı ki 4 işlemcili telefon yapıp yazılım ile 3e düşürüyor bunu? O kadar mühendisin, yazılımcının bilmeidğini burak biliyor yani! Bence GM kendisini bir an önce işe alıp dolgun ücret vermeli.
    x5 için Aurora romu geliştiren yabancı adam Linux öğretmenliği yapan uzman bir yazılımcıydı. Çocuk değil, 40ına merdiven dayamış koca bir adamdı 2 çocuğu vardı. İşten güçten arta kalan zamanda Aurora romunu geliştirmeye çalışıyordu ve en basit en aptal soruları bile gecikmeden cevaplıyordu forumda. Ama burak daha yüksek biri olmalı ki teknik soruları bırakın ne zaman çıkacak sorularını bile haftalarca cevaplandırmıyor. "abi belli değil" dese insanlara yetecek ama onu demiyor ksinlikle. Amaç meraklandırmak, kendi bloguna üye çekmek. Belki ordan reklam geliri elde edecek bilemiyorum nasıl bi projesi var.

Ben de haftalarca kendimi burdaki arkadaşlar için tuttum birşey demedim. Herhalde önceden biri benim gibi laflar etmiş burak da kızmış forumdan gitmiş. Sonra kararının arkasında duramamış olacak ki geri dönmüş. Israr eden çok olmuştur eminim =) Neyse üyelerin hatrına sustum. Ama görünen o ki kimse birşey demeden de gidebiliyormuş.
    Daha fazla uzatmak istemiyorum. Özetlersem, dikkatli incelediğinizde orjinal romun burakın romlardan çok çok daha iyi olduğunu, süslü cümlelerle tanıtılan burak romlarının aslında hep eksik olduğunu birşey kazandırmadığını göreceksiniz. Şımarık bi çocuğun ego oyununa düştüğünüzü de göreceksiniz.

edit : bu arada xperia rom şarj süresine uzun diyorsunuz da eşit kullanımda xperiada 18 saat orjinal romda 40+ saat şarj sürem olduğunu söylemeliyim. xperiayı her akşam şarj etmeye mecbur kalırken orjinal romda 2 akşamda bir şarj etsem yetiyor yani. Yine xperiada realracer3 oyunu hiç açılmıyor bile (sizde açılıyorsa yazın) oysa orjinal romda kasmadan oynuyorum. xperia kaç puan alırsa alsın bilmem nerden, performans bu mu bu mu? Unutmayın ki performans testleri standarttır ve bir romu değiştirebilen biri, o test programında yüksek sonuç almak için özel olarak birşeyler yapabilir. Ama bu gerçek performansı göstermeyecektir.
    İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prometuth -- 16 Eylül 2013; 0:58:30 >

• Harbiden içini dökmüşsün

Yazında;
    =>Sanırım içimi dökmenin vakti geldi.<= sözünün güzel bir şekilde yerine getirilişini gördüm. Forumlarda böyle güzel yazanları görmek kolay değil...
  • nexus v2 rom una Jellybean in stok kamera uygulamasını flashladım fakat istediğim gibi çalışmıyor mümkünse nexus v3 te kamera uygulamasında bir düzeltme yapılsın stok kamera uygulaması çok verimsiz
  • herkez dusuncesini saygi cercevesinde paylasmakta ozgurdur.evet hepsi diyemem ama arada hem fikir oldugum noktalarda mevcut.saygi cercevesinde oldugu icin guzel bir yazi.

not: malesef bu cihaza pek rom yapanda yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 16 Eylül 2013; 1:05:51 >
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.