Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
370.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam bende de sebepsiz yere 2 kez kendini kapattı alet.uykuya daldığını zannettim önce ama hiçbir şekilde uyanmadı.biraz stabilite sorunu var sanki yada bende oldu sadece bilmiyorum.eline sağlık genede uğraşıyorseun ediyorsun allah razı olsun kendi adıma.
  • Yok ne denedimse olmadı heralde ben bu telefonu root lamadan kıracam birde başka bir kablo bulim deneyim olmazsa servisi gönderim.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Ekran kapanıyor sadece telefon çalışmaya devam ediyor. Arayınca çalıyor.
    Aynısı bende de oldu. Ne alaka bilmiyorum ama rehberde sık sık oluyordu. Pili çıkarmaktan veya resetten başka çare kalmıyor.
  • Telefonu PC te bagladiginda en basta bi ekran geliyor karsina oradaki USB baglantisini aciyon mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu PC te bagladiginda telefona gelen ekranda ki USB belleğini aciyon mu ?

• aslinda kamera,ses ve cpu geliştirmelerini 1.9 üzerine entegra etsen süper olurdu,bu yeni romda kendini cok belli etmeyen problemlerler var gibi(2-3 arkadaşın yazdıgı ekranın gidip açılmaması) suan 1.9 kullanıyorum rom harika keşke 2.00 çıkarsan
  • Dostum
    4 cpu diyorsunuz da nasil test edecegiz bunu?
    Quadrant gonderdom CPUz de gonderdim
    Quadrant degeri 1.9 dan dusuk aldi.
    Cpu z de de : arka planda 7-8 uygulama acmama ragmen 1 core calisyor gozuktu.
    Bilgine

• Arkadaşlar bazı arkadaşlar çok fena saçmalamışlar. Romu ilk çıktığından beri kullanıyorum yoğun olarak. Hız bakımından Eski rom 1.9'a göre kıyaslanmayacak derecede stabil ve hızlı. Bu rom varken 1.9 kullanmak için tek neden İngilizcenizin olmaması.

1.9 Roma göre artılarını sayacak olursam

+3 çekirdek yerine 4 çekirdek çalışıyor. En büyük fark bu
    +Ayarlar menüsü su gibi akıyor
    + Gravity box ile onlarca ekstra özelleştirme seçeneği
    + Saçma sapan rehber ve telefon uygulaması yerine kullanışlı stock arayüz
    + GPS hızında önemli bir artış
    + Daha iyi pil performansı

Özetle bu yeni rom 1.9 gibi yamalı bohça değil safkan anroid üzerinde yükselmiş CM romlar kalitesinde bir rom. Emekleri için Burak arkadaşımıza teşekkür ediyorum şimdi beni fazlasıyla memnun eden bu romla uzun süre devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XWING

Dostum
    4 cpu diyorsunuz da nasil test edecegiz bunu?
    Quadrant gonderdom CPUz de gonderdim
    Quadrant degeri 1.9 dan dusuk aldi.
    Cpu z de de : arka planda 7-8 uygulama acmama ragmen 1 core calisyor gozuktu.
    Bilgine

Çok kolay test edeceksin quadrant çalışırken cpuz aç görürsün 4 çekirdeğin 1.2ghz hızında çalıştığını 1.9'da 3 çekirdek aktif.
  • Hocam peki bu romda init.d desteği var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

aslinda kamera,ses ve cpu geliştirmelerini 1.9 üzerine entegra etsen süper olurdu,bu yeni romda kendini cok belli etmeyen problemlerler var gibi(2-3 arkadaşın yazdıgı ekranın gidip açılmaması) suan 1.9 kullanıyorum rom harika keşke 2.00 çıkarsan

Romda problem falan yok eski romla uğraşmak artık saçmalık olur. Zaten Burağında uğraşacağını sanmam.
  • Bu rom sahane eski roma donmek sacmalik olur.

• Rom'dan şiakyet yok sadece dil destek eksikliği var. Onun dışında 3G'den bahsetmiş arkadaşlar.
    Onunda çözümü var sim kart küçültüp Sim1 kısmını kullanmak. Tek eksiklik dil. Onun çözümünü bekliyorum şahsen.
  • Telefon gelsin bunu portlicam bende çoklu dil desteği varmış buraga pm atıyorum cevap bile vermiyor.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315250
  • İngilizce bilmemek, bilse bile kullanmak istememek bence gayet yeterli bir neden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Orijinalden alıntı: magicool

aslinda kamera,ses ve cpu geliştirmelerini 1.9 üzerine entegra etsen süper olurdu,bu yeni romda kendini cok belli etmeyen problemlerler var gibi(2-3 arkadaşın yazdıgı ekranın gidip açılmaması) suan 1.9 kullanıyorum rom harika keşke 2.00 çıkarsan

Romda problem falan yok eski romla uğraşmak artık saçmalık olur. Zaten Burağında uğraşacağını sanmam.

vall bende merak ediyorum ama yüklemeye çekindim,sorunlar yüzünden,tek problem dil ise bir problem yok olarak kabul ederim ama işte kafam karıştı

• surekli hat cekim gucunu gostefen cubuklarin yaninda 3g mi yazacak kocaman ne yaptiysam bulamadim koskoca 3g hic hos durmuyor.
    var mi bunun bir cozumu.
    birde sd kart taki uygulamari klasorleyemiyoruz.
    reboot yapinca dagiliyor hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: erkanguness

Telefon gelsin bunu portlicam bende çoklu dil desteği varmış buraga pm atıyorum cevap bile vermiyor.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315250

Neyi portluyorsun pardon? daha önce hiç rom portladınmı?
  • walla buragı en basında berı takıp eden bırı olarak en cok ben merak edıyorum heralde ama ıngılızce olmadıgından yuklemeye cok cekındım yuklemedım
    baska da bır sorun yok romda ama dedıgım gıbı ıngılızce benım gıbı cogu ınsanı da etkıleyen en buyuk faktor
    yoksa kapatın gozunuzu atın romu makınaya calıstırın
  • Çağrı esnasında görüşmeyi kaydetmek için çağrı simgelerinin yanına kayıt simgesi konmuş harika bir özellik.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.