Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
380.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bugün denedim yapmayo ancak rootlarken programı açtım o rootun yanındaki çince yazıya tıkladım ama sonrasında o yazının solunda bir menü gibi bişey çıktı. Hani cihazın hafızası imeisi falan yazıyo ya onun olduğu yerde çıkıyo. O çıkınca da sağ alttaki dediğiniz yer çıkmıyo. Ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: LegoLaSH

LeWa OS Candır :) Miui nin ufak kardeşi :D çok stabil ve akıcıdır

Çift simkart desteği nasıl? ona göre kernelle falan uğraşıcam baksana herkes bi anda 2. simden falan bahsetti. Bide ingilizce çevirisi tammı? Arada japon çin işleri varmı :-D

ingiizcede sorunyokda, rehbrde bi bolumde ufk bi çince bolum wardı düzeltmişlerdir sanırım, bide tema destekleri cogu cince kilit ekranı tarh araları falan çince gözükebilio , ama sorun değil ufak şeyler düzeltmişler büyük ihtimal

• Hocam honami launcher çok iyi bir seçim olmuş çok akıcı. Ayrıca çok az ram tüketiyor. Bu arada arkadaşlar güncelleme yaparsanız gravitybox ayarlarınız gitmiş gibi görünüyor bunun için sadece xposed installer bir kere daha install demeniz yeterli. Bir de güncelleme yaptığınızda menüde sd karttaki uygulamları göremedim ben ben de honami launcher ın verilerini temizleyince geri geldi.
    Birde burak hocam bu kamerada çektiğimiz resimlerin önizlemesi yapılamıyor ben de sizde denerken böyle değil miydi ?
    Tekrar ellerinize sağlık gerçekten 1.1 de çin uygulamalar vs tamamen gitmiş.

• Birkaç resim atabilir misiniz peki hocam acaba? Honami nasıl durmuş çok merak ettim Hatta ana menü, uygulamalar menüsü, lock screen ve ayarlar kısmının resmini atmanız o kadar süper olur ki Çok şey istedim ama, kusuruma bakmayın lütfen.. @mmmm10

Aslında arkadaşlarımızın sıkıntılrını dile getirmeleri binevi iyi oluyor bunlar not alınıp daha bi kullanılışlı rom geliyor diyebiliriz :)

@burakgon

General Mobile Discovery
    GM Discovery | Custom Rom | GamerzROM

Acemi Birliği: 7. Jandarma Komando Eğitim Alayı Komutanlığı Yenifoça/İzmir
    Usta Birliği: Muğla İL Jandarma Komutanlığı
  • bu 1.1 ile acaip bişi oldu bu telefon ya.eline sağlık burak kardeşim.

tek birşey gözüme çarptı arkadaşın dediği gibi kamerada önizleme sıkıntılı gibi.ama dert etmiyorum sadece bil diye söylüyorum halledeceğini biliyorum.

• rom şahane ram miktarı muhteşem tek sorun telefon kapalıyken şarza takın sonra ekrana bakın görüntü bozuk görünüyor(şarza takın 10 sanıye boyunca ekrana bakın ekran bozuk oluyor) bu sorun oluşturur mu acaba?
  • honami launcher sony nin cihaazlarında kullandığı launcher değil mi ? bana pek hos gelmiyo o nedense.Kendi launcheri daha iyi gibi gelmişti.Telefon gayet hoş uzun bir zamandırda arastırıyorum alacagım insallah.Burak kardeşim Büyük adamsın umarım devam edersin rom işine.Bu kadar insanın duasını alıyorsun :) Birde kardeşim htc den beats audio yazılımını portlayabilirmiyiz acaba? böylelikle tüm kulaklık problemleri çözülür ayrıca dts sound ile iyi gider diye düşünüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 22 Temmuz 2013; 2:56:40 >

Orijinalden alıntı: oguzhan78

Millete atarlı atralı mesaj yazmak hoşunuza mı gidiyor.Arkadaş bilmiyor ki sormuş 100 kere sorsalar sen 100 kere cevapla forum burası cevap vermiyeceksende msj kirliliği yaratma . İnsanlar bişeyler öğrenmeye geliyor.

Konudan sapmiym diye yazmamak için zor tuttum kendimi ama dayanamadım ne demek 100 kere sorsalar 100 kere cevapla araştırmak diye bişey var hazıra konmaya ne kadar meraklısınız ooh armut piş ağzıma düş asıl kirlilik yapan sizsiniz bıktık bin kere aynı şeyleri okumaktan.
    Birde kapasitif tuşların bildirimde kullanılması diğer roma gelecek mi ?

Orijinalden alıntı: hilasa

Oyun pil kamera performansları bakımından hangi rom önde ?
    Birde kapasitif tuşların bildirimde kullanılması diğer roma gelecek mi ?

Bu rom gm discovery icin gercek bi update. Tum rimlarda calisir bildirim isiklari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 22 Temmuz 2013; 3:40:56 >
  • daha telefonu almadım ama yaptıklarını takdir ediyorum. @burakgon

bir babayigitte sunu türkcelestirse ingilizce bilmeyen arkadaslar için iyi olur ;)
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Honami Launcher
    @paradox1453

Teşekkürler hocam resimler için, gayette yakışmış Discovery'e bu launcher

@burakgon

Emeğine sağlık hocam, çok güzel olmuş Launcher

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 22 Temmuz 2013; 4:19:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: efeste

Burak abi bidaha sorucam galiba görmediniz mesajımı affınıza sıgınarak, sim2 de 3g sorunu çözülebilir mi?

Burak abin aynı soruları cevaplamaktan baydı canım kardeşim.Bi önceki sayfada sorun yaşayanlardan bilgi istedi.Birazcık okuyun forumu.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.