Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
380.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • emeğine sağlık hocam. herkes bir şeyler öneriyor. ben de önereyim. her ne kadar honami launcher ya da başka launcherlar güzel olsa da custom romun güzeli stok androidle gelendir bence. sonradan isteyen istediğini yükler.

Orijinalden alıntı: burakgon

1.1 surumunde ram kullanimi :-)

Hocam Xperia launcher içinde link alabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar burak hocamı isteklerinizi şikayetle dıle getırmeyın korkuyorum bırgun bırakıp gıdecek bızı dıye :'(
    bır sorunuzu yazarken şu sekılde yazarsanız daha doğru olur
    hocam ben telefonda şu eksikliği hissettim bilginiz olsun gıbısınden romdakı eksıklerı soyleyın
    soncuta hıcbır ucret almadan gecesını gunduzune katıp uyumadan çalışıyor görüyoruz istese hıc konu açmaz ve bızı o çin içi romla basbasa bırakırdı sadece kendıne rom yazabılırdı o yuzden bıraz daha duzgun ıstekelrımızı soyleyeyım de bızı romalrından mahrum bırakmasın
    burak hocam ben bu yenı romu denemedım ıngılızceme guvenemdiğim için ama arkadşaımın telefonuna kurduk çok guzel cok stabil akıcı olmuş gerçekten 10 numara bır rom tebrik ederim allah razı olsun

Orijinalden alıntı: ozankardes

Sim1 deki hatti sim ikiye taktim denedim. Network mode da bu seferde sadece sim1 deki vodafone secenegi cikti. Burdan sunu cikarabiliriz network mode secimi sadece sim 1 de calisiyor. Hatti kesip sim 1'e takmak cozum olacak gibi gorunuyor

Bu çözümün en büyük dezavantajı baı yerlerde bir hattın 3g si çekerken bazı yerlerde diğerinin çekmesi.
    Simkartlerın form faktörleri uyumlu olsa slot değiştirelim diyecem ama sağolsun telefonu üretenler bunu yapamayalım diye iki slotu farklı yapmışlar.
    Burakgon hocanın her zamanki gibi günü kurtarması dışında bir çözüm olamayacak gibi duruyor

• LewaOS 5 takır takır gidiyor bu arada :-)

LewaOS 5 takır takır gidiyor bu arada :-)

Kolay gelsin usta ellerin dert gormesin

Orijinalden alıntı: fatpo

ustalarım, affınıza sığınarak bir soru soracağım. marketten en son upload edilen Discovery Customizer'i indirsem önceki versiyonlara da geçerli olur doğru mudur?

Daha detaylı sorabilirmisin PM'den

Orijinalden alıntı: 06KUBİLAY06

hocam bı mola verde bızde rahat rahat uyuyalım boyle masa basında senın yazcagın mesajları heyacanla beklıyoruz :D

Haklısın Burak hoca motoru yakarsa yazık olacak.
    Dilenip uyusun bence de verdiği emekler alamadığı uykusu falan çok sakat bence de.

İndirdim deniycem ben şimdi

ustalarım, affınıza sığınarak bir soru soracağım. marketten en son upload edilen Discovery Customizer'i indirsem önceki versiyonlara da geçerli olur doğru mudur?

doğrudur suan bu rom cıktı ama ben hala ıngılızce kesıklığımden dolayı 1.9 u kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor zaten gamerz nın 1.9 dan aşşağılarını kurmaya gerek yok
  • Online Arkadaş varsa bana acil yardımcı olabilirmi Usb kablosunu bağlıyorum Driver da yükledim ama windows telefonu tanımıyor algılanamadı diyor anlamadım gtti 3 tane bilgisayarda denedim gene görmedi neden olabilir acaba bunu okuyan bana cagrı atsın ben ararım 5 satten beri root için uğraşıyom ama olmuyor 0551 724 23 53 çözümü bilen varsa lütfen arasın kafaı yiyecem...

quote:

Daha detaylı sorabilirmisin PM'den

hocam bu yenı 1.1 le 1.0 arasında 33 mb fark var bı yanlıs olmasında launcher den dolayımı dustu 33 mb ?

Orijinalden alıntı: ekremkarakaya

Online Arkadaş varsa bana acil yardımcı olabilirmi Usb kablosunu bağlıyorum Driver da yükledim ama windows telefonu tanımıyor algılanamadı diyor anlamadım gtti 3 tane bilgisayarda denedim gene görmedi neden olabilir acaba bunu okuyan bana cagrı atsın ben ararım 5 satten beri root için uğraşıyom ama olmuyor 0551 724 23 53 çözümü bilen varsa lütfen arasın kafaı yiyecem...

hangı drıverı nerden yukledın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la bu ne la -- 22 Temmuz 2013; 1:10:25 >

Orijinalden alıntı: drkprnc

hocam 1.1 duzeltmelerı ıcerıyor anladıgım kadarıyla ama ıngılızce olarak deavm edıyor sanırım

kızdıracaksınız en sonunda adamı :D adam 12 saat ıcınde turkceye cevırmıs olamaz değilmi :D
    sımdılık belkıde uzun bı sure ıngılızce kalıcak anladıgım kadarıyla

biri acil olarak SP FLASH'la kurulan orjinal romdan logo.bin dosyasını atabilirmi!!!

hemen yandex disk e atıyorum hocam
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.