Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
380.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kamera yeşil gösteriyo ve ekranı kitlerken kilit açarken 1.9'a göre daha ağır geçişi ama haricinde daha hızlı daha kullanıcıya özgü fakat ben yinede 1.9 düzenini bozma derim bence bu rom 1.9 gibi biraz daha telefonun kendine özgü şeyleri barındırmalı mesela ayarlar menüsü gibi çünkü bu komple xperia tarzı bişi olmuş ben ısınamadım :D

Orijinalden alıntı: batu9507

kamera yeşil gösteriyo ve ekranı kitlerken kilit açarken 1.9'a göre daha ağır geçişi ama haricinde daha hızlı daha kullanıcıya özgü fakat ben yinede 1.9 düzenini bozma derim bence bu rom 1.9 gibi biraz daha telefonun kendine özgü şeyleri barındırmalı mesela ayarlar menüsü gibi çünkü bu komple xperia tarzı bişi olmuş ben ısınamadım :D

Kamerada yeşil gösterme falan yok. Kilit ekranını anında geçiyorum desem diğer roma göre en az 3 kat hızlı. Ayrıca kilit tuşuna basıp alttaki menü tuşunu basarak anında kilit ekranını geçiyorum.
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Telefon servisten gelsin ozaman görürsün .

Evet bide bu yeşil gösterme muhabbeti var duzeltilemyor mu ayarlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben genel anlamda beğendim fakat ufak tefek sıkıntılar yaşayınca 1.9 a geri döndüm.illaki ileri sürümlerde iyice oturacak secret edition o zaman yüklerim.acelem yok.şu haliyle bile orjinal rom ile arada dağlar var.

Orijinalden alıntı: erkanguness

Telefon servisten gelsin ozaman görürsün .

İnşallah çok isterim farklı romlar gelmesini. Takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Vettel

Hocam peki bu romda init.d desteği var mı ?

evet var kerneldede romdada ekli artık

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Kamerada yeşil gösterme falan yok. Kilit ekranını anında geçiyorum desem diğer roma göre en az 3 kat hızlı. Ayrıca kilit tuşuna basıp alttaki menü tuşunu basarak anında kilit ekranını geçiyorum.

yanlisiniz var kilit tusuna basildigi zaman ekran gec kapaniyoe gec aciliyor.
    bunun aksini soylemek dogru olmaz

ve kamerada yesil gosteriyor evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 22 Temmuz 2013; 14:15:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Arkadaşım şuan telefon elimde açıp kapamam saniye sürmüyor. Dediğim gibi menü tuşuna basarak anında kilit ekranını geçiyorum. Bende yeşil göstermiyor onlarca fotoğraf çektim ne yapacağız şimdi?

Üşenmedim fotoğraf çekip ekliyorum yeşil nerde?

Kilit ekranı nasıl anında açılıyor derseniz videoda çekebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 22 Temmuz 2013; 14:19:47 >

• ayni yerden mi bahsediyoruz acaba?
    ses acip/kapama nin altindaki tusa basinca ekran gec karariyor.
    ve tekrar basinca gec geliyor kilit ekrani.

kamerada yesil ayrica

bizde cektik fotograf bizde yesil yalan mi konusucaz burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 22 Temmuz 2013; 14:18:35 >

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Arkadaşım şuan telefon elimde açıp kapamam saniye sürmüyor. Dediğim gibi menü tuşuna basarak anında kilit ekranını geçiyorum. Bende yeşil göstermiyor onlarca fotoğraf çektim ne yapacağız şimdi?

Üşenmedim fotoğraf çekip ekliyorum yeşil nerde?

Kilit ekranı nasıl anında açılıyor derseniz videoda çekebilirim :)

yeşil derken arkadaşlar arkadaşın telinde denedimğimde az ışık olan yerde diğer romda pembeleşme oluyordu bunda yeşil oluyor ışıklı ortamda problem yok zaten telin kamerası kaliteli değil normal birşey :D

• "Bak Yeşil Yeşil" şarkısınıda açarsın, tamam olur :))

ayni yerden mi bahsediyoruz acaba?
    ses acip/kapama nin altindaki tusa basinca ekran gec karariyor.
    ve tekrar basinca gec geliyor kilit ekrani.

kamerada yesil ayrica

bizde cektik fotograf bizde yesil yalan mi konusucaz burda

Arkadaşım sana yalan söylüyorsun demiyorum gelip buraya rom kilit ekranı geç geliyor, kamerada yeşil çekiyor diyorsun. Yani rom sorunlu diyorsun ama hiç düşünmüyorsun bende mi sorun var diye. Farklı uygulamalar nedeniyle kilit ekranın geç açılabilir, donanımsal sorun nedeniyle kameran yeşil çekebilir ama burada gelip yanlışın var öyle değil dersen insanların kafasını karıştırırsın. Çektiğim fotoğrafı ekledim yeşil sorunu falan yok. Kilit ekranıda anında açılıp kapanıyor hiçbir problem yok benim telefonumda.

• al burda yesil tavan ve perdelee bembeyaz normalde

dusman yorum yapiyormus gibi tepkiler veriyorsunuz.
    bizde romun daha iyi hale gelmesini istiyoruz ve eksiklikleri dile getiriyoruz.
    bunda celallenecek birsey yok.

ayrica kilit ekrani gec acilip kapaniyor bundada halen israrciyim.
    bende bir problem yok.
    wipe data yapip rom u kurdum.
    sanki rom u kotuluyormusum iskembeden salliyormusum gibi tepkiler verip cevaplar yaziyorsunuz.
    ayrica kilit ekrani olayini tam anlamadiniz.
    kilidi surgulemekten bahsetmiyorum.
    ekra kapaliyken kilit acma tusuna basinca(saginda telefonun) ekranhemen aydinlanmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 22 Temmuz 2013; 14:29:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

bakın kim türkçeleşiyor :D

Hocam sen mi türkçeleştiriyorsun? Yoksa morelocale marifetimi :)

Orijinalden alıntı: cyber71khan

bakın kim türkçeleşiyor :D

Türkçeleştir türkçeleştir bitermi ya bende niyetlenmiştim gözüm korktu baya yer varmış türkçeleştirme için :D Allah kolaylık versin .

Orijinalden alıntı: ekremkarakaya

Bir tek ben yükleyemedim heralde gittim kabloda aldım geldim orada pc ye taktım sorun yoktu burada kendi pcme takıyorum görmüyor windows7 64 bit sistemim var neden görmez bilgisi olan varmı ??

arkadaşım sen cihaz driverlarını yüklüyormusun?orijinal rom konusunda driverlar var.aslında konuyu dağıtmama adına oraya yazsan daha iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_77696597/tm.htm
    Sipariş&Randevu hattımız
    0553 668 92 92
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.